Labas rytas.
Laba,
Noriu valgyt . Tai atėjau pažiūrėti kas patiekta.
Labas rytas.
Niurzga ar pavyko pasigauti spiečių ? Pas mane nuo pavasario bičių avilių padaugėjo dvigubai Spiečiai , skyrimai per pusę, kad daugiau spiečių nebūtų. Bėda ta , kad vienas avilys piktokas . Man tokios nepatinka , silpninsiu ir keisiu motina Arba rudenį jungsiu prie kitos šeimos .
Labas rytas.
Laba,
Dusia spečiai du, abu neblogi. Ir abu MB aviliuose . Vieną iš jų prieš dvi dienas pamatėm virš namo skrendantį anksti ryte, tai sekėm, žiūrėjom kur nuskris. Sekėm. Gražus vaizdas kap lakon lenda. Srovelėm. Kaip upeliukai nuo kalno.
Bet nieko tokio, jis dirbs, o aš medų valgysiu.
Labas rytas.
<p>Dusia spečiai du, abu neblogi. Ir abu MB aviliuose . Vieną iš jų prieš dvi dienas pamatėm virš namo skrendantį anksti ryte, tai sekėm, žiūrėjom kur nuskris. Sekėm. Gražus vaizdas kap lakon lenda. Srovelėm. Kaip upeliukai nuo kalno.</p>
<p> </p>
<p>Bet nieko tokio, jis dirbs, o aš medų valgysiu.</p>
Kokie maes visi skirtingi Man nei medų sukti , nei valgyti nepatinka ... O biteles tvarkyti labai
Laba,
Aš dar pilnai baimės jausmo neatsikračiau
Kartais ramiai einu, kartais įsitempus.
Mb sodyboj nėra, dirba, o man atostogos, reik eit magazinus uždėt, o aš atidėlioju .Netingiu. Bet šiandien gražus oras, jos zuja kaip pašėlę.
Medų tik skystą mėgstu. O sukietėjęs tik sergant. Man tik toks poreikis. Ai dar Kalėdiniams neduoliams reikia
Nu va, nusitieikiau, nuėjau. Ir ne tik prie to prie kurio reikėjo, bet ir į kitus du nosytę įkišau pažiūrėt kaip joms sekasi. Į lizdus nelindau, be reikalo netrukdžiau.
Labas rytas.