Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,.

O aš išbandžiau pomidorų padažo receptą kur pomidorus kepti orkaitėj reikia.

Ilgai abejojau, bet labai skanu.

Atsakyti
Ai, Dusia, na tu ir antisemitė silkėse. biggrin.gif
Bičių neturiu, medaus tik gaunu. Bet ko tai šiemet negausiai dovanoja. Gal pas mus mažai ?
Toks šiltas ruduo, nusprendžiau persitvarkyti gėlynus. Jeigu neįkalu kokios tablietkos, tai grįžtu vakare klaustuko formos.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 09 10, 22:45)
Ai, Dusia, na tu ir antisemitė silkėse. biggrin.gif
Bičių neturiu, medaus tik gaunu. Bet ko tai šiemet negausiai dovanoja. Gal pas mus mažai ?
Toks šiltas ruduo, nusprendžiau persitvarkyti gėlynus. Jeigu neįkalu kokios tablietkos, tai grįžtu vakare klaustuko formos.

bigsmile.gif turbo moteriske,neiskraustys vyras su visais gelynais?Maniskis,vis zviegia,kad su benzopjuklu pereis biggrin.gif sienaut trukdo biggrin.gif
Atsakyti
Buvusioji, maniškis nedrįsta grasinti. Pabandytų.... Bet gėdina. Aš paslapčia susikasu , pailginu.
Šiandien grįžau kaip kačių sudraskyta. Rožes reikia apsiravėti, kol nelyja. Vien žliūgė.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida pusryčiams auksiniais indais vilioja, o jūs neinate... Ingrida, kaip grybai ?
Atsakyti
La,tylit,kaip partizanai?ar gavot lietaus?jau pas mus ,kaip sausa blink.gif pakrapijo,kaip kunigas ir tiek ziniu,o jau griaudejo kampais! blink.gif Grybu nera,meluoju biggrin.gif ,lepesku yra
Atsakyti
Lepeškų-voveraičių iš Šimonių 4 kibirus parsivežiau.Kaip pripilta žemė. ax.gif Pats dygimas. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2021 09 13, 20:54)
La,tylit,kaip partizanai?ar gavot lietaus?jau pas mus ,kaip sausa blink.gif pakrapijo,kaip kunigas ir tiek ziniu,o jau griaudejo kampais! blink.gif Grybu nera,meluoju biggrin.gif ,lepesku yra

Dzūkams lepeška grybas r. 1 . Tik rink.
Vakar palijo 7 mm. Kadangi dar nebuvo galutinai perdžiūvusi žemė, tai prie tokių temperatūrų užteks savaitei.
Kaip niekas neauga...Kaip mano anyta sakydavo "Dar tep nebuvo". Pavasaris šaltas, vasara kaip pečiuje, dabar vėl šalta.
Atsakyti