Ir aš norėčiau tokių keksiukų.
Naikinu uogienes,kepu trupininį.
Labas rytas.
Laba.
Man labai skanu trupininis, nu bet tuoj rėmuo sukyla... Nuo uogų, o gal ir nuo miltų. O kiek juodųjų serbentų uogienės yra dar. Nes nu nevalgom nieks uogienių jau. Tik į arbatą. Ir tai, tik kai prisimenam.
Mano berželiai pamerkti jau apsilapavo, nesulaukę Šv. Velykų. Biški paankstinau. Reik gal pakartot šiandien iš naujo procesą
Man labai skanu trupininis, nu bet tuoj rėmuo sukyla... Nuo uogų, o gal ir nuo miltų. O kiek juodųjų serbentų uogienės yra dar. Nes nu nevalgom nieks uogienių jau. Tik į arbatą. Ir tai, tik kai prisimenam.
Mano berželiai pamerkti jau apsilapavo, nesulaukę Šv. Velykų. Biški paankstinau. Reik gal pakartot šiandien iš naujo procesą
Žolyte,aš jau antrą kačiukų partiją pamerkiau,lapelius pradėjo skleisti.Iki beržų nedaeinu,vis laiko trūkumas.Genime sodą,apsiššššš su šakomis. Šakų smulkintuvą seną turime bet toks negalingas daug laiko atima.
Su serbentų uogiene darau greitą vyniotinį. 1 kondensuoto pieno skardinė, 1stiklinė miltų , 1 kiaušinis, kepimo miltelių. Aš dar kelis šaukštus pieno įpilu. Kepimo popierių patepti aliejumi, kloti į didelę skardą ir supilti tešlą. Kai paruduoja, karštą aptepti rūgščia uogiene, ypač dera serbentai šaldyti trinti, susukti ir atvėsinti.
Šiandien susirinkę svarstėme ką siųsti Ukrainai. Konservų jau niekur nebėra didesniais kiekiais. Užsakėme toną vakumuotų šalto rūkymo kumpių. Beje, kruopų irgi nebėra dideliais kiekiais, skambina firmos per ūkininkus, kurios turi konkursus tiekimui laimėjusios. Valstybė kaupia atsargų rezervą.
Šiandien susirinkę svarstėme ką siųsti Ukrainai. Konservų jau niekur nebėra didesniais kiekiais. Užsakėme toną vakumuotų šalto rūkymo kumpių. Beje, kruopų irgi nebėra dideliais kiekiais, skambina firmos per ūkininkus, kurios turi konkursus tiekimui laimėjusios. Valstybė kaupia atsargų rezervą.
IK, kažkaip liesai skamba tavo receptas , trupininis su sviestu labiau vilioja
Kažkoks liūdesys... Čia esi žmogus, čia jau gali ir nebūt... Nusipirkau šiandien vinių visokių dydžių, nes ūkyje kartais prireikia. O sakė, kad išima iš prekybos, nes rusiškos ir baltarusiškos. Norfos lentynos gerokai aptuštėjusios. Bet beveik visko yra, tik druskos nebemačiau. Bet aš jos anksčiau nusipirkau.
Kažkoks liūdesys... Čia esi žmogus, čia jau gali ir nebūt... Nusipirkau šiandien vinių visokių dydžių, nes ūkyje kartais prireikia. O sakė, kad išima iš prekybos, nes rusiškos ir baltarusiškos. Norfos lentynos gerokai aptuštėjusios. Bet beveik visko yra, tik druskos nebemačiau. Bet aš jos anksčiau nusipirkau.
Žolia, riebiai turiu ant šonų.
O dėl vinių , tai gerą mintį davei.
O dėl vinių , tai gerą mintį davei.
Labas rytas.
Pergalvojau mintimis,tai kad dabar labiau varžtų visur reikia ne vinių?
Labukas,visos tinkluose sulinde,lankotes mazai.IK,pagarba ukininkams Nenoriu skaityt,negaliu neskaityt Po paskaitymu galva kalatojas dar labiau(savaiminis tremoras),diskusijos visur is proto veda.Lauke salta,pribarste sniego,ir ten ne ka nuveiksi.Turbut eisiu kampus aprinkt ir sakas sudegint.
Sninga pas mus.
Girdėjau, šaltis į Ukrainą ateina. Tik jo ten betrūko.
Jeigu atidarys pas mus pabėgėlių registracijos centą, pasisiūlysiu savanoriauti nors po pusdienį. Laisvai kalbu lenkų ir rusų kalbomis, apygeriai suprantu ukrainiečių. Gi atvažiuoja pagyvenę žmonės, nekalba angliškai.
Girdėjau, šaltis į Ukrainą ateina. Tik jo ten betrūko.
Jeigu atidarys pas mus pabėgėlių registracijos centą, pasisiūlysiu savanoriauti nors po pusdienį. Laisvai kalbu lenkų ir rusų kalbomis, apygeriai suprantu ukrainiečių. Gi atvažiuoja pagyvenę žmonės, nekalba angliškai.
Labas rytas.
Oi koks gyvenimas vyksta prie maisto kamuoliukų.Geniai jau nuolatiniai valgytojai tapo,nubaido zyles,žvirblius ir karaliauja.
Prisipratinome lapę ir šiandien atėjo matėme.Prikraunu maisto katinui vietiniam,ateina lapė.Ir dar mb pasvaigsta vištas laikyti?