Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

Žolyte, o išpurkšt ar nuplėšt lizdo nenorit?

Savaitę sodyboj nebuvau, atostogavau. Įdomu ką rasiu nuvažiavus. 

Kaimynei tik užduotįvdaviau agurkus išsiskint, kad man neperaugtų ir nauji megztų. Tai ir man ir jai gerai:-).

Ir šilkmedžio uogytes liepiau išsiskint. Nes jos greit byra, žemė juoda, o ir pernokę per saldžios iki šleikštulio. 

Pas mus paukščiai dingo, nei strazdų, nei varnėnų. Kaži jie čia nuo karščio išsislapstė?

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Daug griaudė,mažai lijo. ax.gif Ne veltui laiščiau vakar per lietų gėles. mirksiukas.gif
Atsakyti
Niurzga, kažin... tas purškimas negelbėtų, manau ax.gif Gi ten tarpai visur, tai papurškus jos išsisklaidys ir pabėgs. Į tą skysti tik musės ir vapsvos lenda, širšuonai lizdą siuva, nėr kada baliavot biggrin.gif
Pas mus visai nelijo, Ingrida 4u.gif Gal ryt ko sulauksim, nes Šiauliuos tai pila. Sąlyginai arti -80 km nuo mūsų biggrin.gif
Atsakyti

Man Šiauliai arčiau. Antra diena akeles į dangų pražiūrėt baigiu. Šiandien palijo. 5 minutes. Nors nusišauk.

Atsakyti
Pasiguosiu nei lašo.Nuo Joninių nematėme lietaus. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Ingrida, pas mane irgi dykuma. Tos 5 min. lietaus patikėk nieko nedavė. Išgaravo net nespėjęs susigert, taip žemė įkaitus.

Atsakyti
Laistau ir aš agurkus, arbūzus, paprikas. Nelyja ir pas mus. Agurkai puikiai dera, arbūzų dydis ir gausa džiugina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 18 liepos 2021 - 22:48
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šiandien į mūsų mikrorajoną atvežė skiepų. Tai sūnus sakė, kad gyvenime tokios eilės nėra matęs biggrin.gif
Atsakyti