Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 09 24, 21:21)
Žolia, sveikatos tau su dukriuke.
Oi, mergos koks balius - festivalis buvo... Visą koncertą šokome, kažkaip pasiilgę viso to. Kadangi gavau apdovanojimą , tai chebrytė kaip puolėme laistyti.. Seniai taip linksma bebuvo. Brendžiukas, vieno kasnio gardėsiai , nuostabi kompanija
Oi, mergos koks balius - festivalis buvo... Visą koncertą šokome, kažkaip pasiilgę viso to. Kadangi gavau apdovanojimą , tai chebrytė kaip puolėme laistyti.. Seniai taip linksma bebuvo. Brendžiukas, vieno kasnio gardėsiai , nuostabi kompanija
Ačiū
Kolkas nieko nenustatė, raminančių pagert dėl streso. Gal nuo jo sukyla pulsas. Dar kraujo tyrimų atsakymai bus kitą savaitę, gal kas aiškiau. Kad ji labai stresuoja, tas irgi yra. Tikiuosi geriausio .
Dėl baliaus tai pavydu, vienok Neatsimenu tokio dalyko, kada buvo Kita dukra vestuves jau antri metai atideda dėl tos uždarytų durų sutuacijos... kaip ir būtų buvęs jau pasišokimas , jei ne tai
Žolia, pikta tau, o kaip dukrai jaustis. Kai negali atšokti vestuvių...
Labas rytas.
Nu šiaip sau dukra jaučiasi, kad niekaip negali apsiženyt bet aš sakau, kad pagyvens kartu, pasitikrins viens kitą kasdienybėj per tą laiką, ne vien romantiškuose pasimatymuose O ir numatytas svečių skaičius per tuos 2 metus kaip tai pamažėjo Jau nebenori didelių vestuvių
Ingrida, o tau tą pečių griaut nebuvo gaila? Man kažkaip į senatvę gaila visko, kas sena-senoviška jau kaupiko amžius atėjo turbūt
Ingrida, o tau tą pečių griaut nebuvo gaila? Man kažkaip į senatvę gaila visko, kas sena-senoviška jau kaupiko amžius atėjo turbūt
O man kaip tik mėtymo amžius. Drabužių, namų apyvokos daiktų, augalų...
Nusibodo - lauk į šiukšles. Pamačiau, kad nespėju visko apžioti norėdama išsaugoti arba tam reikalui "o jeigu prireiks"
Dabar reikės įsisukti į MB kaupyklas. Kiek nuperku lentynų, momentaliai užkraunamos ir po pusmečio dar didesnis chaosas. Čia apie garažą ir dirbtuves. O rūbų normalių pasigenda, tik kai reikia į žmones išeiti. "Šitą reikėjo seniai išmesti.. Visai neturiu kuo apsirengti..."Kažkaip moterims ta problema labiau iškyla.
Sukonservavau du kibirus paprikų. Fu, visi namai parsmirdę.
Nusibodo - lauk į šiukšles. Pamačiau, kad nespėju visko apžioti norėdama išsaugoti arba tam reikalui "o jeigu prireiks"
Dabar reikės įsisukti į MB kaupyklas. Kiek nuperku lentynų, momentaliai užkraunamos ir po pusmečio dar didesnis chaosas. Čia apie garažą ir dirbtuves. O rūbų normalių pasigenda, tik kai reikia į žmones išeiti. "Šitą reikėjo seniai išmesti.. Visai neturiu kuo apsirengti..."Kažkaip moterims ta problema labiau iškyla.
Sukonservavau du kibirus paprikų. Fu, visi namai parsmirdę.
Žolyte,kad kiauras jau tas pečius buvo,kiek taisėme............ Jau baisu buvo dėl smalkių.
O tegul dukrytė ženyjasi kaip mano sūnus.Su džinsais,baltais abu marškinėliais,be jokių žiedų,tik draugai liūdinikai.Niekas nieko nežinojo.Ir ką pasaulis neapvirto. Nors marti pati rengia kitus,o pati kaip pelenė.
Kaupiame ir mes žiauriai viską.
O tegul dukrytė ženyjasi kaip mano sūnus.Su džinsais,baltais abu marškinėliais,be jokių žiedų,tik draugai liūdinikai.Niekas nieko nežinojo.Ir ką pasaulis neapvirto. Nors marti pati rengia kitus,o pati kaip pelenė.
Labas rytas.
Labas rytas.
Atėjau arbatėlės. Ingrida taip gražiai serviruoja
QUOTE(IngridaB @ 2021 09 26, 19:43)
Žolyte,kad kiauras jau tas pečius buvo,kiek taisėme............ Jau baisu buvo dėl smalkių.
Ingrida, kolkas dar žada su artimaisiais, bet jei dar metus atidės, tai gal taip ir bus, kaip tavo sūnui su marčia Tik su liudininkais
Vakar voratinklius ganėme akimis Sėdėjom po klevais ir džiaugėmės tookiu gražiu oru
Labas rytas.
Kaip norėčiau tokio vaizdo. Bet tik savaitei. Kalnuose labai blogai, kai kalnas užstoja tekančią ar besileidžiančią saulę. Labai diena trumpėja. Ir kažkoks labai niūrus šešėlis nuo kalno būna.