Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien.
Nojuje būna išpardavimai.Aš ten vis siunčiuosi.Manęs dar nepavedė.
Atsakyti
Niurzga, mačiau maximoj 59 centai pakelis. 4 svogūnėliai . Gal ir kitur yra.
Atsakyti

Ingrida Nojaus po pernykščių pirkinių tai bijau.

Liniuxxxx pažiūrėsiu.

Ačiū merginos.

O tulpių vaikučius kažin galiu tiesiai pievon sodinti?

Atsakyti
Niurzga, žinau, kad Nojaus dažnai neatitinka turinys paveikslėlio.Bet vis tiek siunčiuosi.Pernai iš parsisiųstų amarilių iš 11 neatitiko pavadinimo trys, bet vis tiek jie buvo gražūs ir tokie, kokių aš neturėjau.Iš jų vienas kartojosi, tad tik pavadinimą ant vazonėlio teko kitą užrašyti.Tad nuostolis menkas.Tulpės visos atitiko arba beveik atitiko.O jei tau pievoje juk svarbu, kad tulpės ir pigiai.Nereikia ieškot egzotikos, nera iš viso nei mėlynų, nei juodų tulpių.Tik labai tamsios, juodai vyšninės, arba į mėlynumą panašios.O paveiksliuke galima tą spalvą paryškinti.Aš vis į SP siųlomas gėles pasižiūriu, norėčiau, bet pati save stabdau, nereikia ir viskas.Žiūrėsim ar pavyks su savim susitvarkyti .Ice creem tulpės vilioja, bet negi siųsies vieną pakelį, reiktų dar ir dar tuo pačiu biggrin.gif Valau langus ir save durne vadinu.Būčiau protinga, nusivalyčiau langą, palangę, užtraukiu užuolaidą ir darbas padarytas.O dabar , kai esu durnas, ant tos palangės dar turi sukrauti 40 vazonėlių streptokarpų per kelis aukštus, dar salia palangės panašiai tiek pat.Visus apžiūrėti, nukarpyti nužydėjusius žiedus, negražius lapus.Per tą laiką dar tris langus nuvalyčiau, o dabar knisuosi prie vieno.Tas pats su sanpaulijom, amariliai, pelargonijos iš verandos tuoj pareis.Nu bet taip gražu kai žydi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 10 30, 20:46)
Šiandien.
Nojuje būna išpardavimai.Aš ten vis siunčiuosi.Manęs dar nepavedė.

ogogo,kiek uogu.Pas mus senai nusalo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2021 10 30, 20:38)
ogogo,kiek uogu.Pas mus senai nusalo blink.gif

Pas mane,kur lauke nušąlo.Prie pastato pilna dar uogų. ax.gif
Niurzga,kai didelį kiekį už kapeikas sakaisi,nekreipi dėmesio ir viskas gerai būna.Aš visą nemažą gėlyną šiemet apsisodinau iš Depo nukainuotų gėlių.Ir vakar,kai susitikome lėkiau pažiūrėti kas nukainuota.Soruolės po 4.25 nukainuotos,palauksiu,kai kainuos centus. mirksiukas.gif Šilauogių prisipirkau po 0.44 centus 16 vienetų,visos prigijo,susodinau aišku į durpę.Pavasarį patręšiu,matysime. ax.gif
Moki -veži,kanadietiški klevai kainavo 45 eurai,pirkau po 3.50,dar visokiios egzotikos.Dabar žiemai užsidarinėja augalų aikštelės,ten išpardavimai(prie Lytagros ant žiedo sausmedžiai po 1 eurą,medlievos po 4 su kapeikomis.) mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šiandien užlėkiau į Mokvežą, viskas švariai kaip iššluota. Kažkuri FB gyrėsi , kad rožių Raubriten pirko. Yra kelios, bet vijoklinės, tokių nereikia.

Bangele, man žiauna atvipo. pasirodyk kada savo streptokarpus. Turėjau kelis, atrodo, supūdžiau su liejimu. Už tai pas mane cimbidis žiedyną leidžia, gal bus ir daugiau, šiemet per anksti, jis apie naujuosius pražysta.

Ice crem tulpės visai nevertos dėmesio. Realybėje jos trumpais kotukais, jų masyvas toks be vaizdo. Na, nebent gerai tai, kad ilgai žydi. Jei rasi , pirk Finola . Paveiksliukas nė dešimtadalio grožio neperduoda. Tiesiog nerealios. Nerandu pas save nuotraukos.
Atsakyti

Laba,

Nojaus svogūnėlių nemažai supuvusių buvo. Ne pažeistų, bet visai supuvusių. Vienas kitas pakelis tai būtų nieko, bet pvz. Miksas 50 svogūnėlių, supuvę, įpuvę...didžioji dalis pakuotės. 

Atsakyti
Labas rytas.
Nojaus frigo braškių daigus šiemet siunčiausi,puikiai visos prigijo,dar dabar po uogą nusiskinu. ax.gif Gal kaip pkaliūna? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šiemet susivėlinau su burokėlių vakavimu. Tai šiandien lauke užkūriau ugnelė ir pastačiau 40 l baisulinį puodą virti. Kol nuploviau, rankos sušalo, kol ugnį įkūriau visa dūmais prasmirdau . blink.gif Vėjas, liepsną blaško, bet gal kaip nors. Nesinori namų smaradinti.
Šaip dar turiu baltų burokėlių. Tuos tai gal namie išvirsiu, reikės pabandyti ir užvakuoti.
Perrinkau pomidorus, du kibirai tokių ant klaustuko. Vieni paminkštėję, kiti su dėmelėmis. Išpjausčiau, perleidau per mėsmalę. Dabar reikės sugalvoti , ką su jais padaryti. Greičiausiai sumalsiu dar paprikos ir čilių, patarkuosiu morkų ir išvirsiu paruoštukų čili sriubai. O jai tai vienu kartu suverčiu pusantro litro.
Atsakyti