Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

As ,pagal programa.Daktars paskambino,grieztu tonu pasake,o as paklusni... biggrin.gif Atsakymai turetu iki nauju but.Ingrida,dekui uz blynus smile.gif Sau tingiu kept,ir aplamai sutingus juodai,paciai geda rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vasarą pražiopsojųsi buvau mamogramos tyrimą.Tai tik žiemą tam lieka laiko. ax.gif Iki kelių metų pagal programą nemokamai daro mamogramą? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida,man rodos nuo50 iki 69 metu
Atsakyti
Labas rytas.
O ačiū Buvusioji,ilgai dar mus tikrins nemokamai. mirksiukas.gif Vat vyrus anksti nurašo? ax.gif
Kaip sodybiečiams sekasi ruoštis šventėms?Visos tyli? blink.gif
Atsakyti
Niekaip nesiruošiu. Sloga kamuoja, kosulys. Net šonkaulius skauda nuo šitų zarazų.
O šiaip - man dar užsakymus reikia suruošti. Šiandien jau kelios darbininkės pasiplovė. Rado laiką. Tiesą sakant, sutaupysiu. Premijinių šitos negaus.

Pagalvojau : ko čia man draskytis vaidinant tobulą šeimininkę? Ar pasaulis apsivers, jeigu padėsiu ant stalo ne du , o vieną pyragą. O gal net tą pirktinį. Jeigu vietoje keturių mišrainių bus viena , o daugiau - konservuoti agurkai, pupelės ir paprika.
Vis tiek giminė važiavo ir važiuos Geriau tegul lekia su manimi pabendrauti , o ne prisiėsti. biggrin.gif Žodžiu, nusprendžiau būti pati sau faina.
Atsakyti
IK,netikiu biggrin.gif Prisigaminsi su dukruze vel,na nebent ligonis tikras busi.Pas mane eglutes ner,pasiruosimai minimalus rolleyes.gif Seses su seimom,kiekviena atsiveza,eglute puos vaikai ,kai pardums.Mano reikalas aguonpienis,kisielius ir silti peciai biggrin.gif Nu dar mociute ismaudyta ir kvepianti.Kaledom maista ruos MB,sutarta ka ir kiek.
Atsakyti
Buvusioji, sakyk, o kur tu įsigijai vyrą, mokantį virti kepti ? Tik nesakyk, kad ten jau daugiau nėra ?
Ten , kur rinkausi pati su ingrida, buvo tik tepaluotomis rankomis. Nedrįstume patikėti jiems net kiaušinių išvirti, dar nubuodys su savo patiekalais. biggrin.gif
Atsakyti
oi ,IK,negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Miargai,su pirmu atsikankinus,kai griebiau antra biggrin.gif Kaip sakoma,kainavo,tai kainavo,bet dabar turiu biggrin.gif Kartais noriu uzduobt rolleyes.gif ,bet islekus i laukus,aprimstu ir dziaugiuos tuo,ka turiu tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Trūksta trūksta paroje laiko. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti