Labas rytas.
Tai kas imsis datos paskelbimo ir kas priims?
Labas rytas.
O, kad sujudimas...
Reikškia, pandemija visiems įgrįso iki negaliu. Žmonės bendravimo pasiilgę.
Reikškia, pandemija visiems įgrįso iki negaliu. Žmonės bendravimo pasiilgę.
Labas rytas.
Su gimtadieniu Lietuva.
Labas rytas.
Tikai faina būtų susitikti.
Papildyta:
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2022 02 14, 08:54)
Labos, ryte
Mielai priimu , tik, kaip rašiau aukščiau, reikia, kad prabrinktų. vėlyvo pavasario ar vasaros. Dabar pelkė pas mane.
O pas mane po kūdrą kas keli žingsniai.
Aš šiandien melioracija užsiėmiau.Kasiau griovius ir sausinau įvažiavimą.Net keliuką perkasiau,kad į laukus plauktu. Jau tiek prilijo per naktį skendome.O dar vėjas koks. Atvažiavome į miestą ir vėjo tiek nesijaučia.
Pakuočių konteinerį apvertė vėjas,pakuotes išnešiojo po laukus.
Su manimi jau anekdotai tuoj bus su šiukšlių išvežimu.Jei mišrias išvežė specialiai atvažiavę iki mūsų,tai šiandien pakuočių konteinerį,turėjo išvežti,pamačiau jau pas kaimynus atvažiuoja,puoliau vėl atvežti ant kelio,nes porą kartų vėjas apvertė,dar žiūriu klientės atvažiuoja.Numečiau konteinerį,puoliau priimti žmones,žiūriu išvažiuoja mašina iš kaimynų nedavažiavųsi iki mūsų.Kaip su jais bekalbėti???Gal kad mes paskutiniai,galvoja ai apseis,tylės.
Pakuočių konteinerį apvertė vėjas,pakuotes išnešiojo po laukus.
Su manimi jau anekdotai tuoj bus su šiukšlių išvežimu.Jei mišrias išvežė specialiai atvažiavę iki mūsų,tai šiandien pakuočių konteinerį,turėjo išvežti,pamačiau jau pas kaimynus atvažiuoja,puoliau vėl atvežti ant kelio,nes porą kartų vėjas apvertė,dar žiūriu klientės atvažiuoja.Numečiau konteinerį,puoliau priimti žmones,žiūriu išvažiuoja mašina iš kaimynų nedavažiavųsi iki mūsų.Kaip su jais bekalbėti???Gal kad mes paskutiniai,galvoja ai apseis,tylės.
Labas rytas.
Labas rytas.
Kaip vėjas?Naktį kėliausi nuiimti dėžę su malkomis nuo terasos,atrodo kaip dės vėjas į langus.Paskui kad užmigčiau,o jei uraganinis vėjas tai ir vazoną su gėlėmis gali pakelti?Kėliausi vėl basa,su naktiniais per terasą apledėjūsią nukelti vazono. Prisigalvoji per naktį,kai toks jau senatvinis miegas.Kodėl jaunystėje krisdavau be jokių minčių?
Man augalai buvę nebuvę. Dabar jų pilnos internetinės parduotuvės.
Merginos, aš jūsų pasiilgai. Ir nuostabaus pabendravimo.
Aš pasiilgstu forumų, smagu būdavo dabar tik keletas grupių čia liko. Facebook, ten pilna informacijos, nors pas mane draugų nedaug ir tik įdomiausias grupes seku, bet nespėju žiūrėti, kartais kelias dienas nepasižiūriu...