Trešnių vieną teturiu Ijunskaja ar pan pavadinimas, šiuo metu jau derėdavo, o siemet dar tik kelios žalios uogos.Žydėjimo metu buvo šalnos.Vyšnios pas mane tik žagarvyšnės, derės, bet mažiau nei kitais metais būdavo.Pasibėdavojau, kad visko per daug, vaikai uogienių nesiveža, ir nederės, jei jau nenoriu Kažkas aukščiau išgirdo Ir obuolių šiemet mažai, ne obuolių metai mūsų krašte.Pernai buvo labai daug.Maitinsimės bulbom
Lyžuka, gali būti moniliozė įsiveisusi. Pasiguglink vaizdus. Kariauju su ja kelinti metai. Nuo keružinio migdolo taip apėjo. Dar ant trešnių nėra, bet vyšnias taip ir vaikštau su sekatoriumi.
Obuolių bus viena šaka Melbos ( man jie džiovinti super skonio), truputis Konfetnaja ir žieminės žydi. Alyvinių gal tik paragauti. Už tai kriaušių ir slyvų primegzta.
Obuolių bus viena šaka Melbos ( man jie džiovinti super skonio), truputis Konfetnaja ir žieminės žydi. Alyvinių gal tik paragauti. Už tai kriaušių ir slyvų primegzta.
Labas rytas.
Buvusioji-
Na taip,vakar buvau mieste,kur šakos lūždavo nuo vyšnių,ne stebuklai.Nebus vyšnių vyno ko gero?
Vakar atidarėme pienių vyną vėdinti,įdomus skonis,paragavome.
Ingrida, pradedi nuo vyno, baigsi samanine ? Lyg tai bus leidžiama nuo kitų metų.
O šiaip, geras dalykas tie naminiai vynai stalo paįvairinimui.
O šiaip, geras dalykas tie naminiai vynai stalo paįvairinimui.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 06 07, 22:20)
Lyžuka, gali būti moniliozė įsiveisusi. Pasiguglink vaizdus. Kariauju su ja kelinti metai. Nuo keružinio migdolo taip apėjo. Dar ant trešnių nėra, bet vyšnias taip ir vaikštau su sekatoriumi.
tai ji yra kelios vyšnios nusibaige, paskui kazkaip ant kitu medžiu nepersimete o va po triju metu ir vel, ar tas šaku genejimas pagelbetu? Visdar durnai tikiuosi kad atsigaus nuvytę kur
QUOTE(buvusioji @ 2022 06 08, 16:53)
O kur perkat sodinukus-obelis?Pas mus netoli Amsiejus jaunesnysis,nu bet kazkoks jis ....IK,tavo obelu vien pavadinimai,apetita sukelia
Ai , čia vietoje apie Panevėžį yra medelynų. Senovinės mano suminėtos veislės. Melbos tikrai jau nematau, dabar gal yra skanesnių. Kaip vasarinė ji gal kiek rūgštoka, na , maždaug kaip antaninė. Tik spalvotas vidus. Pyragams gerai, nes iš saldžių veislių ne tas. O Konfetnaja - tai tie senoviniai saldinukai, nedideli tokie. Ją dar matau prekyboje.
Lyžuka, iškarpyk šakeles ir sudegink. Tik kirpk kiek aukščiau, dar su gera mediena. Apžiūrėk, yra visai mažučių šakelių , vos su kelioimis uogomis ir nuvytusiais lapeliais. Būtina iškirpti. Reikėtų nupurkšti su Score kelis kartus per vasarą.
Labas rytas.
kaip man pasiteisino kolonine slyva, medelis nedidukas siauras, vietos daug neužima o jau šiemet visa slyvomis aplipus...tikiuosi nenukris ir kirminai nesuvalgys iki sunokimo , tik nespr ar ja reiktu genet kažkiek ar palikt kaip yra ...
Pasidomėk kur internete. Neauginu koloninių. Pas mane dabar sklypas 65 arai ir dar dvaras 1,5 ha. Turiu kur sodinti.
Labas rytas.
Pas mane irgi dabar per abu sklypus 1 ha.Tai norisi užsodinti vieną.IK,žiūrėjau turgelyje cidoniją,nu gi pasiskūpinau 15 eurų už medelį ir paskaičiau ne visiems duoda derlių?Noriu dar raudonlapio lazdyno,ne kiek dėl riešutų dėl grožio.Turiu vieną didelį sename sklype,taip gerai atmuša žalią spalvą. Akacijų dėl bičių,gudobelės neturiu. Norų daug.