Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar sugrįžo visos 7 stirnos. wub.gif Na jei šiandien nenušaus,lygtais iki vasario 10 medžioklė?Nuo kalėdų kiekvieną šeštadienį prie mūsų atvažiuoja medžiotojai. blink.gif
Atsakyti

Laba, 

Buvau sodybėlėj ekečių pjauti. Vanduo slaidrus, bet kvapas nekoks (MB sakė aš neužuodžiu :B ). Na pavasatį bus matyt ar išgyveno nors mažos žuvytės.

O stirnai kojas išsukiosiu. Obelaitė apgenėta. Na tegul graužia jei alkana, negaila, bet šakelės nukąstos ir paliktos kabėti ant žievės likučių.

Atsakyti
Labas rytas.
Mes dabar kai gyvename vietoje tai stirnos tik šilauoges apkramtė..šermukšnius apgenėjo. mirksiukas.gif Bet gražu žiūrėti per langus į jas.Jos daugiausiai šalia atbėga į rapsus. bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, geriau joms kokio šieno pasiūlyk. Rapsai stirnoms labai kenkia, labai dažnai apsinuodija. Tada praranda orientaciją ir jas arba kokie šunys vilkai pagauna, arba ir pačios nugaišta.

Pabuvau tėviškėje svečiuose, pasiplepėjome. Bet jau grįžti kelias tai buvo ne kažką ir dar patamsyje. Ir snigo, ir šlapdriba krito. Taip ir parvariau visą 100 km , įsikibusi vairo ir nosį prie stiklo priplojusi.
Atsakyti
Labas rytas.
Atmenu kaip stumbriukas buvo apsinuodijęs rapsais.Na bet vos ne kasnakt ateina stirnos rapsų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 02 06, 21:35)
Pabuvau tėviškėje svečiuose, pasiplepėjome.

O kas dabar gyvena tavo tėviskėje?Giminaičiai ar svetimiems parduota?
Kaip mane nervina, kad net į supermamų forumą nebegalima patekti.Taip pagalvojus, juk, jei esu prisiregistravus, tai turėčiau galėti laisvai patekti.O dabar vos ne kiekvieno mėnesio pradžioje užkiša lentelę, kad duočiau sutikimą, jog galėtų naudotų mano duomenis.Kaip ir feisbuke.Pernai metais taip buvo nuo kokio balandžio 6 gal kartus, šiemet tuoj po n. metų buvo, sutikau, dabar nuo vasario vėl ta pati lentelė užkišta.Toks piktumas sukyla, atrodo. imsiu nebesutiksiu ir apsieisiu be to supermamų forumo.Turbūt todėl čia mūsų tiek mažai ir beliko g.gif
Sėklų jau parsisiunčiau iš balticseeds, dar vietinėse parduotuvėse nusipirkau, pomidorų savo sėklų prisiruošiau, bet dar nieko nesėju, net morkų šiltnamio pakraščiuke.Kol kas man dar žemė nekvepia mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Bangele manęs nieko neprašo. Jokiis lentelės beišlenda.

Atsakyti
Labas rytas.
Bangele,gal retai pasijungi supermamas?Man neseniai vieną kartą buvo išlindųsi lentelė,bet tik vieną kartą. ax.gif
Atsakyti
Bangele, tėviškėje brolis gyvena. Kaip sakome, tas namas laimingas , jau 100 metų pilnas vaikų. Tėtis užaugo, paskui mes, brolio vaikai ir jau anūkai atvaro pabūti. smile.gif

Paprašyk kurio vaiko, kad pasižiūrėtų, ar nėra kokių virusų. Gal tie tave atjunginėja.
Pusžentis prieš savaitę mano kompą bandė valyti, bet nusprendė, kad nešiuolaikiškas ir per silpnas. Davėme laisvę supirkti naujas dalis, ką reikia prilituos, sujungs ir tada galėsiu dar kelias programas parsisiųsti.
Atsakyti
Ingrida, kiekvieną vakarą įlendu į supermamas.Sąžiningai.Tik anojoje jau tavęs gaila, pusryčius patieki, bet niekas nieko nerašo, atrodo net nemato, kaip ir beprasmiai tampa tie pusryčiai.Būtų kaip feisbuke, tai nors laiką padėčiau mirksiukas.gif , kad mačiau.
IK, tada gerai, tėviškė gyva.Aš jos net neturiu ir neturėjau.Tėvai pradžioje vis valdiškuose , kolūkiams priklausiančiuose butuose gyveno, Išsipirko tik išsiardant ūkiui., po nepriklausomybės atkūrimo.Tai močiutės namai man kaip tėviškė, po tėtės mirties ten mama mano gyveno, nors tai kaip ir jos anytos namai, o ne jos gimtinė.Mano mamos teviškė tai iš vis toli, Vokietija ax.gif , paliko tuoj po karo, nes mamos mama buvo lietuvė, netekusi per karą vyro išvažiavo su vaikais į savo pusę...
Atsakyti
Labas rytas.
Bangele,kaip gerai būtų susigražinti mūsų kompaniją.FB ne tas jau.Gal aš senobinė?Tiek metų taip fainiai gyvenome.Dar vis palaikau puslapį,kad nenumirtų. ax.gif
O ir sodybiečių puslapis apmiršta.Kur mūsų susitikimai pavasariais?Psiilgau daigų keitimais.Juk ir vėliavą turėjome. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 vasario 2022 - 08:36
La,retokai visos pasirodot 4u.gif Gyvenimas eina savo vaga...sese is Kauno gris kaiman wub.gif Abu vyrai cia,ka ji viena Kaune.Labai sunkus jos sprendimas,viskas ten savom rankom,viskas taip kaip norejo...ech gyvenimas.
Vyras
vis priziuri zylutes,tai sendien prisistate vanagas ir viena pagavo blink.gif
Atsakyti