Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Mačiau ar ne pas Vrublevskius filmuota. Auga. Bet reikia žinoti veisles, kurios yra atsparios šalčiui. Gražus medis, bet nežinau ar nesulauksi jo vaisių. Nors gal, dabar medicina gera ir gyvensime po 100 metų.
Gali bandyti sodinti vien dėl medžio grožio. Bet jei atvežti sodinukai iš Olandijos, tai pirmą šaltesnę žiemą bus amino. Nebent sodinukai iš šiaurinės Lenkijos.
Ar žydi tavo riešutmedis ? Turi būti vyriški žiedai kaip lazdyno žirginiai ir jie milžiniški, po 20 cm, žiūri į viršų, po 2-3 kuokštais, ir po vieną. Moteriški tai tokie bumbuliukai, riešutų užuomazgos. Jei neapsidulkina, paauga iki kokio centimetro skersmens ir nubyra.
Atsakyti
https://www.nojus.lt...source=omnisend
Kiek jei suprantu tai lygtais iš lenkų?
Nu jo gigantiški medžiai užauga,mačiau Londono botanikos sode.Jie gal greitai auga?
Nežydi mano graikiškas,matei didelis medis Ideal,jau gal 15 metų.Nežinau ko jam trūksta?
Kažin kiek man skirta dar? ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida, to Nojaus riešutmedžio bus šaknys žuvę. Na, gal ne visos, bet gaivaliosis ilgai. Jau geriau brangiau, bet šviežias iš medelyno.
Peržiūrėjau, reikia dengti žiemai, paskui geros užuovėjos. Pas tave vėjo košiama atvira vieta. Geriau pasisodink kelias cidonijas.
Pas vieną mano darbininkę auga dvi dideliausios. Pernai atnešė maksiminį maišelį vaisių. Jie žali neskanūs, bet uogienės, kompotai iš jų - kažkas nerealaus.
Viriau uogienę daugkartiniu pakaitinimu, kad būtų raudonos spalvos. Nu bliamba, 6 litrų puodą išrijome per 4 dienas. neliko ką uždarinėti į stiklainius. wub.gif Jeigu šį rudenį neatneš - pati eisiu vogti... biggrin.gif
Nusižiūrėjau Šilagalio medelyne , imsiu dvi.
Atsakyti
Labas rytas.
Ieškosiu cidonijų.Jos spygliuotos ?Man ir dumplūnių skani uogienė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkaip nepasižiūrėjau , ar yra spyglių. Pas darbininkę pažiopsojau per tvorą, krūmas gal 3-4 m aukščio, labai gražus ir vešlus.
Pagaliau pralijo. Jau iš ryto žolė žalesnė tapo.
Atsakyti
Pas mane nuotekos kur išspjauna vandenį,žolė net tamsi kokio žalumo.O dabar jau ir aplinkui atrodo gamta nubunda.Ir po alyvinėmis obelimis jau žaliavo žolė.Iš kur ima vandenį? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mus balta.
Atsakyti
Nu kokio grožio servizas wub.gif
Negi pasaulyje yra žmonių, kurie gražiai susėda prie serviruoto tokiais grožiais stalo, ramiai išgeria kavos... O aš stačiomis prie kavos aparato...Arba pro langą dairydamasi, koks oras....
Atsakyti
Labas rytas.
Teisybę rašai IK.Jei jau kokia šventė būna ir tai šoki apie svečius. mirksiukas.gif Nebent pas ką jau į svečiu nuvyksti. ax.gif
Taip norėčiau šokoladinio tokio torto su ganašu.Būtinai velykoms kepsiu šeimyna mėgsta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 07 balandžio 2022 - 06:56
Labas rytas.
Griaudėjo? mirksiukas.gif
Atsakyti