Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sunoko ir pas mane ,neskanūs. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2021 07 06, 19:20)
<p>Laba,</p><p>Prinoko pirma ankštis violetinių žirnoų. Fu, nu ir bjaurastis. Į pupas skonis panašesnis. Nebent virimui  tokie.</p>

Šiaip tai violetiniai yra pašariakas. Gal kas vardan egzotikos prakiša kaip naujovę.
Atsakyti
Labas rytas.
Niu va norėjome egzotikos,pernai fioletinės šparaginės tai patiko,labai derlingos iki pat šalnų. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Pradėjau konservacijas. Ankstokai šiemet.
Atsakyti
Aš irgi pradėjau biggrin.gif Bet taip su trenksmu, priskyniau 3 kibirus po 20 l agurkų. Nu tiek tai nesitikėjau, jauni tokie, baigiu jau sudoroti.
Atsakyti
Labas rytas.
Nu duodate merginos. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Liniau, kokia gurkų veislė pas tave ? O ir šiaip - kaip taip anksti iššokai tiek su agurkais, tiek su arbūzais ?
Atsakyti
Arbūzai tai nuo kasdieninio žiūrėjimo auga. Pirmieji užmezgė sniegiai. Tikrai yra daug, taip gražiai, visokių spalvų ir formų. Jei užaugs, pasigirsiu biggrin.gif
O agurkai tavo IK rekomenduoti. Jau kelinti metai sėju gershwin. Man jie patinka, krūvom mezga.
O melionai nekas. Nieko nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 11 liepos 2021 - 22:47
Labas rytas.
Melionai,be proto žydi,jau yra ir užuomazgų.Labai nemažai įvairių veislių pasodinau.Matysime......... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Liniukai, o tu melionus apgnaibei , kol maži buvo ? Nes jie ant trečios eils šakų mezga.
Atsakyti