Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Žolyte,čia vet vaistinėje pirkai?
Mano kojos kaip nukramtytos. bigsmile.gif Šiąnakt net 5 aukšte vienas užskridęs buvo.
Atsakyti
Indrida, vet. vaistinėj. Tik jis aliejiniu pagrindu, tai rūbus pasirink atitinkamus, lieka dėmės. Aš purškiu ant odos ir pamozoju (pirkau purškiamą 0,5 l), ant rūbų irgi, jei negaila paskui išmest smile.gif Tik tiek, kad kas kokią valandą atsinaujinu tuo purškalu, mano kažkokie tai kvapai pramuša biggrin.gif .
Tikrai, varnos išskrido yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 04 liepos 2022 - 10:17
Labas rytas.
Ačiū Žolyte.
Atsakyti
žolia kur pirkai? Itariu vet vaistinese?
Atsakyti
Žolia, taigi varnos karkvabalius surijo. O tu pašolvonini jas bliūdais ...
Kažin, tas marmalas gal ir nuo aklių ir kitų sunkiasvorių bimbeklių ?
Pernai cirkas buvo. Susirinkdavome sodinti brokolių nuo 6 ryto. Laukas prie miško. Kai darbininkės sėdi ant sodinamosios, labai nepasimosikuosi, reikia spėriai suktis dėliojant daigus. Tai puola debesys uodų , žabalių ir kitokio gėrio.
Padariau joms pusiau skiesto acto į vandens buteliuką. Kas norėjo, apsitrynė, kvepia babcės marinatais. Ateina vidurdienis, karšta. Atvežu daigus, Viena pripuola "gal turi gerti ?" Griebė iš durelių to pusiau acto buteliuką ir susikliukino į gerklę. biggrin.gif Gerą puodelį išgėrusi pagaliau suprato, kad kažkas ne taip. Paskui kitos pusę metų erzino, kad ir antifrizą būtų ramiai išgėrusi. blink.gif
Atsakyti
Aš pirkau Vet1 vaistinėj, bet mačiau ir pigu.lt yra, ir lytagra turi.
Mane ir akliai, ir tos margos karvių musės puola,ir uodai - kasnetingi. Labai einamas kraujas biggrin.gif Tai šituo kai pasikvėpinu, kokią valandą būna ramu. Bet jau kažkągaliu pasidaryt per valandikę. ax.gif
IK, kol krkvabalius rijo - nepykau. Bet atėjo suvokimas, kad reik baidyt, kol sveteliai neapsigyveno nuolatinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 05 liepos 2022 - 13:38

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Pas ką grybai dygsta ? Spauda rašo , kad kibirais.
Atsakyti
Labas rytas.
Apstojo jau dygimas voveraičių.Jau nepilną kibirą beradau.Na tas miškas ir ne voveraičių.Va Šimonyse tai garantuotai kilimai voveraičių. ax.gif
Atsakyti
dygsta lepeskos,bet uodai dar smagiau ant kupros baliavoja.Ingrida,gal pas jus ju ner?ar su purskalais eini ?Miargai,pirmadieni apturesiu operacija tongue.gif Tulzi lupsim lauk,jei ka ,neminekit bloguoju biggrin.gif
Atsakyti
Buvusioji, juokas ten , ne operacija. Nuvažiuoji nepusryčiavusi, ištraukia per skylutę, kitą dieną keliauji namo.
Esu net pamiršusi, kad to gėrio neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 08 liepos 2022 - 19:59