Jo, IK, jau gavom tikro lietaus.Kaip pradėjo vakar po pietų lynoti, taip ir išlijo iki šio ryto.Iš lėto, taip sodriai prigirdė žemę, pripildė visas vandens talpas.Tikra atgaiva žolei ir kultūrinei, ir , aišku, piktžolėms.Dabar tai bus jų augimas.Vakar iki pietų dar spėjau burokus nusiravėti, kur nesudygę, tikiuosi, dabar sudygs.O bulves sodinau dėl sportinio intereso po vieną į dešimties litrų kibirus kovo 13 dieną. 6 kibirus.Kol išdygo laikiau kambaryje, paskui šiltnamyje, paskui dienom pastatydavau šalia šiltnamio, nakčiai vėl į šiltnamį.Kadangi šiemet anksti pasodinau pomidorus į siltnamius, balandžio 20 dieną, tai jei jau pranešė nakčiai šalnas iki 8 laipsnių, tai šildėm šiltnamius, tuo pačiu ir bulvės apsisaugojo.Kai naktis šilta buvo, nakvojo lauke.gegužės 26 išverčiau du kibirus, buvo dukra grįžusi, tai labai skaniai suvalgėm pirmąsiais bulves.Pasikepėm

Jei neapsigaunu, tai lyg noksta ir pirmas pomidoras Uragan sėtas 22 vasario.Bet jį jau į siltnamį pasodinau su pomidoriukais

Nu žaidžiu aš su savo augalais.Jau turiu laiko, galiu tai sau leisti, juk visos dienos dabar mano, galiu ir išnešti ir apdengti, aptūpčioti.Kad tik su sveikata būtų gerai, jėgų dar užtenka, dabar tikrai GYVENU.Ir tuo džiaugiuosi.Nors mano tas gyvenimas dorai iš sodybos ribų neišeina, man nereikia Turkijų, bet aš patenkinta tūpčiodama apie ožkas ir pomidorus