Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

La,balta ir dar vis sninga....grazu.Varau pasiutusio kraujo nusileist.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 11 22, 13:36)
Na, tai dabar pradėsi ant žaizdos druską barstyti ? Nori , kad rankas iki alkūnių nusigraužčiau ? Juk tikėjausi Nojus turės. blink.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

kad nojuje man visa laiką krokai nedraugiška kaina budavo, o va tulpiu turi jie geru pvz miranda, kurios lenku tas sklepas niekad nepalaike mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2021 11 23, 10:07)
La,balta ir dar vis sninga....grazu.Varau pasiutusio kraujo nusileist.

O ko tau varinėti ? Ar negali per skelbimus kokio simpatiško Drakulos susirasti ?

Lyžuka, Mirandos kelis pokus šiemet papirkau.

O pas mus baisi sliduma. Prisnigo, susivažinėjo sniegas, dabar šąla. Kaip reikės rytoj darbininkes parsivežti hmm.gif Važinėju tokiu šunkeliu, siauras, duobėtas. O aplink irgi niekas nebarsto, irgi duobė prie duobės.

Atėjo šiandien siuntinys iš Fragonaro. Kvepalai Kalėdų dovanoms ir dar prigriebiau namų kvapo nemažą butelaitį. Net gaila praimti. Nuostabus apelsino žiedų kvapas ar kažkas panašaus. Tai ne sintetiniai dezodorantai.
Atsakyti
Man aplamai miranda ir Monte carlo tobuliausios tulpes, tvirtos, ilgai žiedas laikosi ir t.t. smile.gif

tokiu kvapu nei mačius nei girdejus mirksiukas.gif , gerai laiko? idomu ta 3,5 l sloiką biggrin.gif nekvepetu ir pas kaimynus jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 lapkričio 2021 - 07:54
La,o pas mus jau tirpsta.Vakar sugebejau nusidrebt,juodas ledas po sniegu apgavo biggrin.gif IK lotuliukas.gif ,neturiu ka pasakyt
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Soti, bet vis tiek meduoliuką sugraušiu.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2021 11 24, 08:52)
Man aplamai miranda ir Monte carlo tobuliausios tulpes, tvirtos, ilgai žiedas laikosi ir t.t. smile.gif

tokiu kvapu nei mačius nei girdejus  mirksiukas.gif , gerai laiko? idomu ta 3,5 l sloiką biggrin.gif nekvepetu ir pas kaimynus jau?

Prieš kelis metus keliaudami po Provansą patekome į kvepalų fabriką. Kvepalai nerealūs, bet tik tiek, kad visų vienodi buteliukai. Mums sakė, kad buteliukai gali sudaryti iki 40 % kainos. Pasižiūrėk, kokios neblogos kainos už nemažus kiekius. Ir kvepalai - tai nepalyginti su visom Kristianom. Dabar naudoju kasdienai Fragonard, išeigai Belle de nuit. Mačiau, kažką maniškis dar užsakinėjo, gausiu Kalėdoms

https://www.fragonar...0-tp-102010.htm.
Atsakyti
Labas rytas.
Neišranki kvepalams,nei aš jų pavadinimų žinau.19-kos metų buvau gavųsi climat,va čia tai kvepalai,tik pasirodę pas mus buvo. ax.gif Vaikai žino,kad mėgstu gaivius,tai jie visada aprūpina mane. ax.gif
Sakykite kur dingo paukščiai?Zylių nerasta.Ankščiau pilnas sodas buvo.Dabar prikabinėjau maisto,paukščių nerasta. bigsmile.gif Vasarinės gal išskrido,žeminės dar neatskrido.Savaitės pradžioje dar matėme žąsis skrendant . ax.gif
Atsakyti
Zylės dar turi sočiai maisto miškuoe.
Klimat šiaip sau kvepalai. Kai mokiausi Maskvoje, vis užtaikydavau ir mandresnių. Drauges aprūpinau. Buvo tokie sunkūs M-mme Richa. Sau buvau nusipirkusi Fidji ir net Chanel 5. Nuo to laiko juos labai pamėgau. Paskui atsirado Chanel firmos Allure. Pasidarė mano firminis kvapas. Dabar radau dar geresnius. Pasakojo, kad Belle de Nuit besilankydama su princu Čarlzu išsirinko sau Kamilla.

Vėl pursloja pas mus. Turėjau planų kieme....
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 11 25, 10:03)
Labas rytas.
Neišranki kvepalams,nei aš jų pavadinimų žinau.19-kos metų buvau gavųsi climat,va čia tai kvepalai,tik pasirodę pas mus buvo. ax.gif Vaikai žino,kad mėgstu gaivius,tai jie visada aprūpina mane. ax.gif
Sakykite kur dingo paukščiai?Zylių nerasta.Ankščiau pilnas sodas buvo.Dabar prikabinėjau maisto,paukščių nerasta. bigsmile.gif Vasarinės gal išskrido,žeminės dar neatskrido.Savaitės pradžioje dar matėme žąsis skrendant . ax.gif

man nuo senu laiku irgi visi chaneliai kaip prilipo taip ir liko iki šiol, dar senais laikais iš maskvos vyras gardenia ju parveždavo, pats pačiausias kvapas buvo man dabar lt dinge jie , o zyliu pas mus pilna, bet kokios sakyčiau neatsargios , pastoviai kates prie lauko duru randu sudorota tik plunksnu kruva ...

o šiaip gerai budavo ir tie dzintars patiko kvapai dabar kazkur pakvepinau tai visai ne tas ar čia jau uosle ar ju kvapas sugedo smile.gif
Papildyta:
o kainos tai tikrai vertos demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti