Bijau į laukus važiuoti.
Mes mažiau gaunam lietaus, bet irgi nesiskundžiam, prūdai sukilę, betkeista ko žuvys miršta, atrodo kaip tik tas vandens gausumas į naudą turėtu jom but
Laba, Lyžuka, gal žuvims ko nors vandenin pakliuvo. Gal vanduo ko prinešė. Dar nesu mačiusi taip skęstančios sodybos. Agurkai ant vietos stovi. O braškės iš proto eina. Dar žiedų daug. Ir primegzta daug. Vyšnios sukirmiję, jau dabar matosi. Abrikosas kelis vaisius brandina :-)
O ką su rabarbarais darote? Gal kokius pyragėlius?
Pyragas su rabarbarais, yra receptų įvedus. Arba tiesiog vietoj obuolių, jei obuolinis pyragas. O visus likusius dukra išsivežė, bus vynas
Labas rytas.
Liniuk,bet tai kiek augini rabarbarų,kad net vynui užtenka??????
Vis žadu sau džemą virti su apelsinais.Vis dar rankos nedaeina.
QUOTE(Niurzga @ 2022 06 20, 19:09)
<p>Laba, Lyžuka, gal žuvims ko nors vandenin pakliuvo. Gal vanduo ko prinešė. Dar nesu mačiusi taip skęstančios sodybos. Agurkai ant vietos stovi. O braškės iš proto eina. Dar žiedų daug. Ir primegzta daug. Vyšnios sukirmiję, jau dabar matosi. Abrikosas kelis vaisius brandina :-)</p>
<p> </p>
<p>O ką su rabarbarais darote? Gal kokius pyragėlius?</p>
<p> </p>
<p>O ką su rabarbarais darote? Gal kokius pyragėlius?</p>
ar ne šitoj grupej buvo receptas kaip rabarbarus maldavo aguonų lyg? pridedavo ir gaudavosi ala kiviai šaldyti
neisivaizduoju kas pakliutu aplink vien gyvenami namai nebent kas isigudrino iš kokiu rusiu ar aplamai vietine kanalizacija nuleist į dirva ir pakliųuvo...
pas mus trešnems kapetc, tik geltona dar laikosi o kitos dvi iškirpau apždziuvusias šakas tai dabar aplamai visas medis vysta...ir aišku ne iš eiles, teks jau sujomis atsisveikinti be reikalo tik pinigus išleidom kazda sodinukams
įdomu kada šeivamedžiai turi žydet? Pagal mane tai dabar betvien ilgiausi ūgliai šiemetiniai? Kazin ar tokiu ūgliu būna žiedai ?
Šeivamedžiai kaip tik dabar žydi. Reikia žiedų, bet visur tektų bristi ir sušlapti iki ....Na , iki bambos tikrai. Tai vis atidedu.
Per tokį polaidį gi ir mėšlo kur vanduo pagavo, ir kokią chemiją prigriebė.
Rabarbarus žalius suryju. Truputis cukriuko ar be jo ir kokie du ilgiausi stiebai. Man taip skanu....
O tie rabarbarai a la kiviai tai rabarbarus sumalti, aguonas išbrinkinti, sumalti ir viskam pridėti cukraus.
Per tokį polaidį gi ir mėšlo kur vanduo pagavo, ir kokią chemiją prigriebė.
Rabarbarus žalius suryju. Truputis cukriuko ar be jo ir kokie du ilgiausi stiebai. Man taip skanu....
O tie rabarbarai a la kiviai tai rabarbarus sumalti, aguonas išbrinkinti, sumalti ir viskam pridėti cukraus.
Ingrida, du krūmai, tai gavosi beveik 5 kg, dar iš draugės apie kilogramą, tai kažkiek padarys. Pradžioj nemažai sunaudojau, kelis kartus pyragas, kompotą virusų atsigerti.
Pas mus lietaus protingai, galima ravėti netgi.
Pas mus lietaus protingai, galima ravėti netgi.
Labas rytas.
Taip dabar pats žydėjimas šeivamedžio.Bet gi kip šlapia,kitą savaitę dar tikrai žydės,būsiu mieste.Sodyboje turiu vieną senuką,apgenėjau tai žydi dar kažkiek,tegul žydi.
Kad matytumėte,mano agurkai išplauks gal?Vandeny grynai apsemti.Šiltnamius ilgai nereikės laistyti,praėjimai užpilti vandeniu.Lelijų gaila,vandeny.
tada reiškia jis siemet nežydet...kokios liūtys pas mus buvo, kiek rajone tiltu nunešė....
Pas mane irgi agurkai maudosi. Kaip pasodinti prieš 2 savaites, taip nesiteikė augti. Baklažanai ir paprikos braido vandenyje.
Jeigu koks vėjukas būtų, gal greičiau pradžiovintų.
Mano šiltnamis aukštai vandens jame nėra.
Jeigu koks vėjukas būtų, gal greičiau pradžiovintų.
Mano šiltnamis aukštai vandens jame nėra.
Labas rytas.
Šiek tiek atslūgo,bet buza visur.