Kaip faina tiems kas siltnamioka koki turi..
Nezinau kaip cia man viskas siais metais iseis ..Dabar bandau sugalvot kaip ilgakotcius irankius saugiai ir slaptai tiesiog sklype "pasideti".. Gal kas turi kokia saunia ideja ? Tiesiog jokio statinio sklype nera kolkas, o ir pirkti ten kokia budke sodo irankiams kolkas nenoriu, o padirbeti darze eisiu darbo dienomis su maze ir vezimaiciu, tai nesitempsiu gi kaskart kauptuko ...
Ant palanges sudygusius turiu kolkas , kopustus, agurkus, moliugus, cukinijas, pomidoriukus..Na paparastai kone viska isskyrus pomidorus zmones paprastai i isdirbta dirva tiesiogiai seja, bet as kiek eksperimentuosiu
Dar ziuriu kazkaip sudetinga rasti to ko ieskau ...rabarbaru, krienu, saldziuju bulviu ir topinambu pasisodinimui .. Pas mama krienas lyg visai isnaikintas
Pas mus ryte irgi minusas buvo. Prieš pietus pomidorams maniau amen, bet pavakary tikrai gyvi. Jei būtų nedegta, viskas būtų nušalę. Atlaikėm
Užsiėmusi, tai gal mulčiuosi, pakištum kur po žole ar šiaudais.
Užsiėmusi, tai gal mulčiuosi, pakištum kur po žole ar šiaudais.
Labas rytas.
Daivasen,su Tavo dienele.
Daivasen, su gimtadieniu !
Daivasen, nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga
Vėl sodyboj buvau, perkeliavo mano avietės ir gervuogės geresnių veislių arčiau namų, šalia laistymo sistemų, tai, tikiu, bus mažiau priežiūros vasarą ir daugiau pelno rudenį Dabar Vilniuj kaulus nudrėbiau ant lovos, pasiruošiu kokį serialą pasižiūrėti. Reiktų papikiuoti, ale bais tingiu. Nieko, pomidorai išpikiuoti, kiti-pakentės
Mano braškės šiltnamyje pavieniui jau žydi Už tai sodyboj graudžios
Vėl sodyboj buvau, perkeliavo mano avietės ir gervuogės geresnių veislių arčiau namų, šalia laistymo sistemų, tai, tikiu, bus mažiau priežiūros vasarą ir daugiau pelno rudenį Dabar Vilniuj kaulus nudrėbiau ant lovos, pasiruošiu kokį serialą pasižiūrėti. Reiktų papikiuoti, ale bais tingiu. Nieko, pomidorai išpikiuoti, kiti-pakentės
Mano braškės šiltnamyje pavieniui jau žydi Už tai sodyboj graudžios
Labas rytas. Ačiū už sveikinimus.
Labas rytas.
Visiems turtingo derliaus.
Laba
Ačiū, Ingrida, už palinkėjimą
Vargsta mano pomidorai šiltnamy - mėlynuoja. Reiškias, per šalta jiems ten Nu bet nenešiu jau jų namo tikrai
Kada reik sėt arbūzus? Aš juos šiemet pirmą kartą gyvenime augint žadu , tai reik informacijos iš patyrusių
Ačiū, Ingrida, už palinkėjimą
Vargsta mano pomidorai šiltnamy - mėlynuoja. Reiškias, per šalta jiems ten Nu bet nenešiu jau jų namo tikrai
Kada reik sėt arbūzus? Aš juos šiemet pirmą kartą gyvenime augint žadu , tai reik informacijos iš patyrusių
Laba,
Daivasen, pavėluoti sveikinimai su gimtadieniu, labiausiai noriu palinkėti sveikatos ir energijos visiems suplanuotiems darbams atlikti ir svajonėms įgyvendinti.
Sodybon šį savaitgalį neišvažiavau, šalta, vėjuota... Tai, kad diena nenueitu veltui pikiavau pomidorus, kelias išgyvenusias išstypusias dumplųūnes. Atsėjau dumplūnes mažais vaisiais, iš naujo pasėjau romėniškas salotas, pasėjau goji uogas. Salotas ir dumplūnes balkonan iš karto išnešiau, rašo, kad galima sėti tiesiai dirvon, o balkone bus kaip stikliniam šiltnamyje tik dar šilčiau, gal sudygs.
Goji uogos keistai supakuotos, pakuotė tvirta, kieta, viduje žymeklis kurį reikia į žemę įsmeigti prie sėklyčių, o pačios sėklytės sudėtos į plastikinį maišiuką su užspaudžiama juostele. Dar taip nesu mačiusi.
Man reikia patarimo, kada jau dienomis galiu laikyti pomidorus balkone, o nuo kelių laipsnių galiu juos balkone ant palangės nakčiai palikti? Žinau, kad jie tada auga lėčiau, bet ir būna žemesni, storesni...bet labiausia bijau nenumarinti.
Daivasen, pavėluoti sveikinimai su gimtadieniu, labiausiai noriu palinkėti sveikatos ir energijos visiems suplanuotiems darbams atlikti ir svajonėms įgyvendinti.
Sodybon šį savaitgalį neišvažiavau, šalta, vėjuota... Tai, kad diena nenueitu veltui pikiavau pomidorus, kelias išgyvenusias išstypusias dumplųūnes. Atsėjau dumplūnes mažais vaisiais, iš naujo pasėjau romėniškas salotas, pasėjau goji uogas. Salotas ir dumplūnes balkonan iš karto išnešiau, rašo, kad galima sėti tiesiai dirvon, o balkone bus kaip stikliniam šiltnamyje tik dar šilčiau, gal sudygs.
Goji uogos keistai supakuotos, pakuotė tvirta, kieta, viduje žymeklis kurį reikia į žemę įsmeigti prie sėklyčių, o pačios sėklytės sudėtos į plastikinį maišiuką su užspaudžiama juostele. Dar taip nesu mačiusi.
Man reikia patarimo, kada jau dienomis galiu laikyti pomidorus balkone, o nuo kelių laipsnių galiu juos balkone ant palangės nakčiai palikti? Žinau, kad jie tada auga lėčiau, bet ir būna žemesni, storesni...bet labiausia bijau nenumarinti.
QUOTE(Niurzga @ 2017 04 09, 21:21)
Laba,
Maniškai jau gyvena balkone . Balkonas stiklintas. Kai nėr saulės ir nakčiai langus uždarau . Kadangi ten vėsiau tai laistau menkai . Kuo puikiausiai auginasi šaknis. Ryt gražią dieną praneša - tai išvažiuodama į darbą išnešk ... matysi kokius patenkintus rasi
QUOTE(Niurzga @ 2017 04 09, 21:21)
Jei minuso nėra-nešk tiktai Mano sėdi šiltnamyje visi, o pečius jau išardytas, palikusi nakčiai elektrinį pečiuką ant +8, kad neperšaltų, bet ir nepriprastų prie idealių sąlygų
Dusia, šįmet vasarinių jurginų neturėsiu, nu nedygo, nors tu ką