Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Man irgi riešutų labai gaila. Žemė nusėta. O tiek pavasarį džiaugiausi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
O kokie pyragai, vau...
Šiandien kažkokios lomkės užėjo ant saldumynų. Nusipirkau spurgyčių ir figų džemo stiklainiuką. Nei vienas nei kitas nebuvo skanu.
Atsakyti
Labas rytas.
Apleidau kepinius.O rankos niežti.Gal ką sukurpti savaitgalį,vaikai grįžta? mirksiukas.gif
Papildyta:
Labas rytas.
Apleidau kepinius.O rankos niežti.Gal ką sukurpti savaitgalį,vaikai grįžta? mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš nė nepradėjau. Gal reikėtų kokį obuolių pyragą rytoj pakepti. Svečių atvažiuoja.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida, gal grybauji, kad pusryčių nebėra ?
Pralėkiau trumpai vieną miškelį. 3 baravykai ir kokių 20 raudonikių. Bet tokie visi nedidukai.
MB įvertino kaip šungrybius. blink.gif Jis dzūkas ir pripažįsta tik keturias grybų rūšis : baravykai, lepeškos , rudmėsės ir žaliuokės.
Atsakyti
IK,saunuolis dzukas biggrin.gif As taip pat tik siuos zinau
Atsakyti
Gerai,geri atnešu savo gamybos keksiukų.
Vaikai buvo grįžę.
Niekur nevažiuoju,pavažiuoju 2 km nuo sodybos ir aš jau miške.Vakar vakare palėkiau,šiandien išleidau vaikus vėl miške. ax.gif Pradeda dygti IK ruduokės.Jau radau kelias sagutes. mirksiukas.gif Ir nespėjo sukirmyti.Baravykai jau išlaupyti ,kelis radau raudoninkių kibiras.Nežinau kur dėti,supjauščiau džiovinu,nors jie pajuoduoja. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mėgaujamės paskutine šilta diena?
Atsakyti
La,buvau patikrint misko tongue.gif Sausa,sausa,sausa...Eisiu,tvarkyt pomidoru,mamukas apsisnargliavo,tai niekur daug trauktis nenoriu ax.gif
Atsakyti
Tuoj nebus sausa.
Vakaruose dunda su fejerverkais. Jau kaip nereikia dabar lietaus... Kai kur bulvėse dar tarpuvagiuose vanduo.
Atsakyti