Labas rytas.
Jei jau agurkams gerai balkone,tai pomidorams tuo labiau.
Baisius orus žada.
Labas rytas
orus tikrai šaltus žada Būsiu prisikarksėjusi, kad nenešiu pomidorų namo Ko gero, reiks nešti
Šiandien tai matosi, kad graži diena bus - saulė nuo pat ryto firfia
Ate, jūsų vištos tikrus rūmus turi, net grindys dažytos Visai ne kaip vištidė atrodo, o kaip vasaros virtuvėlė
orus tikrai šaltus žada Būsiu prisikarksėjusi, kad nenešiu pomidorų namo Ko gero, reiks nešti
Šiandien tai matosi, kad graži diena bus - saulė nuo pat ryto firfia
Ate, jūsų vištos tikrus rūmus turi, net grindys dažytos Visai ne kaip vištidė atrodo, o kaip vasaros virtuvėlė
O tai kokius čia šalcius praneša? Matyt busiu kažka pramiegojus
Ate nespes taviškis tu grindu plaut , tures jau min ryte vakare praeiti su skudurais
Ate nespes taviškis tu grindu plaut , tures jau min ryte vakare praeiti su skudurais
QUOTE(IngridaB @ 2017 04 10, 08:07)
Ingrida jau agurkus pasėjus ? Aš kažkaip vis apie 20-25 balndžio prie jų nagus kišu Kažkada paskubėjau ,tai teko išlydėti agurkų rojun ...
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2017 04 09, 16:28)
Laba
Kada reik sėt arbūzus? Aš juos šiemet pirmą kartą gyvenime augint žadu , tai reik informacijos iš patyrusių
Kada reik sėt arbūzus? Aš juos šiemet pirmą kartą gyvenime augint žadu , tai reik informacijos iš patyrusių
Nei tokia aš čia patyrus , bet jei Sniegisu auginsi , tai nuo 25 balandžio iki gegužės 10 reiktų sėt .
Sėklas pamirkyti kalio permangante, paskui suvinioti į skurliuką ir laikyti šiltai . Kai iškiš uodegą - kišti į vazonėlį . Neperlaistyt nei vazonėliuose , nei pasodinus ... Mėgsta šilumą . Aš pasodinus užvožiu 5 litų "bambalį" nupjautu dugnu . Gaunasi Mini šiltnamiukas ... Ir auginu "bamalyje" ko telpa .
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 10, 07:17)
O tai kokius čia šalcius praneša? Matyt busiu kažka pramiegojus
Lyžuka, ne šalčius sakiau, o šaltus orus Bus vėjuota, dienomis tik +4, naktimis irgi tik vos +2 O šeštadienio naktį iki -2 C . Va apie ką aš
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 10, 08:43)
Ingrida jau agurkus pasėjus ? Aš kažkaip vis apie 20-25 balndžio prie jų nagus kišu Kažkada paskubėjau ,tai teko išlydėti agurkų rojun ...
Papildyta:
Nei tokia aš čia patyrus , bet jei Sniegisu auginsi , tai nuo 25 balandžio iki gegužės 10 reiktų sėt .
Sėklas pamirkyti kalio permangante, paskui suvinioti į skurliuką ir laikyti šiltai . Kai iškiš uodegą - kišti į vazonėlį . Neperlaistyt nei vazonėliuose , nei pasodinus ... Mėgsta šilumą . Aš pasodinus užvožiu 5 litų "bambalį" nupjautu dugnu . Gaunasi Mini šiltnamiukas ... Ir auginu "bamalyje" ko telpa .
Papildyta:
Aš agurkus jau irgi palydėjau į agurkų rojų . Dabar bandysiu sėt dar kartą
Ačiū , Dusia, laikysiuos tvarkaraščio arbūzų sėjai
Laba,
ačiū merginos, pomidorai jau visi mėgaujasi balkono saule.
Tai kol naktimis minuso nebus taip suprantu jie ten ir nakvot gali?
Kažin ne per gerai vištytėms tokios sąlygos Nors ne, per gerai niekada nebūna
Ate, o TB kas nors labai rimta, ilgam guldo?
QUOTE(Niurzga @ 2017 04 10, 12:00)
Laba,
Teisingai sakai-per gerai nebūna.
Nenoriu apie tai kalbėt.... nepyk.
Ate
Ate, nėr čia ko pykt
Labas
mano du sniegiai jau isdyge. Sekla sena, cia tie patys kur tau, Niurzgiuk daviau. Bijodama, kad nedygs, paankstinau truputi, bet gal neiskeliaus i arbuzu roju. Mano arbuzai su paprikom ir pomidorais senokai skyletam balkone gyvena. Pietinej pusej.
mano du sniegiai jau isdyge. Sekla sena, cia tie patys kur tau, Niurzgiuk daviau. Bijodama, kad nedygs, paankstinau truputi, bet gal neiskeliaus i arbuzu roju. Mano arbuzai su paprikom ir pomidorais senokai skyletam balkone gyvena. Pietinej pusej.
Tfu tfu bijau prikarksėti,bet agurkai jau su žiedais.Labiau atšils,keliaus į šiltnamį.Kasmet perku po du daigus jau su agurkiukais.Tai kodėl negaliu pati užsiauginti.Jūros putos dėžėje su vazonais sudėti balkone,tiesiog veši.Niekur aš jų neišnešiu,durys į kambarį atidarytos,langas į virtuvę,prieina sočiai šilumos į balkoną.
Ate, greitai pasveikti tavo darbštuoliui.
Man atrodo, vištoms per gerai. Atidarykit kaimo turizmą. Kaip tik būtų kokiems užsitupėjusiems miesčionims : namelis dviems"
Nešiu iš šiltnamio pomidorus atgal Vietoje stovi. Šalta dar naktimis.
Apie 15 balandžio sėju į stiklinaites agurkus ir visokius melionus- arbūzus. Nes agurkus tik daigias pripažįstu. Spėja greičiau derėti, kol nesiautėja netikroji miltligė. O ir nutaikyti atstumus lengviau.
Man atrodo, vištoms per gerai. Atidarykit kaimo turizmą. Kaip tik būtų kokiems užsitupėjusiems miesčionims : namelis dviems"
Nešiu iš šiltnamio pomidorus atgal Vietoje stovi. Šalta dar naktimis.
Apie 15 balandžio sėju į stiklinaites agurkus ir visokius melionus- arbūzus. Nes agurkus tik daigias pripažįstu. Spėja greičiau derėti, kol nesiautėja netikroji miltligė. O ir nutaikyti atstumus lengviau.