Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Niurzga @ 2021 06 30, 17:36)
<p>Nu va, nusitieikiau, nuėjau. Ir ne tik prie to prie kurio reikėjo, bet ir į kitus du nosytę įkišau pažiūrėt kaip joms sekasi. Į lizdus nelindau, be reikalo netrukdžiau.</p>

Turėtų gerai sektis , liepos žydi pats darbymetis 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Niu, tai visos pilvus išvertusios prie vandenų deginatės ?

Vakar prisileidome baseiną vandens, po medžiais pasimetėme pripučiamą čiužinį ir pastatėme staliuką kokteiliukui. Dabar turiu nuosavą kurortą.
Atsakyti
ot ir ne visos deginasi. biggrin.gif Kai rašei čia, mes kaip tik pradėjom 24 km kelionę apie Platelių ežerą. bigsmile.gif Maniau, kad bus sunkiau. Bet kažkaip visai neblogai sumynėm , su pietų ir kavos pertraukėlėm ax.gif Daug kur buvo į pakalnę, tai tiesiog riedėjom, kai kur toks pagreitis pagavo, kad stabdis sunkiai veikė net bigsmile.gif Mašiną palikom Plokštinės stovyklavietėj, prižiūrėtojas patarė važiuot į tą pusę, kur bus daugiau į pakalnę riedėjimo, taip ir padarėm ax.gif
Šiltnamyje jau vienas kitas pomidoras pradėjo šonus rausvint wub.gif
Atsakyti

Laba,

Aš irgi ne. Šiandiena skirta remontui, apsipirkimui... reik ir namams duoklę atiduot. Ne tik sodybėlei.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba, Nu gražūs tie servizai. Bet jie prie mano namučių tiesiog nederėtų. Aš tai įprastai į vaizdą aplink žiūriu ir į tai kas lėkštėje. :D​ 

Šiemet kažko žirnių mažai. Gal netiko vieta darže. Nors tas mano daržiukas mikro dydžio, bet skirtingose vietose labai žemė skiriasi. O ir šiemet negavau aukštaūgių sėklos. Pas kaimynę žirniai gerokai virš galvos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 04 liepos 2021 - 10:10
Labas rytas.
Nesupratau šiemet gal nuo karščio žirniai užaugo ir jau neskanūs,kaip peraugę būtų?Lūkštenu žiemai. ax.gif Veislės kelios bet visi nesaldūs.Ar mūsų skoniai pasikeitė?Braškės rūgščios,žirniai ne saldūs. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Sėjau ir paprastus ir šparaginius žirnius. Šparaginiai saldesni. Braškkės ant saulytės tai saldžios pas mane, o oavėsy truputuką turiu tai klaikiai rūgščios. Tai sutrinu, įmaišau saldesnių :B​ 

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Prinoko pirma ankštis violetinių žirnoų. Fu, nu ir bjaurastis. Į pupas skonis panašesnis. Nebent virimui  tokie.

Atsakyti