Negalime išvežti užsakymo į prekybą. Nuo šalčio sunkvežimiui užsikišo kuro filtras. Dar buvo kažkiek bake vasarinio dyzelio , virto tiesiog parafinu. Keiksmažodžių buvo tiek, kad žemė turėjo prasiverti. Šiaip taip vyrai įtempė furą į saugyklą, išlėkė naujo filtro.
Dabar iš šaldytuvo sunkiai bus išsivežti konteinerius, nes nuturi kur autokaras manevruoti.
Va todėl ir nekenčiu žiemos. Sujaukia visus planus toks niekalas kaip šaltis.
Dabar iš šaldytuvo sunkiai bus išsivežti konteinerius, nes nuturi kur autokaras manevruoti.
Va todėl ir nekenčiu žiemos. Sujaukia visus planus toks niekalas kaip šaltis.
Labas rytas.
Pas mus irgi tik zylės.Gal sniegenos dar neatskrido?Man atrodo vasarą jų pas mus nėra?
Zyles kokios šiemet gražios, mano kates po vieną kasdeib bjaurybes suėda, man tik plunksnu prie duru buna palikta,,, kažkokios vangios jos nei vienais metais nebuvo tiek aukų
Maniškė katė jau kokios dvi savaitės į kiemą ni ni. Jeigu išmetu, iš karto rėkia, kad įsileisti.
Labas rytas.
Labas rytas.
Kaip tą puodelį iš vaizdo iškrapštyti ? Nesenai Depe nusipirkau porą beveik identiškų, tik dvigubai didesnių. Būtų man komplektas.
Nu ką, po žiemos ?
Nu ką, po žiemos ?
Gal rytoj jau bus aptirpęs ledas.
Mano šuo pats pasivedžiojo. Bože bože... Grįžo išsivoliojęs žmogaus kakose. Kitoje pusėje gatvės kiek toliau yra senas dvaras. Kaip ir dauguma dvarų , kolūkių laikais buvo gyvenimo autsaiderių būstai. O dabar tai jau bomžynas. Ir dar valstybės saugomas, mol kažkoks kompozitorius ar kas ten gimęs. Tai tiems varguoliams nuo bambalinio gal vidurius paleidžia, o gal šiaip nesivargina iki būdelės nutrepsenti. Varo į buvusius serbentynus avietynus. O šuniui kvepalų....
Ploviau per 5 vandenis visokiais šampūnais. Ir dar levandų vandeniu išpurškiau.
Dievaži, ima noras padegti tą valkatyną.
Mano šuo pats pasivedžiojo. Bože bože... Grįžo išsivoliojęs žmogaus kakose. Kitoje pusėje gatvės kiek toliau yra senas dvaras. Kaip ir dauguma dvarų , kolūkių laikais buvo gyvenimo autsaiderių būstai. O dabar tai jau bomžynas. Ir dar valstybės saugomas, mol kažkoks kompozitorius ar kas ten gimęs. Tai tiems varguoliams nuo bambalinio gal vidurius paleidžia, o gal šiaip nesivargina iki būdelės nutrepsenti. Varo į buvusius serbentynus avietynus. O šuniui kvepalų....
Ploviau per 5 vandenis visokiais šampūnais. Ir dar levandų vandeniu išpurškiau.
Dievaži, ima noras padegti tą valkatyną.