Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Mūsų namų valda su dar keliais arais tai tik 37 našumo balai, laukuose 42 balai.Nors man atrodo, kad prie namų žemė geresnė, bet sunki, molis, palijo tuoj šlapia, pradžiūvo-plyta, bet daržovėms patinka, auga gerai.
Jo, tos senosios tulpės auga gerai, nepersodintos n metų, gal net viruso turi, nes dryžuotos spalvos, bet žydi kasmet ir vis plečiasi.O naujos per laiką išnyksta.Aš nesiterlioju, nepersodinėju, joms matyt tai nepatinka, išsmulkėja.Vienoj kaimo sodyboj pavasarį jūra ankstyvųjų geltonų narcizų, kupstų kupstai, nors šeimininkė jau daug metų mirusi, niekas ten neravėja, gyvena nelabai sveikas sūnus.O pas mane ankstyvieji geltonieji narcizai baigia išnykti.Kažkas jiems nepatinka, o senoviški poetiniai kasmet džiugina.
Nušalo pereitą antradienį ir pas mus jurginai, iškasiau.Tai jau kaip ir padaryti visi rudens darbai, lauksim pavasario.Ai, dar pridengti rožes reikės, kai pastoviai šalti pradės.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Rožių nedengiu kelinti metai iš eilės...tinginyste, ne kitoks pasiteisinimas ax.gif mirksiukas.gif , nei viena ir neišalo, tik šį pavasarį panašu trašu padauginau, nes labai puole uglius leist, tie lužinėjo prie pat šaknų, žiuriu fb visos kas augina didesnes rožes pririštos prie kuolų, reiks ir man pavasari kuolai su kalt ...

man dar liko katžoles nupjaut, šalnas jos atlaike , galetu dar but ir but, bettarp ju kroku prikišta paskui pavasari tie lenda anksti o čia dar šabakštynas, daigai laužosi...
Atsakyti
Niurzgiuk,akcija Depe svogūninėms gėlėms.Tulpių kai kurie pokeliai po 0.23 centus.50 tulpių po 2 su kapeikomis,vilkdagiukai irgi pokais pigūs.Nušalau rankas kol susodinau nemažą maišą. ax.gif

Rožių ir aš nedengiu,pernai po žiemos apšąlę buvo,bet atsigavo visos.Man atrodo svarbiau geriau tegul apšąla nei sušunta. ax.gif
Atsakyti
Lyžuka, kaip manai, kas iš svogūninių augtų giliame pavėsyje ?
Šiandien skambina iš Nojaus, mol nebeturi krokų, kur buvau užsakiusi. Ką darysi, paprašiau tą sumą kompensuoti tulpėmis. Tik kur aš jas dėsiu???? T.y sodinsiu. Visur jau prikišta.
Atsakyti

Laba,

Ačiū Ingrida. Tik, kad aš išlėkusi pailsėti  :B . Galvą pailsinti, nes fiziškai tai nuo kpjų nusivarom. Antra diena laiptais viešbuty neužlipu kaip raumenis skauda.

Bet grįžusi būtinai nulėksiu į Depi, gal dar kokių likučių bus.

Atsakyti
Labas rytas.
Niurzguk,kur atostogauji? mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Atostogauju Madeiroje. Pernai pabijojom dėl Covid keliauti. Lietuvoj pakeliavom. O šiemet išsirinkom šalį kur paprasčiau dėl Covid keliauti (na tyrimų, testų nereikia...), paprasčiau sugrįžti....

Atsakyti
Užpavydėjau Niurzgai. Ten šilta wub.gif O aš vakarais niekaip atšilti negaliu.

Šiandien įsigijome tarnaitę. Vadiname ją Ksioma. Neypatingo protelio , bet laksto ir šluoja. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Nujo Niurzgiuk,mėgaukis šiluma. wub.gif Stebiu igi kaip sūnus su marčia šildosi Meksikoje. wub.gif Ech,o mūsų šaltoji Lietuvėlė su savo darganomis. ax.gif
Atsakyti

Laba,

Oi mergaitės, kad jums būtų ramiau tai žinokit kalnuose šiandien kaip kačiukus išmaudė. Ir apranga mano nebloga buvo, bet ir ta per siiūles neatlaikė. Tai visi mano rūbelių sluoksniai peršlapo. Mb nurengiau autobusiuke. Ant liemenėlės ji švarką apsivilkau. Į viešbutį kaip bomžas sugrįžau :B . O kalnų apačioje saulytė. Balkone viską išdžiausčiau ir nuėjau prie baseino degintis. O dabar vėl lyja. O mes planavom pasivaikščioti paskutinį vakarą. Dar pavalgyti kavinėn nueiti...

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti