Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 03 12, 23:13)

Beje, Bangele, ar tebėra pas tave Arkadija ?

Aš tokios neturėjau.Tada tu man nupirkai Podarok Zaporožju ir Talisman.Abi auga ir dera iki šiol.Net nežinau kuri geresnė.Vienas minusas abi žaliauogės, ir vėlyvos.Dėra kartu su laukine vynuoge, o laukinė saldesnė, smulkesnėm uogom ir turi kauliukus.Bet saldesnė už siltnaminesLyg sakei kad Arkadija miltligei neatspari.O aš viską auginu natūraliai, niekuo nepurškiu.Ai, nu biški purškiu tik nuo kenkėjų., bulves nuo koloradų ir kartais morkas nuo musių.Teturiu tik vienintelį chemikalą actarą.O taip pas mane kiek gamta davė, tiek ir užtenka ax.gif
Atsakyti
Turiu ir aš tą Zaporožę. man irgi rūgštoka. Bet uogos nemažos.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Pagal bobučių zababonus šį sezoną būsiu sveika ir darbšti. Pirma skruzdėlę pamačiau, o ne varlę. Ir dar skruzdėlė ropojo virtuvėje ant palangės.
Naglos gi jos. Tam, kad paburti, net į namus veržiasi. Visai kaip romėnės ( pšeprašam, čigonės) biggrin.gif
Atsakyti
O kaži ką reiškia tritoną besišildantį pamatyt? biggrin.gif mane pamatęs greit bėgo slėptis rolleyes.gif Biški vikresnė už varlę, tai gal neblogai? biggrin.gif
Gal kuri turit akumuliatorinį pjūklą? Ar pakanka galios visokioms šakoms, krūmams, o gal ir kokiam medžiui 10-15 cm skersmens nupjaut? Nieks man nenori tokių darbų daryt , tai galvoju pati užsiimt biggrin.gif Bet benzininiai tai vos atkeliami, tai sumąsčiau akumuliatorinį. Trimerį makitos akumuliatorinį tai puikiai įvaldžiau ir apdaužau visokius pagriovius ax.gif
Šiandien labai švarus dangus, švietė saulė wub.gif , tai ir kapinės aptvarkytos. ax.gif
Atsakyti
Žolia , pamatyti tritoną - tai gal ir būsi vikri, bet kokia tai uodega vilksis ir nuolat bambės, kraują gadins. Išmesk kortas, gal rodys kokį tai brunetą iš valdiškų namų. biggrin.gif biggrin.gif

Vis kaupiuosi nusipirkti akumuliatorines gyvatvorių žirkles+ trimeris. Turime benzininį galingą, bet kol prisiruošiu juo ką nors pjauti, tai greičiau darbininką pasiųsti.
Atsakyti
miargai,zoles dar ner ,o jus apie trimerius biggrin.gif Nors zirkles ir mes pirksim,reik gyvatvores karpyt,o as lygios akies neturiu.MB sake pirksim elektrines,bosas pasake,bosas zino biggrin.gif Oras pasaka,gerves klykia,varnenai inkiliukus revizuoja,as siuksles rinkau,ir galvojau ir kas tiek prirenka visko kampais,nu tikrai nedejau bigsmile.gif Visokiu pagaliuku,dezuciu ir dar visokio suduko...deginau deginau...o as skruzdele antra pamaciau,pirmas gyvis buvo kareiveliai,po to bitute wub.gif
Atsakyti
Ta uodega tai iš serijos „uodega vizgina šunį" biggrin.gif
Kareivėlių ir aš mačiau, bet tritonas gal geriau biggrin.gif
Turiu lidlo žolės žirkles...božebože, kas man liepė jas pirkt ax.gif Mėtosi ir tiek...Gyvatvorei gal ir verta 4u.gif Be to, elektrinės tai ko gero, rimtesnio galingumo būna, negu akumuliatorinės. g.gif
Atsakyti
zoles zirkles ,senai kontenery biggrin.gif Trimeris -galingas benzininis,mano darbo zaisliukas rolleyes.gif elektrines ,kai nusipirksim-as zaisiu,MB tik tures gaires suruost
Atsakyti
Vežame antrą benzininį priduoti į parduotuvę.Siaubas tampo tampo užvedimą mb nebe turi sveikatos nei jis,tuo labiau aš.Sakiau rytoj akumuletorinio ieškosime. ax.gif Su vienu benzininiu vargome vargome,apkeitė,parsivežėme kitą,tas pats velnias. ax.gif
Važiuojame rytoj traktoriuko-žoliapjovės parsivežti,gal palengvės darbas? mirksiukas.gif
Nusiėmiau gipsą,atsibodo.Su gipsu visai neskaudėjo,dabar tai skauda,užsistovėjo ranka.Na nieko duosime jai darbo. mirksiukas.gif
Perstatėme tris šiltnamius,dar vieną reikia savaitgalį persivežti,bus darbo rankai. ax.gif
Atsakyti