Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba, 

Griaudėjo tikrai tikrai :D .

Kaimietuke betods klausri kas per serenčiukai chameleonai. Na tokieckur ant vieno kelmelio kelių spalvų žiedai. Kol jaunas žiedas jis vienokios spalvos, ksi ,,sensta" jo spalva keičiasi.  Vienos rūšies jau gavau pirkti (šviesius), o tamsoų negaunu.

O mano būtent tamsūs nukentėjo. Visa dėžutė išvirto. O aš negreit pamačiau.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas,
Atsakyti
Labas 4u.gif
Griaudėjo vakar vakare ir pas mane jau wub.gif O šįryt pašalę ... Bet Saulė iš pat ryto smagiai nuteikia wub.gif

Išgenėjau 2 senas obelis su savo nauju pjūklu smile.gif , vienai net visą viršūnę pjoviau, nes nusvirusi į vieną pusę ir verčia visą medį link žemės. Kaip bus taip, užtepiau sodo tepalu. Liko dar alyvinė sena ir aukšta. Bet jau gal vėlu, reik palikt po derliaus gal... Net neįsivaizduoju , kaip ją genėt - keistos šakos, visos apkerpėjusios.
Šiltnamy ridikai kaip išlindo, taip ir stovi. Neauga visai. Serenčiai net nedygo. Gal savaiminių pribirusių sėklų dygs darže kur nors. Dažniausiai taip ir susirenku paskui iš savaime pridygusių smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2022 04 08, 17:36)
<p>Laba, </p><p>Griaudėjo tikrai tikrai biggrin.gif .</p><p>Kaimietuke betods klausri kas per serenčiukai chameleonai. Na tokieckur ant vieno kelmelio kelių spalvų žiedai. Kol jaunas žiedas jis vienokios spalvos, ksi ,,sensta" jo spalva keičiasi.  Vienos rūšies jau gavau pirkti (šviesius), o tamsoų negaunu.</p><p>O mano būtent tamsūs nukentėjo. Visa dėžutė išvirto. O aš negreit pamačiau.</p>

Man serenčių gali irė nebūti. Kažkaip sunkiai spalviškai pritaikoma gėlė. Nebent tie smulkiažiedžiai.
Tai nieko ir negaliu p0akonsultuoti.
Einu sėti arbūzų į vatukus. Patyliukais išnaršiau dukros vonios spintelę, radau tik keturis. O iš manęs nenaudėlė pastoviai nuknisa pakais. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Nedygsta ir mano serenčiai,žinau šaltoka pas mane.Galvoju kur daiginti arbūzus,melionus?Jau laikas? ax.gif
Atsakyti

Laba,

O jūs serenčius lauke sėjat???

Atsakyti
Labas rytas.
Nu ne į dėžutę pasėjau serenčius.
Atsakyti
Ingrida, dėl arbūzų melionų daiginimo. Imi vatukus apvalius, kur kosmetikai nusivalyti . Užrašai tušinuku ant jų pavadinimą. dedi sėklas, užvoži kitu ir sudrėkini. Perteklių vandens nuspaudi. Įkiši į polietileninį maišelį ir apvynioji aplink šilto vandens bambalį. Visą konstrukciją dedi tarp šiltos antklodės kelių sluoksnių. Man šiluma 2 paras išsilaiko.. Tik nepripilk verdančio, vanduo turi būti maloniai šiltas. Po kokių 4-5 dienų jau gali kasdien pradėti tikrinti, ar nelenda sėklų šaknelės. Kai bus kokio pusės cm ilgio , gali jau sodinti į vazonėlius po vieną.
Atsakyti
Labas rytas.
IK,kaip nemėgstu tų daiginimų.Ilgiau ilgiau dygsta suberti į žemę,bet mes niekur neskubame,koks ilgas pavasaris. ax.gif Nu gal melionus reikia pabandyti?Arbūzai jau žemėje. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Nu spėju šiltnamyje sėjat?

Atsakyti