Atspėjai. Pasėjau šiltnamyje kopūstines daigams, dar ridikėlių ir salotų. Sukišiu svogūnų laiškams, ai prisiminiau, reikia dar rukolos pasėti.
Labas rytas.
Kažkoks stebuklas ne visai sudygo ridikėliai.
Man irgi ir ridikėliai , ir salotos ir net špinatai labai skirtingai dygo,su dideliais tarpais, o kai kurie iš viso neišdygo, liko tuščios eilutės.Bet vis tiek Velykoms jau turiu savo šviežių daržovių-ridikėlių, rukolos, spinatų ir salotų.Žieminių svogūnų laiškai irgi jau skabomi.Krapai iš šaldiklio.Grietinė irgi sava Parvažiuos vaikai ir bus mums šventė.
Labas rytas.
Laba,
Norit pralinksminsiu? Papaskosiu kokia blondinė esu. Pasėju lauke gūžinių salotų, krapų ir špinatų mišimį. Sumaišau viską ir papilu plotelį. Kitam otwly daikonų pasėjau tvarkingai eilutėmis. Kas nori tas dygsta. Praėjo daugoau kaip savaitė. Namie valgyt gaminu, česnako prisireikė ir tik blyn mintis toptelėjo, kad nepamenu kur česnakus esu pasodinusi. Na sakau teks darže pakasinėt, paieškot. Atvažiuoju vakar einu per daržą, o česnakai nosytes iškišę ten kur tą mišinuką pasėjau. Ir daikonus. Ryt teks viską atsėti.
Labas rytas.
Koks nuostabus rytas.Pilnas laukas laukinių žąsų,kaip pagal užsakymą. Sustojo pailsėti.
Niurzgiuk,būna ir man taip.
Labas rytas.
Labas rytas.
Išboginu į šiltnamį po truputį daigus.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 04 19, 15:48)
Išboginu į šiltnamį po truputį daigus.
Sodini, ar tik išneši ir dangstai?
Labas rytas.
Labas rytas.