Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Tas pagrindines viršūnėles nugnaibiau. Gal dar kažkas užaugs, jei ne, tai ir nereik.
IK, kaip tavo bulvių derlius? Gal pas jus lietaus nors kiek daugiau buvo. Pas mus tai kol kas nėra ką kasti. Nelabai ir bus, matyt.
Atsakyti
Bulvių pagrindinio mezgimo augimas sustojo. Jos jau biologiškai paseno. Kai kurios pradeda auginti iš šono ataugas. Iš jų bus nestandartas arba smulkmė. Jeigu palis, bus antras mezgimas, bet tos irgi bus smulkios.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Kas gavote lietaus? ax.gif
Atsakyti
NE, NE,NE!!!
Atsakyti
Kaune lyjo , Vilniuje lyjo , Žasliuose lyjo , mano kaime ne.
Kaip Čiobiškio Keltininkas ir sakė , čia niekada nelyja smile.gif O aš daržus noriu auginti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiek tiek gavom lietaus, bet oras tai vistiek tvankus ir karšta unsure.gif
Vakar lauke nieko negalėjau dirbt - toks bimbalų puolimas blink.gif Tai bėgte visur ir vistiek pasivydavo biggrin.gif , purškalai visiškai negelbėja, kas per tokie, kad neveikia visai ax.gif
Braškynas tai vyneliu neša - pilna širšių ir musių, ant krūmų uogos sukepusios ir surūgusios...
Atsakyti
labukas.O mes gavom lietaus ir vakar ir sendien mirksiukas.gif Graziai,be viesulu,krusu...Nu sendien laistyt nereiks,o ryt kita diena.Einu agurku tvarkyt.
Atsakyti
Šiandien mano lietų virš Panevėžio išpylė, o vakar kaip ant juoko, 5 min.
Į trešnes įsisuko vapsvos, kaip avilys. Baigia nuryti. Ai, nusibodo jau ir valgyti jas.
Atsakyti
IK, pas mumis su vapsviniais šiand įdomiau buvo ax.gif
Dieduks sugalvojo į VIP'inį tuliką nueiti (čia mes taip lauko vadinam) biggrin.gif . Kadangi senai bebuvo, tai voratinklius pirma kampuos su šluotele prabraukt sugalvojo, tik palei grindis bemakaluodamas išgirdo kažkokį gaudesį , žvilgt į palubę - ten širšuonai lizdą siuva rolleyes.gif . Pūtė lauk neatsisukdamas biggrin.gif Gerai , kad kelnės dar nenumautos buvo , o tai būtų likusios ten palei žemę lotuliukas.gif Kadangi pernykštę drevę, kur jie pernai gyveno, dieduks užtaisė, tai jie į jo palocius susikraustė
lotuliukas.gif Tik man atrodo, kad vėlai jie tą lizdą lipdo ax.gif Padėjau prie durų butelį su rūgstančiu turiniu, tai gal sukris kažkiek.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti