Man irgi riešutų labai gaila. Žemė nusėta. O tiek pavasarį džiaugiausi.
Labas rytas.
O kokie pyragai, vau...
Šiandien kažkokios lomkės užėjo ant saldumynų. Nusipirkau spurgyčių ir figų džemo stiklainiuką. Nei vienas nei kitas nebuvo skanu.
Šiandien kažkokios lomkės užėjo ant saldumynų. Nusipirkau spurgyčių ir figų džemo stiklainiuką. Nei vienas nei kitas nebuvo skanu.
Labas rytas.
Apleidau kepinius.O rankos niežti.Gal ką sukurpti savaitgalį,vaikai grįžta?
Papildyta:
Labas rytas.
Apleidau kepinius.O rankos niežti.Gal ką sukurpti savaitgalį,vaikai grįžta?
O aš nė nepradėjau. Gal reikėtų kokį obuolių pyragą rytoj pakepti. Svečių atvažiuoja.
Labas rytas.
Ingrida, gal grybauji, kad pusryčių nebėra ?
Pralėkiau trumpai vieną miškelį. 3 baravykai ir kokių 20 raudonikių. Bet tokie visi nedidukai.
MB įvertino kaip šungrybius. Jis dzūkas ir pripažįsta tik keturias grybų rūšis : baravykai, lepeškos , rudmėsės ir žaliuokės.
Pralėkiau trumpai vieną miškelį. 3 baravykai ir kokių 20 raudonikių. Bet tokie visi nedidukai.
MB įvertino kaip šungrybius. Jis dzūkas ir pripažįsta tik keturias grybų rūšis : baravykai, lepeškos , rudmėsės ir žaliuokės.
Gerai,geri atnešu savo gamybos keksiukų.
Vaikai buvo grįžę.
Niekur nevažiuoju,pavažiuoju 2 km nuo sodybos ir aš jau miške.Vakar vakare palėkiau,šiandien išleidau vaikus vėl miške. Pradeda dygti IK ruduokės.Jau radau kelias sagutes. Ir nespėjo sukirmyti.Baravykai jau išlaupyti ,kelis radau raudoninkių kibiras.Nežinau kur dėti,supjauščiau džiovinu,nors jie pajuoduoja.
Labas rytas.
Mėgaujamės paskutine šilta diena?
Tuoj nebus sausa.
Vakaruose dunda su fejerverkais. Jau kaip nereikia dabar lietaus... Kai kur bulvėse dar tarpuvagiuose vanduo.
Vakaruose dunda su fejerverkais. Jau kaip nereikia dabar lietaus... Kai kur bulvėse dar tarpuvagiuose vanduo.