Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

La,sniegci biggrin.gif pasikapsciau sniege,apkasiau rozes,magnolijai saknis.Pas mus -10,bet kambary silta biggrin.gif MB ziuri i paukstukus,prisidare lesykliukiu.Bet sniegenu pas mus nesirodo,tik zyles unsure.gif
Atsakyti
Negalime išvežti užsakymo į prekybą. Nuo šalčio sunkvežimiui užsikišo kuro filtras. Dar buvo kažkiek bake vasarinio dyzelio , virto tiesiog parafinu. Keiksmažodžių buvo tiek, kad žemė turėjo prasiverti. Šiaip taip vyrai įtempė furą į saugyklą, išlėkė naujo filtro.
Dabar iš šaldytuvo sunkiai bus išsivežti konteinerius, nes nuturi kur autokaras manevruoti.
Va todėl ir nekenčiu žiemos. Sujaukia visus planus toks niekalas kaip šaltis. blink.gif
Atsakyti
sniego pamatem,salcio-truputuka,gali ateit pavasaris biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus irgi tik zylės.Gal sniegenos dar neatskrido?Man atrodo vasarą jų pas mus nėra? bigsmile.gif
Atsakyti
Zyles kokios šiemet gražios, mano kates po vieną kasdeib bjaurybes suėda, man tik plunksnu prie duru buna palikta,,, kažkokios vangios jos nei vienais metais nebuvo tiek aukų ax.gif
Atsakyti
musu katine,tokia tingine,kad siuo metu nera sansu paukstuka pagaut.Sedi ant saules ir stebi,bet judintis nemegina biggrin.gif Peles ,pelekautais gaudom,o si knarkso prie peciaus,is lauko rekdama i kambary,ir prie peciaus arba pas mociute ant krutines biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė katė jau kokios dvi savaitės į kiemą ni ni. Jeigu išmetu, iš karto rėkia, kad įsileisti.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Kaip tą puodelį iš vaizdo iškrapštyti ? Nesenai Depe nusipirkau porą beveik identiškų, tik dvigubai didesnių. Būtų man komplektas.

Nu ką, po žiemos ?
Atsakyti
Miargai,o jau sliduma blink.gif Aisku ,pagrindiniai bus tvarkingi,bet kaimuose unsure.gif Suni isvedziau,paciuozinejau,nu ir peklon...dar miskovezis partrenks(tamsiai grudasi).Nepavydziu,kam reik vazinet unsure.gif
Atsakyti
Gal rytoj jau bus aptirpęs ledas.
Mano šuo pats pasivedžiojo. Bože bože... Grįžo išsivoliojęs žmogaus kakose. Kitoje pusėje gatvės kiek toliau yra senas dvaras. Kaip ir dauguma dvarų , kolūkių laikais buvo gyvenimo autsaiderių būstai. O dabar tai jau bomžynas. Ir dar valstybės saugomas, mol kažkoks kompozitorius ar kas ten gimęs. Tai tiems varguoliams nuo bambalinio gal vidurius paleidžia, o gal šiaip nesivargina iki būdelės nutrepsenti. Varo į buvusius serbentynus avietynus. O šuniui kvepalų.... biggrin.gif
Ploviau per 5 vandenis visokiais šampūnais. Ir dar levandų vandeniu išpurškiau.
Dievaži, ima noras padegti tą valkatyną. doh.gif bash.gif
Atsakyti