Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Buvusioji, bet ar kaime sesė susiras darbą ? O jai šiuo metu tik jis pagelbėtų. Nereikia jai grįžti, greičiau žaizdos užgis būnant mieste.

Merginos, jūs teisios. FB vien reklamos ir kažkokia tuštuma. O čia kaip į draugių paplepėjimą ateini.
Aš tai į SM ateinu visada su kava. Toks geras atsipalaidavimas su jumis. smile.gif
Atsakyti
IK,darba ,jeigu nores ras.Patikek,darbo terapija ne visa laika padeda(patirtis)sunkus sprendimas,dar matysimPo savaites vaziuos i Kauna,liks kokias 4 dienas.Matysim ,kaip jausis.Didziausia problema,kad sese nevairuoja ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kaip gaila,kad nėra laiko leisti klevų sulą.Nes klevai mieste,čia sodyboje tik beržai.Gal šeštadienį išeis pragrežti.Taip norisi šviežios sulos.Nors mačiau yra pernykštės šaldiklyje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Akurat. Ir pas mane šaldiklyje du bambaliai sulos. Vasarą užsikrovė uogomis ir nesimatė.
Sunervavot, mergai , su ta sula. Dabar užsimaniau kažko saldaus. Einu , šaldiklius parevizuosiu. Lyg tai mačiau trešnių indelį.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

O aš feisbuką tik neseniai susikūriau  :rolleyes: . Galiu ir be jo gyventi. Bet visi ten persikrausto, pirkimai, pardavimai, kitokie skelbimai.... Bet ir piktų, gyvenimu nepatenkintų žmonių ten daug.

O čia tikrai ramu, gera.

Va nugvelbsiu nuo stalo puokštę :wub:

Sodybiečių vėliava pas SP. Į jos regtą meetą niekas neatvažiavo.  :B . Būčiau tik aš vienas svečias tebuvusi. Tai antrą kartą ji ir nebekvietė. O taip smagu būdavo.

Atsakyti
Labas rytas.
Man fb daugiau jaunimui?Kokios informacijos sužinoti labai gerai,bet rašinėtis,tai ne. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, gal juokauji ? Kaip tik FB jau tik seniams. Jaunimas turi Mesindžerį, Tik Toką , Instagramą ir kitus naujus navarotus . Jie Feisbuke gal kartą į metus lankosi.
Be to, feisbuke rasti reikalingą skelbimą ar pardavimą - vargo vakarienė. Begalė grupių , o jeigu prie visų junginėsiesi, užkiši taip, kad maža nepasirodys.
Arba priimi į draugus ką nors, o pasirodo, jis varo visokį šlamštą be atvangus.

Man irgi čia atokvėpis.
Atsakyti
Labas rytas.
Aš tai pasiilgau augalų keitimosi. ax.gif
Atsakyti
Man augalai buvę nebuvę. Dabar jų pilnos internetinės parduotuvės.
Merginos, aš jūsų pasiilgai. Ir nuostabaus pabendravimo.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 02 13, 10:12)
Man augalai buvę nebuvę. Dabar jų pilnos internetinės parduotuvės.
Merginos, aš jūsų pasiilgai. Ir nuostabaus pabendravimo.

Laba
Pasiilgau ir sš jūsų. Kalbinsim SP, atsiprašysim, gal priims, arba prašom pas mane, kai kiek prabrinks, vėliavą Sandra atsiveš. biggrin.gif
Atsakyti

Ooooi kaip norėčiau :wub:​ 

Atsakyti