Labas rytas.
Pas mane,kai atvažiuoja šanūkas,pradeda gaudyti kurmius.Irgi priknisa duobių.Bet ir pagauna.
Mergai, o pas jus ne sausa ?
Man kaip ir lietaus reikėtų...
Man kaip ir lietaus reikėtų...
La,visiems.IK,sausa ir pas mus....gismeteo rodo,kad siuo metu lyja ,nors aplink juoda,gal kazkur...Skaitet?Gegute symet labai anksti,bus prasti metai.Pirma kart as ja isgirdau balandzio men.Aisku netiketai,bandziau negirdet,ai,nors kastuvas buvo rankoj.Sendien lekiu centran-danti trauks,kaip jis man daede
Labas rytas.
Pas mus gal bus geri metai?Prieš dvi dienas tik užkukavo?
IK šiandien jau gavome lietaus?Reikėjo labai.
Buvusioji,laimingai,neskausmingai.
Nelijo, nelyja ir nežada lyti.Kai Vilnių ir Kauną dvi dienas be pertraukos merkė, pas mus giedra buvo.Paskutinis lietus buvo balandžio 4-10 dienom, tada su sniegu pasikeisdamas lietus buvo.Kovo mėnesį nė vieną dieną nebuvo jokių kritulių.Sausa.Reikėtų kopūstus sodinti, daigai jau paaugo, bet ...Net vandens nėra, visos talpos tuščios.Lieka tik šulinys arba kanalizacija iš valymo įrenginių.Joje kaip ir švarus vanduo. Todėl ir šalnos pas mus aršėsnės. Bet jau pora savaičių viskas šiltnamiuose susodinta.Bet saugau.Ir dengiu, jei reikia, ir elektrinį pečiuką ar kitame dujinį jungiame, jei praneša 8 šalčio. Kol kas viskas gražiai auga, ir pomidoriukų jau turiu vyšnios uogos didumo
Labas rytas.
Nepykčiau jei ir daugiau palytų.
Laba, Šiaip taip prisijungiau:-) Ingrida Druskininkuose buvau. Pražiūrėjau kaimietukės klausimą .Pasilopyt sveikatos buvau.
Žemė pas mane drėgna. Bačka lietaus vandens pilna. Šulinį du kartus išsiurbėm, kad atsinaujintų.
Agurkai šiltnamy nedygsta. Vėl vežuosi sėklos atsėti.
Ingrida, palijo, bet labai jau nedaug. Mano daržiuke vėl prapūtė ir žemė vos ne dulkės. Nors giliau drėgmės yra, bet čia sūnus pasidarbavo su freza per daug.
Sėju viską iš eilės. Šiandien turguje visikių daigų pasipirkau. Tik nesijjuokite, net pomidorų vieną Betaliuksą su žiedais pirkau. Agurkų į šiltnamį kelis, baziliko daigų , gelsvės.
Svogūnus pasodinau, o vakare Stasines su vyno butelaičiu atšventėme.
Gegutės dar negirdėjau, miškas jau žalias. Reiškia, man metai bus geri. O jūs jau pačios žinokitės.
Sėju viską iš eilės. Šiandien turguje visikių daigų pasipirkau. Tik nesijjuokite, net pomidorų vieną Betaliuksą su žiedais pirkau. Agurkų į šiltnamį kelis, baziliko daigų , gelsvės.
Svogūnus pasodinau, o vakare Stasines su vyno butelaičiu atšventėme.
Gegutės dar negirdėjau, miškas jau žalias. Reiškia, man metai bus geri. O jūs jau pačios žinokitės.
Labas rytas.
Gegutę girdėjau jo tikrai tolokai nuo namų dar.
IK,nesistebiu visai dėl pomidoro,tragedija šiemet su jais.
Labas rytas.