Kažkoks košmaras. aplinkui visur dega kviečių laukai. Vakar aplink trys gaisrai. Šiandien išsigandusi klykiau, kad mūsų laukas dega. Bet ne, už upelio. Net miškas užsidegė. Dabar va jau antras gaisras. Sūnus išrūko plūgą pasikabinęs, jeigu reikėtų pagalbos atarti plitimui stabdyti. Vis negrįžta. Užtenka menkos kibirkštėlės nuo kombaino ir šakės. O tą kibirkštį gali paleisti atsitrenkęs akmenukas ar kokks žolių kuokštas ant sraigės užsivyniojęs.
Reikia ir mums žieminius jau kulti. Tiesiog baisu pradėti.
Labas rytas.
Buvusioji,panašūs laukai ir pas mane.
LA,kas dziaugiates,kad palijo?Pas mus keli lasai ,sausiakas juodas Dusinuos su agurkais ,kad tik skanus butu,bet jau uzsukimai Pasiutau ,ismeciau puse...neuzsisuka,neuzsiverzia,tik rankom nusiplykit.IK,ar pradejot kirst javus?o kaip bulves?Ingrida ,grazu pas jus Pas mus butu irgi grazu,jeigu ne vieskelis po nosia....lekia tokiu greiciu,kad nesijaustu duobes,man su suniu tenka vos ne i griovius sokt.Vienam pasukiojau palei smilkini ,jiems nerupi,kad eina kazkas keliu ir lieka dulkiu debesy.Paburbejau
Tik raselę uždėjo. Agurkai agurkai kas antrą dieną. Arbūzus jau pradėjom valgyti ir vaikai vežėsi, ir draugai ragavo. Tie tai netikėjo, kad tokie skanūs užauga
Labas rytas.
Nelijo......IK gal tu laimę aptūrėjai?
Dar tik melioną pabandžiau prapjauti,nesunokęs dar buvo.
Laba.
Gavau truputį lietaus. Per du kartus net. Taip gal net geriau. Ryte palijo. Susigėrė viskas. Ir pavakary palijo. Antrafienį čia.
O aš kartą į savaitę nuvažiuoju. Tai agurkai dideli. Bet pas mane niekas jų nevalgo. Tai kelis stiklainiukus pasidarau baltai mišrainei. Ir dar iš didelių agurkų pasidarau čili agurkų. Tik juos šaldytuve laikyt reikia
Vienas debesis išmetė virš manęs šiek tiek balasto , tai artipilnė bačka nuo latakų pribėgo, o ir šiąnakt šiek tiek palynojo, gidėjau, bet neilgai ir nestipriai.
Mūsų mažoji UK pas sesę svečiuojasi. Tai jau antrąjį pgr testą privalomą ten nuvykus vakar pasidarė ir liko tik 2 dienos izoliacijos. Nu ji sako, kad jau stogas važiuot nori nuo buvimo bute uždarytam. Savaitgalyje vyresnioji išvyko , ji liko viena tam bute, tai išvis... Kai mes erdviai gyvenam, tai jai ten kaip kalėjimas gavosi 10 dienų izoliacijos. įsivaizduoju butuose gyvenančių žmonių situaciją... užgrūzinti psichologai nuo pacientų-klientų...
Aš po truputį dalinu derlių, bet reiks ir marinuot kažkiek. Nors , kai taip karšta, tiesiog nieko nedarau
Mūsų mažoji UK pas sesę svečiuojasi. Tai jau antrąjį pgr testą privalomą ten nuvykus vakar pasidarė ir liko tik 2 dienos izoliacijos. Nu ji sako, kad jau stogas važiuot nori nuo buvimo bute uždarytam. Savaitgalyje vyresnioji išvyko , ji liko viena tam bute, tai išvis... Kai mes erdviai gyvenam, tai jai ten kaip kalėjimas gavosi 10 dienų izoliacijos. įsivaizduoju butuose gyvenančių žmonių situaciją... užgrūzinti psichologai nuo pacientų-klientų...
Aš po truputį dalinu derlių, bet reiks ir marinuot kažkiek. Nors , kai taip karšta, tiesiog nieko nedarau
Labas rytas.
Liūtis kelias minutes naktį ir viskas.
Vakar paliečiau melioną ir liko rankoje,jau ir kvepia ir jau sunokęs geltonas.
Palijo naktį penkias minutes. Jeigu pakliūčiau pas tą lietaus skirstytoją, pati savo rankomis užsmaugčiau.
Kulti dar nekuliu, po sekmadienio kombainą gausiu.
Bulvės- baisiau nebūna. Primegzta daug, bet neauga ir stovi vietoje jau kokios trys savaitės.
Agurkų prisivakavau ir priraugiau kokiems dviems metams į priekį.
Melionus kelis jau suvalgėme. Šiandien šiltnamyje radau kokių 3 kg patręšusia apačia ir viduje jau skruzdės sulindę. nupjoviau ir išmečiau lauk tą pusę, paskui su sūnaičiu dalį suvalgėme ir dar daug nunešiau darbininkams paragauti. Dar turiu bėdą: baklažanai vienu metu pradėjo nokti. Kažkaip reikia išparduoti. Buvo ir Tv3 prisistačiusi, visokią šiltų kraštų egzotiką filmavo.
Vakar viriau baklažanų mišrainę žiemai. Bet susinervinau, per daug acto nurodyta recepte. Tai pyliau cukraus. Vis tiek jaučiasi.
Kulti dar nekuliu, po sekmadienio kombainą gausiu.
Bulvės- baisiau nebūna. Primegzta daug, bet neauga ir stovi vietoje jau kokios trys savaitės.
Agurkų prisivakavau ir priraugiau kokiems dviems metams į priekį.
Melionus kelis jau suvalgėme. Šiandien šiltnamyje radau kokių 3 kg patręšusia apačia ir viduje jau skruzdės sulindę. nupjoviau ir išmečiau lauk tą pusę, paskui su sūnaičiu dalį suvalgėme ir dar daug nunešiau darbininkams paragauti. Dar turiu bėdą: baklažanai vienu metu pradėjo nokti. Kažkaip reikia išparduoti. Buvo ir Tv3 prisistačiusi, visokią šiltų kraštų egzotiką filmavo.
Vakar viriau baklažanų mišrainę žiemai. Bet susinervinau, per daug acto nurodyta recepte. Tai pyliau cukraus. Vis tiek jaučiasi.
Labas rytas.
Labas rytas.