Labas rytas.
[quote name="Auda" post="72870060" timestamp="1631265530"]Auda, 10 Rgs 2021 - 12:18, parašė: Labutis visoms, pagaliau ir aš prisijungiau O tai pradėjau dirbti ir laiko prie kompo prisėsti nebeliko, na dar ir noro nėra, nes visą dieną darbe kompas prieš akis. Ne viską suspėjau dar perskaityti, bet žiūriu jūs daug ką nuveikėt. Mano daržus šioemet MB prižiūri, aš tik ponigus kalu ir poilsiauju. Grybų nedaug prsirinkau, miškai sausi. Galiu pasigirti žūkle. Pagavau 3,5 kg amūrą ir labiai greitai, paprastai ir skaniai paruošiau . Aida kaip bitės? Kaip medaus derlius? Šiemet pas mane lipčiaus metai. Liepos skyrė. Tai medaus nors į upelį pilk. Saldžių silkių nemėgstu. Žydiškos ....
Na 3,5 kg silkė geras dalykas uošvienei pasigerinau
Bitės normaliai, pas mus žiemą buvo nemažai iškritusių šeimų, tai medaus normaliai turim. Šiemet "mažiukai" bitininkai daug turėjo, tai prekyba sumažėjo ir kainų nekėlėm, nors Vilniuje sakė po 7 eur už kilogramą prašė. Gal kiek daugiau buvo pavasarinio ir vasarinio ir tai prie sėtinių plotų, o kur natūralios pievos tai net prasčiau nei ankstesniais metais, pienės ir sodai žydėjo šalta buvo, vasara išdžiūvo pievos. Šiaip negaliu skųstis
Labas rytas.
Labas rytas.
Kepu vakarienei muskusinį moliūgą, įdarytą kalakutiena. Užvakar neapsikenčiau , kai kalakutai mindo kojas ir bando parversti. Du pasiunčiau ant kaladės. Na ir sunkūs, kaip šiam metui .po 17 su trupučiu kilų, jau išmėsinėti, be vidurių. Viskas, kitais metais tik viščiukai.
Labas rytas.
Laba,
Atėjau arbatytės
IK kaip tavo ranka? Pilnai pasveiko?
Liuks. Galiu Puntuko dydžio riedulius vartyti.
Ale ko nevartau ??? Gal po ranka nepasitaiko. Bet gėlynus išsikuopiau, praplatinau. Dabar beliko kelio meniską per žiemą sulopyti. Būsiu kaip nauja.
Labas rytas.
Laba,
IK jau užsiregistravai menisko operacijai?
Paskutiniu metu koją paskauda, bet ne girnelę, o menisko srityje. O jis jau operuotas. Kaip nervuoja tai negaliu.
O aš dar lauke agurkų nusiskyniau
Išskyniau pomidorus, gal 12 ar 15 kibirų.
Labas rytas.
IK-oho.