Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba. Ruduo atėjo netikėtai verysad.gif Šiemet labai daug pomidorų, darau savo sultyse ir tiek. Jie neutraliausi ir visur tinka pridėt į maistą. Dar laukia obuolių košė, paskutiniai alyviniai krenta...
o čia mano šunės, kaip šernai knisa žolyną - grambuolius naikina. smile.gif Atrodo baisiai

vartotojo įkelta nuotrauka.
Atsakyti
la,is dzukijos biggrin.gif Vakar palijo,sendien patikrinau miska...baravyku nedaug,bet lepesku blink.gif tik geltonuoja.Prisirinkau tik valgymui,jeigu neisdraskys ,laukiniai rinkejai,lepesku bus.Savaitgaly buvo vaikai,susirinko pomidorus,taja proga susitvarkiau braskes,nes tiek zoles,kad nesimato vageliu
Atsakyti
Žolia, gal kuo nors palaistyti, kad grambuolių nejaustų. Tikrai, išgadins tau pievelę.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 08 30, 21:05)
Žolia, gal kuo nors palaistyti, kad grambuolių nejaustų. Tikrai, išgadins tau pievelę.

Vyyysks, šiandien uždariau mergas-kasėjas į voljerą. Koją galima nusilaužt, kiek išarusios...Gal reiktų kokiu terpentinu pralaistyt hmm.gif mastau.gif Kažin kodėl tie grambuoliai paviršiuj dar? Juk jau turėtų gilyn leistis, nebeužuostų tie šunys. O dabar ir slampinėja nosis palei žemę braukdami ax.gif Braškėse po lapų mulču žiauriai daug auksavabalio lervų, grynai pačiam mulče. Pririnkau labai daug. Braškių šaknims nekenkia, bet paskui kenčia augalų žiedai ir lapai. Tai irgi šunims puota buvo ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mano taksė mėgdavo grambuolius,tik ji nekasdavo,laukdavo kada aš iškasiu. ax.gif
Aš ant kurmio pykau,bet vakar kasiau pievą irgi nemažai grambuolių iškasiau,vistiktai jų yra. bigsmile.gif
Atsakyti
Grambuoliams pats maitinimasis. Kai nustoja augalai augti, atšąla dirva iki kažkiek laipsnių, tada tie gyviai neria žemyn.
Prieš kelias dienas plėšiau pievelę keliems krūmams pasodinti. Tai grambuolių - vos spėjau traiškyti.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Mergai, šalnos ateina. Bet kokios ankstyvos. Mano šiltnamio galinė siena kiaura per visą ūgį. O tiek pomidorų. Dabar neramiai miegosiu...
Atsakyti
Labas rytas.
IK ir pas mane tas pats,viename šiltnamyje.Bus kaip bus.... ax.gif
Atsakyti

Laba,

O ką reiškia siena kiaura? Plėvelinis šiltnamis?

O neina skubiai galo uždengt bent parankinėm priemonėm?

Aš tik praeitą savaitgalį nuo maro nupurškiau profilaktiškai. Šiandien vėl nupurkšiu. Ir dar atidarytus galinius langiukus palikau. Bet dabar jau uždaryti reiks.

Pas mane tik neseniai nokti pradėjo :D​ 

Atsakyti