Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jei jau agurkams gerai balkone,tai pomidorams tuo labiau. bigsmile.gif
Baisius orus žada. unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
orus tikrai šaltus žada unsure.gif Būsiu prisikarksėjusi, kad nenešiu pomidorų namo ax.gif Ko gero, reiks nešti rolleyes.gif
Šiandien tai matosi, kad graži diena bus - saulė nuo pat ryto firfia 4u.gif
Ate, jūsų vištos tikrus rūmus turi, net grindys dažytos wub.gif Visai ne kaip vištidė atrodo, o kaip vasaros virtuvėlė 4u.gif
Atsakyti
O tai kokius čia šalcius praneša? Matyt busiu kažka pramiegojus

Ate nespes taviškis tu grindu plaut tongue.gif, tures jau min ryte vakare praeiti su skudurais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 04 10, 08:07)
Jei jau agurkams gerai balkone,tai pomidorams tuo labiau. bigsmile.gif
Baisius orus žada. unsure.gif

Ingrida jau agurkus pasėjus ? Aš kažkaip vis apie 20-25 balndžio prie jų nagus kišu smile.gif Kažkada paskubėjau ,tai teko išlydėti agurkų rojun ...

Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2017 04 09, 16:28)
Laba  4u.gif

Kada reik sėt arbūzus?  Aš juos šiemet pirmą kartą gyvenime augint žadu  bigsmile.gif , tai reik informacijos iš patyrusių  4u.gif

Nei tokia aš čia patyrus , bet jei Sniegisu auginsi , tai nuo 25 balandžio iki gegužės 10 reiktų sėt .
Sėklas pamirkyti kalio permangante, paskui suvinioti į skurliuką ir laikyti šiltai . Kai iškiš uodegą - kišti į vazonėlį . Neperlaistyt nei vazonėliuose , nei pasodinus ... Mėgsta šilumą . Aš pasodinus užvožiu 5 litų "bambalį" nupjautu dugnu . Gaunasi Mini šiltnamiukas ... Ir auginu "bamalyje" ko telpa .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 balandžio 2017 - 08:44
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 10, 07:17)
O tai kokius čia šalcius praneša? Matyt busiu kažka pramiegojus

Ate nespes taviškis tu grindu plaut tongue.gif, tures jau min ryte vakare praeiti su skudurais  bigsmile.gif

Lyžuka, ne šalčius sakiau, o šaltus orus ax.gif Bus vėjuota, dienomis tik +4, naktimis irgi tik vos +2 verysad.gif O šeštadienio naktį iki -2 C . Va apie ką aš 4u.gif
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 10, 08:43)
Ingrida jau agurkus pasėjus ? Aš kažkaip vis apie 20-25  balndžio prie jų nagus kišu smile.gif  Kažkada paskubėjau ,tai teko išlydėti agurkų rojun ...

Papildyta:
Nei tokia aš čia patyrus , bet jei Sniegisu auginsi , tai nuo 25  balandžio  iki gegužės  10  reiktų  sėt .
Sėklas pamirkyti kalio permangante, paskui suvinioti į skurliuką ir laikyti šiltai .  Kai iškiš uodegą - kišti į vazonėlį .  Neperlaistyt nei  vazonėliuose , nei pasodinus ... Mėgsta šilumą  . Aš pasodinus užvožiu 5 litų "bambalį"  nupjautu dugnu  . Gaunasi Mini šiltnamiukas ... Ir auginu "bamalyje" ko telpa .

Aš agurkus jau irgi palydėjau į agurkų rojų tongue.gif . Dabar bandysiu sėt dar kartą ax.gif
Ačiū , Dusia, laikysiuos tvarkaraščio arbūzų sėjai 4u.gif
Atsakyti
Laba,

ačiū merginos, pomidorai jau visi mėgaujasi balkono saule.
Tai kol naktimis minuso nebus taip suprantu jie ten ir nakvot gali?

Kažin ne per gerai vištytėms tokios sąlygos bigsmile.gif Nors ne, per gerai niekada nebūna tongue.gif

Ate, o TB kas nors labai rimta, ilgam guldo?
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 04 10, 12:00)
Laba,

ačiū merginos, pomidorai jau visi mėgaujasi balkono saule.
Tai kol naktimis minuso nebus taip suprantu jie ten ir nakvot gali?

Kažin ne per gerai vištytėms tokios sąlygos  bigsmile.gif  Nors ne, per gerai niekada nebūna  tongue.gif

Ate, o TB kas nors labai rimta, ilgam guldo?

Teisingai sakai-per gerai nebūna. biggrin.gif

Nenoriu apie tai kalbėt.... nepyk. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 10 balandžio 2017 - 12:05
Ate 4u.gif
Atsakyti
Ate, nėr čia ko pykt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas
mano du sniegiai jau isdyge. Sekla sena, cia tie patys kur tau, Niurzgiuk daviau. Bijodama, kad nedygs, paankstinau truputi, bet gal neiskeliaus i arbuzu roju. biggrin.gif Mano arbuzai su paprikom ir pomidorais senokai skyletam balkone gyvena. Pietinej pusej.
Atsakyti
Tfu tfu bijau prikarksėti,bet agurkai jau su žiedais.Labiau atšils,keliaus į šiltnamį.Kasmet perku po du daigus jau su agurkiukais.Tai kodėl negaliu pati užsiauginti.Jūros putos dėžėje su vazonais sudėti balkone,tiesiog veši.Niekur aš jų neišnešiu,durys į kambarį atidarytos,langas į virtuvę,prieina sočiai šilumos į balkoną. wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ate, greitai pasveikti tavo darbštuoliui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man atrodo, vištoms per gerai. Atidarykit kaimo turizmą. Kaip tik būtų kokiems užsitupėjusiems miesčionims : namelis dviems" 4u.gif

Nešiu iš šiltnamio pomidorus atgal Vietoje stovi. Šalta dar naktimis.
Apie 15 balandžio sėju į stiklinaites agurkus ir visokius melionus- arbūzus. Nes agurkus tik daigias pripažįstu. Spėja greičiau derėti, kol nesiautėja netikroji miltligė. O ir nutaikyti atstumus lengviau.
Atsakyti