Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labas vakaras.

O mano pomidorai nenušalo. Jeeeri.

Aguročiai lauke tai nuvirė. Bet gėlytės žydi, beveik visos atsilaikė.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Imu puokštę. :B​ 

Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2021 10 11, 08:22)
<p>Labas rytas,</p><p>Imu puokštę. cool.gif​ </p>

Niurzga, negražu. Ateini čia pirma, nupy...dini puokštę ir į kojas. Prisėsk ir atsigerk arbatos kaip žmogus.
Vėl šiandien neturėjome laiko pečių kurti. O miestietės tai jau džiaugiasi šilumėlę ?
Atsakyti
Sveiki visi, na pas mus buvo tokios tik paviršinės šalnos, kai termometras rodo apie du laipsnius šilumos, bet, pašalę nupjauta žolė, mašinos langai ir tt.Bet nenušaldė dar jurginų, serenčių.Ir galinzogos, tos bjauriosios amerikonkos dar tebežydi. Pelargonijas, brugmansijas sunešiau į siltnamį, tai irgi žydi.Pomidorai irgi nenušalo, bet išskyniau viską, nes laukiau šalnų, tai jau išroviau.Tušti šiltnamiai liko, tik gėlės vazonuose.Dar bandysiu garstyčių pasėt, skaičiau, kad jau vėlu, bet aš esu sėjusi tokiu laiku, iki Naujų metų vis tiek sprindinės paaugo, apkasiau.Gal neprasidės žiema lapkričio mėnesį g.gif
Palengva baiginėjam rudens darbus, vyras baigia suarti dirvas, liks tik prie namų, nes reiks laukti kol jurginai nušals,Man jie auga darže, pakraščiuose, pasodinti ariamoje žemėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 11 spalio 2021 - 19:23
Pasisekė tau. Pas mus rytais buvo -3 .
Atsakyti
La 4u.gif Pas mus visa sav -5.Viskas nuspirgejo.Saulaakes,jau kokios kantrios ir tos nusalo.Keletas vazonu su pelargonijom ir cimziedem,paliktos buvo lauke-kose..Jau galesiu ir avietes nupjaut,viskas nusalo.OI,Ingrida,su praejusiu-eikliu koju tau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū Buvusioji. wub.gif
Gėris kondicionierius.Vakar grįžome iš miesto,name +13,įjungėme kondiškę,nustatėme +30,pusvalandžio neprireikė +29.Ryte vėl atsikėlėm +14,truputi pašildai ir nesuki galvos. mirksiukas.gif
Nuvirė irgi viskas,bet vakar dar aviečių paskyniau.Kažkaip mieste praėjo šalna pažeme gal?Avietes pjaunu pavasarį. ax.gif Rudenį nelieka laiko. mirksiukas.gif
Pasodinau 12 dėžių jurginų,įsivaizduojate kiek darbo laukia? blink.gif
Atsakyti
Uzjauciu Ingrida...sitiek iskasinet,o dar padet reik vietos blink.gif Pas mus ner jurginu,niekad neissilaiko rusy,bet uztai rutu turiu biggrin.gif Nu,kokia merga,toki ir kvietkai biggrin.gif
Atsakyti
Buvusioji, tik nereikia čia padurkų kilnoti ir rūtomis girtis. lotuliukas.gif
Atsakyti
Pusę tikrai įveikiau,sunešiau į šiltnamius,tegul džiūna.Nors žemė sausa,sausos ir šaknys. bigsmile.gif
Laikome garažo rūsy. ax.gif
Su mb nejaučiame skonio ir kvapo,mb ryte jau ir slogą kaip ir turėjo.Nu ne duok dieve kvaraba?Arba mūms vaidenasi? ax.gif
Atsakyti

Laba,

IK nėr ko ilgai miegot, tai tris dienas niekas pusryčių neina, tai tikisi pilną stalą rasti. Įsisvajojai. Ką norėjau tą pasiėmiau :B džiaukis, kad kavą palikau :D . Ir tai tik todėl, kad nemėgstu.

Pomidorų pusantro kibiro nusiskyniau. Dar rojaus obuoliukų, svarainių, vienintelį nesušąlusį agurotį ir puokštę astrų. Va koks derlius.

Atsakyti