Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

IK, o aš dievinu kalnus.

Niekafa nepagalvojau apie užstojamą saulę.

Atsakyti
Esu kelis kartus nakvojusi kalnuose. Atrodo, ten, kur saulės nušviesta, gražu ir faina. O ten, kur s\esi kalno šešėlyje, be galo niūru. Net šiurpas eina.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Darbuojamės ?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 09 30, 19:29)
Darbuojamės ?

Labas rytas.
O jūs poilsiaujate? mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas,ko tylim?Turim nauja zaisliuka biggrin.gif Nusipirko MB kavos aparata...Kavos geriu 1puoda,pagal mane kam jis?bet dabar ismokau,po pietu ateinu i kambary,spragtelnu pirstais,istariu-kapucino.ir ,o stebukle!!!! vyras eina prie aparato ir daro biggrin.gif Pradejo lyt,tyliai tyliai...Ingrida grybus dar renki?As jau kasika padzioviau 4u.gif
Atsakyti
Buvusioji,vakarykščiai.Užvakar daugiau kaip pusę kibiro voveraičių iš girios .Jau ne tokie išvaizdūs,bet sveiki ir baravykai ir raudonikiai,tik šilbaravykiai kirmyja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, nenervuok.
Jau maniau, praėjo apsėdimas. Vos ne kasdien iš šaldiklio traukiu ir ką nors gaminu su grybais. Vakar padažas, šiandien grybų sriuba, tai makaronai su grybais, tai bulvės su grybų įdaru. Bet šiandien save daužydama per rankas pralėkiau posūkį į mišką. biggrin.gif
Atsakyti
jezus ,maryte aukstielnyka blink.gif blink.gif blink.gif nu miargai,pavydziu baltu pavydu.Pas mus tik lepesku,bet ir tu mazai.Pagal IK receptura uzraugta pomidoru,dar padaryta padazo-pomidorus pamirstam iki kito sezono biggrin.gif .....darzai sutvarkyti,pradedu geles tvarkyt,pralupau viendienias,islupsiu sausmedi-jau toks nususes unsure.gif Ingrida,tu turi valgoma sausmedi?lupsim avieciu kampa,ar verta sodint?
Atsakyti

Laba,

Nu man sausmedis toks be ryšio ktūmas pasirodė. Pavasarį vieną išpjovėm. Kitą pavasarį ir kitą laukt trenksiu. Nu bet čia tik mano nuomonė.

Prieš porą dienų nepasidalinauninfo, nes pagalvojau, kad panevėžietės vaikus užauginę ir turbūt nedomis. Bet gal.ką sudomins, dovanojami dekoratyviniai triušiukai. (Gelbėju pasaulį) :B​ 

Atsakyti
Labas rytas.
Man irgi sausmedis ir šilkmedis ne toks jau stebuklas. ax.gif
Niurzgiuk,tikrai žinau gelbėji pasaulį. wub.gif wub.gif
Pirmi metai neauginu kermėkų ,bet auginu puokštėje matosi sausiukai bumbuliukai tokie raudoni.Kiek bandžiau džiovinti koteliai nedžiūna gražiai,sulinksta.Galvojau vėlynių puokštėms panaudoti.Bet kaip sudžiovinti?Ir kabinau žemyn galva ir vazon merkiau. ax.gif
Atsakyti