Labas rytas.
Vasarą pražiopsojųsi buvau mamogramos tyrimą.Tai tik žiemą tam lieka laiko. Iki kelių metų pagal programą nemokamai daro mamogramą?
Labas rytas.
Labas rytas.
O ačiū Buvusioji,ilgai dar mus tikrins nemokamai. Vat vyrus anksti nurašo?
Kaip sodybiečiams sekasi ruoštis šventėms?Visos tyli?
Niekaip nesiruošiu. Sloga kamuoja, kosulys. Net šonkaulius skauda nuo šitų zarazų.
O šiaip - man dar užsakymus reikia suruošti. Šiandien jau kelios darbininkės pasiplovė. Rado laiką. Tiesą sakant, sutaupysiu. Premijinių šitos negaus.
Pagalvojau : ko čia man draskytis vaidinant tobulą šeimininkę? Ar pasaulis apsivers, jeigu padėsiu ant stalo ne du , o vieną pyragą. O gal net tą pirktinį. Jeigu vietoje keturių mišrainių bus viena , o daugiau - konservuoti agurkai, pupelės ir paprika.
Vis tiek giminė važiavo ir važiuos Geriau tegul lekia su manimi pabendrauti , o ne prisiėsti. Žodžiu, nusprendžiau būti pati sau faina.
O šiaip - man dar užsakymus reikia suruošti. Šiandien jau kelios darbininkės pasiplovė. Rado laiką. Tiesą sakant, sutaupysiu. Premijinių šitos negaus.
Pagalvojau : ko čia man draskytis vaidinant tobulą šeimininkę? Ar pasaulis apsivers, jeigu padėsiu ant stalo ne du , o vieną pyragą. O gal net tą pirktinį. Jeigu vietoje keturių mišrainių bus viena , o daugiau - konservuoti agurkai, pupelės ir paprika.
Vis tiek giminė važiavo ir važiuos Geriau tegul lekia su manimi pabendrauti , o ne prisiėsti. Žodžiu, nusprendžiau būti pati sau faina.
IK,netikiu Prisigaminsi su dukruze vel,na nebent ligonis tikras busi.Pas mane eglutes ner,pasiruosimai minimalus Seses su seimom,kiekviena atsiveza,eglute puos vaikai ,kai pardums.Mano reikalas aguonpienis,kisielius ir silti peciai Nu dar mociute ismaudyta ir kvepianti.Kaledom maista ruos MB,sutarta ka ir kiek.
Buvusioji, sakyk, o kur tu įsigijai vyrą, mokantį virti kepti ? Tik nesakyk, kad ten jau daugiau nėra ?
Ten , kur rinkausi pati su ingrida, buvo tik tepaluotomis rankomis. Nedrįstume patikėti jiems net kiaušinių išvirti, dar nubuodys su savo patiekalais.
Ten , kur rinkausi pati su ingrida, buvo tik tepaluotomis rankomis. Nedrįstume patikėti jiems net kiaušinių išvirti, dar nubuodys su savo patiekalais.
Labas rytas.
Trūksta trūksta paroje laiko.
Labas rytas.
Labas rytas.