Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(žollia @ 2017 01 13, 09:52)
Lyžuka, tai  cimžieda arba kitaip margenis. Jų visokių yra. Aš   bandau išlaikyt per žiemą tą paprastą cimžiedą , kur nuo šunų, kačių ir kiškių atbaido  smile.gif .
Dusia, kad nieko iš jos gražaus labai smile.gif O ir iš tų sulčių kažin ar ką  „išlauši "  biggrin.gif   Bet pabandyt reikia, žinoma.  Aš prisimenu, kaip svaigau temoje dėl sėklų, o Iš Kaimo protino, kad nieko gero iš jos  smile.gif  Nu bet reikėjo įsitikint  ax.gif

bet va , kad ju sėklu niekur nerandu, bandziau ieškot ir pagal lotyniska pavadinima, tik kažkur radau daigais ir viskas verysad.gif Man ji labai liux foninis augalas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 sausio 2017 - 10:29
Laba vakarą.

Pagaliau prisiruošiau į albumą įkelt kalėdinės dovanėlės foto. Ot tas laikas kuo toliau tuo greičiau lekia.. nei nepastebėjau kaip sausio vidurys atėjo bigsmile.gif

Kaip anksti jau apie sėklas, sėjimą kalbos prasidėjo. Aš dar nieko neplanuoju ką sėsiu... Pernai mb kaime pasodinau topinambų pakeltoj lysvėj, galvojau niekur negalės išsiplėst, vienoj vietoj ir augs... tai ne, sugalvojo mb mama savo šiltnamį toj vietoj perstatyt doh.gif teks vėl pavasarį man tuos topinambus persodint.

O aš dabar žiūrinėju vis skelbimus pirkt prie auto prikabinamą namelį ant ratų, kol ne sezonas tikiuosi rast nebrangų ax.gif su mb pamąstėm, kad visai geras dalykas ir turėtų būt dažnokai pas mus naudojamas, nes mėgstam vasarą dažnai savaitgalius leisti prie ežero, taip pat mb žvejot mėgėjas, o ir atostogaut važiuojant nereiktų rūpintis nakvyne.
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2017 01 13, 20:13)
Laba vakarą.

Pagaliau prisiruošiau į albumą įkelt kalėdinės dovanėlės foto. Ot tas laikas kuo toliau tuo greičiau lekia.. nei nepastebėjau kaip sausio vidurys atėjo  bigsmile.gif 

Kaip anksti jau apie sėklas, sėjimą kalbos prasidėjo. Aš dar nieko neplanuoju ką sėsiu... Pernai mb kaime pasodinau topinambų pakeltoj lysvėj, galvojau niekur negalės išsiplėst, vienoj vietoj ir augs... tai ne, sugalvojo mb mama savo šiltnamį toj vietoj perstatyt  doh.gif teks vėl pavasarį man tuos topinambus persodint.

O aš dabar žiūrinėju vis skelbimus pirkt prie auto prikabinamą namelį ant ratų, kol ne sezonas tikiuosi rast nebrangų  ax.gif su mb pamąstėm, kad visai geras dalykas ir turėtų būt dažnokai pas mus naudojamas, nes mėgstam vasarą dažnai savaitgalius leisti prie ežero, taip pat mb žvejot mėgėjas, o ir atostogaut važiuojant nereiktų rūpintis nakvyne.

Topinambai pikčiau piktžolės, juos išnaikint ne vienų metų darbas.... nebent purkšt .
Atsakyti
O manes neileidzia i albuma. Nieko nemaciau , o taip rupi...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 13, 20:26)
Topinambai pikčiau piktžolės, juos išnaikint ne vienų metų darbas.... nebent purkšt .

Pas mane, Kn sklype po dviejų metų, molyje, patys išnyko...o taip norėjau įsiveist.
Atsakyti
Daivasen, ar negavai žinutės?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Žiūriu šiemet matyt geras klimatas buvo amariliams.Na jau lapai,kad gražūs,ilgai išlaikiau lauke,vos prieš pat šalnas iškasiau į vazonus.Vieną dar buvau pamiršųsi,tai gavo ir lengvą šalnelę,už tai dabar pats žydėjimas prasideda.Kaip ir ciklamenui,padalinau kelmą vasarą į tris dalis,viena dalis neprigijo,o kitos dvi irgi tokie gražūs kelmeliai,o buvau palikųsi dievo valioje vazonus po medžiu,nei laiščiau kiek lietus užlydavo.Už tai žydi nuo lapkričio mėnesio,ištisai. ax.gif Dabar žiūriu mokvežoje tiek nukainuotų ciklamenų,bet gi vėl pagalvoji vietos kiek reikia,prasidės pomidorų sėja,neliks visai vietos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 01 13, 23:59)
Daivasen, ar negavai žinutės?

Gavau, bet manes neileidzia, nuotrauka meta su mobiliu telefonu ir nezinau ka daryt ten reikia.
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2017 01 14, 16:29)
Gavau, bet manes neileidzia, nuotrauka meta su mobiliu telefonu ir nezinau ka daryt ten reikia.

atsiusk man nuotrauką, jeigu taip tinka, ikelsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 14, 19:14)
atsiusk man nuotrauką, jeigu taip tinka, ikelsiu smile.gif

As liniux nusiunciau nuotraukas, gal ji jau įkėlė?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

As liniux nusiunciau nuotraukas, gal ji jau įkėlė?

Man siuntėt. Įkėliau jau.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 15 sausio 2017 - 09:53