Labas rytas.
Matėme matėme,labai gerai IK atrodė.
Jo užaugina moterys baklažanus.Turguje dar viena pažystama rankomis liečiau kokius baklažanus užaugino irgi.Pirkėjai netiki,kad čia LT užauginta,sako iš pietų atvežti.Porą kartų pabandžiau auginti,per daug šokimo apie juos.
Labas rytas.
Ingrida, baklažanai paprasčiausiai lauke auga. O jeigu dar nepatingi apgenėti pažąstėles, tai nuolat jų turi. Aišku, turi būti bent menka užuovėja ir be galo daug vandens. Jie pakenčia rudenį net nedideles šalnas. Ai, koloradai puola.
Mes jų jau atsivalgėme. MB net sudreba, jeigu pamato pjaustant.
Reikia pasižiūrėti į save kokioje videotekoje. Bliam, kaip nusibodo tie televizininkai, vos ne kasdien po kelis skambučius. Jeigu būnu geroje nuotaikoje, tai leidžiuosi kalbinama. O jeigu šiaip sau, tai neturiu laiko atseit.
Mes jų jau atsivalgėme. MB net sudreba, jeigu pamato pjaustant.
Reikia pasižiūrėti į save kokioje videotekoje. Bliam, kaip nusibodo tie televizininkai, vos ne kasdien po kelis skambučius. Jeigu būnu geroje nuotaikoje, tai leidžiuosi kalbinama. O jeigu šiaip sau, tai neturiu laiko atseit.
Ingrida, kurios valandos žiniose ? Nerandu.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 08 05, 20:36)
Ingrida, kurios valandos žiniose ? Nerandu.
TV 3 ,18.30.Tikrai rodė.
Šiandien iškasinėjau dekoratyvinius česnakus.Kažką ne taip padariau,jie skilo skiltutėmis?Ar ne laiku kasiau?Sodinti reikia iš rudens?Nebe pamenu,paersivežu viską sodybon.
Atrodo tiek tulpių buvau prisodinųsi,kasu ir nebe randu.
O aš bandžiau baklažanus auginti šiltnamyje.Ir niekai gavosi. Net napgalvojau lauke auginti.Man atrodo jiems labai šilumos reikia?
Labas rytas.
Labas rytas.
Uoi, kokie tortai...Negundyk, gerai ?...
Jeigu česnakai skyla, reiškia per vėlai kasami.
Pasikryžmino mano Dragon paprikos. Visai aštrios patapo. Šiandien dariau salotas agurkų, melionų ir kukurūzų su sūriu. Galvoju, įpjaustysiu paprikos. Suraižiau visą ir į bliūdą. O paskui šmaikšt šaukštą gerklėn.. Aina sau.... Ugnimi spjaudytis pradėjau.
Slyvomis žemė nusėta. Labai krenta. Pagrinde pakirmijusios. O juk nupurškėme , ir ne bile kuo, o Mospilanu. Žodžiu, vasara buvo kaip kokioje Italijoje, ir vienas varganas purškimas kaip ir nieko.
Jeigu česnakai skyla, reiškia per vėlai kasami.
Pasikryžmino mano Dragon paprikos. Visai aštrios patapo. Šiandien dariau salotas agurkų, melionų ir kukurūzų su sūriu. Galvoju, įpjaustysiu paprikos. Suraižiau visą ir į bliūdą. O paskui šmaikšt šaukštą gerklėn.. Aina sau.... Ugnimi spjaudytis pradėjau.
Slyvomis žemė nusėta. Labai krenta. Pagrinde pakirmijusios. O juk nupurškėme , ir ne bile kuo, o Mospilanu. Žodžiu, vasara buvo kaip kokioje Italijoje, ir vienas varganas purškimas kaip ir nieko.
Labas rytas.
Na bet pasodinti dekoratyvinius čsenakus galėsiu?Tik suprantu maži žiedai bus iš mažų skiltelių?
Labas rytas.
Laba,,
Greitutės visos iki vienos sukirmiję. Ir ant medžio, ir nukritę....
Pomidorai nenoksta, vos vienas kitas rausta, na šita istoroja kasmet kartojasi .Agurkų sočiai. Kai jie baigsis pomidorų sočiai bus. Gal ir visai neblogas variantas.
Labas rytas.
Pas mane visai slyvos iškrito žalios nuo sausros.Riešutai išbyrėjo,o tiek daug buvo.