Žada kitą savaitę arktinį speigą. Senokai tokia ankstyva žiema bebuvo.
Labas rytas.
Nenupūtė jūsų?
Vėjas tai piktas.
Ingrida, nenupūtė, net nejutau šiąnakt vėjo, bet labai gausiai prisnigta iš po nakties, ir elektros naktį nebuvo.Būtume ir nejutę, bet dingus elektrai upsas pypsėt pradėjo, pakėlė.Atsirado elektra tik šįryt apie šeštą valandą.Irgi būtume nežinoję, bet orkaitės laikrodis parodė
Na, turim pasakišką žiemą su gausiu sniegu, nešalta, kasdien džiaugiuosi.Tikriausiai taip nebūtų, jei tebedirbčiau ir kasdien reiktų valyt kilometrus takų
Na, turim pasakišką žiemą su gausiu sniegu, nešalta, kasdien džiaugiuosi.Tikriausiai taip nebūtų, jei tebedirbčiau ir kasdien reiktų valyt kilometrus takų
Labas rytas.
Išsigandau šalčio. Nulėkiau ir nusipirkau ruloną agroplėvelės du kipus durpių. Ryt rožes pridengsiu.
Labas rytas.
Kažin ar bus didelis šaltis?
O aš dar nedengsiu.Žemė nepašalusi, ant jos pusmetris sniego, geresnės dangos už sniegą nėra.Nebent persikui šakas pridengti, bet ne šaknis Jau dabar 6 šalčio, ryte tik 3 tebuvo, o ateinančiom naktim žada dvizenklę minusinę temperatūrą.Buvo dukra iš Kauno grįžusi, pasidžiaugė mūsų pusnynais, sako nėr net ko lyginti su Kauno sniego sluoksniu
Labas rytas.
Labas rytas.
Lyg tai šerkšnas, lyg tai snyguriuoja.
Kaip nemėgstu šalčio...
Man pastoviai šąla rankos.
Kaip nemėgstu šalčio...
Man pastoviai šąla rankos.