Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Ačiū ačiū , triušiuką turime. Kasdien jam linkiu greičiau persikraustyti į triušų rojų. Jei kur pamato laidą, viskas, būtinai juo papietaus. Atsiprašant, šika kaip dramblys. Vos pakeiti paklotę, jau vakare vonioje smarvė.

Šolkmedis bus dėl pavėsio. sausmedis ir man šiaip sau. Uogos nedidelės, skonis neypatingas. Turėjau krūmuką, lyg tai nudžiūvo per vasarą.

Šiandien paprikų vakavinmo diena. Du milžiniškus kibirus sutvarkiau. Visa virtuvė prasmirdo. Tai nugesinti kvapą verdu mėtų uogienę.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Labas vakaras Ingrida.

Visoms labas vakaras.

Atsakyti
Labas rytas.
Labas rytas Niurzgiuk.
Atsakyti

Labas rytas.

Šiandien atėjau arbatytės nu taip gražiai kas rytą serviruojama :wub: 

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Per darbus nebuvo kada net užbėgti.
Vakar ryte nedidelė šalnelė buvo, net jurginai nebuvo nušalę. O pas mane sode dar ir paprikos, ir cukinijos, ir baklažanai. Vakare žiūriu, tikrai bus didelė šalna. Išvežiojau darbininkus ir puoliau nurinkinėti.
12 dideliausių dėžių . Gal reikės dalį parduoti. Labai daug visokių pusiau aštrių ir aštrių paprikų.
Draugės vyras labai mėgsta mano konservuotas aštrias paprikas, atsidaro litrinį ir sulapnoja nemirktelėjęs. Kaip jam žarnos neužsidega, nesuprantu. Reikės pakonservuoti kokius 5-6 litrus ir nuvežti.
Baklažanų dar dėžę radau. Gaila, bazilikai iškart nušalo. Net šiltnamyje. Šiandien paskutinį kibirą šiltnaminių pomidorų parvilkau.
Išsiviriau 7 litrus padažo. Rytoj gal kokio lečo padarysiu.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti