Laba. Ruduo atėjo netikėtai Šiemet labai daug pomidorų, darau savo sultyse ir tiek. Jie neutraliausi ir visur tinka pridėt į maistą. Dar laukia obuolių košė, paskutiniai alyviniai krenta...
o čia mano šunės, kaip šernai knisa žolyną - grambuolius naikina. Atrodo baisiai
.
Žolia, gal kuo nors palaistyti, kad grambuolių nejaustų. Tikrai, išgadins tau pievelę.
Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 08 30, 21:05)
Žolia, gal kuo nors palaistyti, kad grambuolių nejaustų. Tikrai, išgadins tau pievelę.
Vyyysks, šiandien uždariau mergas-kasėjas į voljerą. Koją galima nusilaužt, kiek išarusios...Gal reiktų kokiu terpentinu pralaistyt Kažin kodėl tie grambuoliai paviršiuj dar? Juk jau turėtų gilyn leistis, nebeužuostų tie šunys. O dabar ir slampinėja nosis palei žemę braukdami Braškėse po lapų mulču žiauriai daug auksavabalio lervų, grynai pačiam mulče. Pririnkau labai daug. Braškių šaknims nekenkia, bet paskui kenčia augalų žiedai ir lapai. Tai irgi šunims puota buvo
Labas rytas.
Mano taksė mėgdavo grambuolius,tik ji nekasdavo,laukdavo kada aš iškasiu.
Aš ant kurmio pykau,bet vakar kasiau pievą irgi nemažai grambuolių iškasiau,vistiktai jų yra.
Grambuoliams pats maitinimasis. Kai nustoja augalai augti, atšąla dirva iki kažkiek laipsnių, tada tie gyviai neria žemyn.
Prieš kelias dienas plėšiau pievelę keliems krūmams pasodinti. Tai grambuolių - vos spėjau traiškyti.
Prieš kelias dienas plėšiau pievelę keliems krūmams pasodinti. Tai grambuolių - vos spėjau traiškyti.
Labas rytas.
Labas rytas.
Mergai, šalnos ateina. Bet kokios ankstyvos. Mano šiltnamio galinė siena kiaura per visą ūgį. O tiek pomidorų. Dabar neramiai miegosiu...
Labas rytas.
IK ir pas mane tas pats,viename šiltnamyje.Bus kaip bus....
Laba,
O ką reiškia siena kiaura? Plėvelinis šiltnamis?
O neina skubiai galo uždengt bent parankinėm priemonėm?
Aš tik praeitą savaitgalį nuo maro nupurškiau profilaktiškai. Šiandien vėl nupurkšiu. Ir dar atidarytus galinius langiukus palikau. Bet dabar jau uždaryti reiks.
Pas mane tik neseniai nokti pradėjo