Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

IK,diskoteka maciau-toli toli.Nulijo,bet mums tiek,tai baika tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Galvojau vėsu bus,gal dar prieš lietų visai šilta.
Atsakyti
Vakare tiek atšilo, kad po grybavimo šlapiais plaukais parvariau.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
laba,grybaujat?Buvau patikrint,didelis sss su baravykais,labai sukirmije blink.gif ,lepesku pririnkau.Sendien sutikau pilki.Pirma kart gyvenime pamaciau taip arti.Vijosi stirna,nezinau kuris labiau issigandom,ar as,ar vilkas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2021 08 18, 20:57)
laba,grybaujat?Buvau patikrint,didelis sss su baravykais,labai sukirmije blink.gif ,lepesku pririnkau.Sendien sutikau pilki.Pirma kart gyvenime pamaciau taip arti.Vijosi stirna,nezinau kuris labiau issigandom,ar as,ar vilkas blink.gif

Net nesitiki,kad pilkį pamatyti?Gal šuva sulaukėjęs?
Aš šiandien baltą garnį ir pelėdą(pirmą kartą)pamačiau. ax.gif
Atsakyti
ankstus rytas,pirma skuode stirna,girdziu dar sakos traska,galvoju dar ju cia daugiau...o is paskos vilkas,Pilkas ausys stacios,didesnis uz musu belgiuka.As pati nustebus,bet aplinkui jau pora sunu nutempe,aviu laikytojai mate ,o pas kaimyne sernai darzus sutvarke blink.gif
Atsakyti
Aina sau. Man kelnės būtų šlapios. Buvusioji, o tu taip giliai į mišką lendi ?
Atsakyti
ten mazas jaunuolynas,o uz jo baaaisiniai kirtimai,apauge krumynais.Gyventoju aplink mazai,o yra raistu.Giliai niekad neinu,galiu nusliukint i Traku raj biggrin.gif kas mane ras biggrin.gif
Papildyta:
ten mazas jaunuolynas,o uz jo baaaisiniai kirtimai,apauge krumynais.Gyventoju aplink mazai,o yra raistu.Giliai niekad neinu,galiu nusliukint i Traku raj biggrin.gif kas mane ras biggrin.gif Pirma mintis buvo-varyk namo,o antra -ale taigi jis pabego biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Buvusioji , o trečios minties nebuvo ? " O jeigu stirnos nepagavo, neateis manęs ? Nors ir ne Raudonkepuraitė, bet ir ne kaulėta galudienė močiutė" biggrin.gif
Atsakyti
IK, biggrin.gif sese juokesi,kad neiciau i miska....sedi pilkis uz pusies ir manes laukia.as,tai tokia poskane,ne kaulai ir skura bigsmile.gif
Atsakyti