Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Noriu valgyt :B​ . Tai atėjau pažiūrėti kas patiekta.

Atsakyti
Koks servizas wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Indai pas Ingridą labai gražūs! Vienetiniai ... Dėkui 4u.gif
Niurzga ar pavyko pasigauti spiečių ? Pas mane nuo pavasario bičių avilių padaugėjo dvigubai smile.gif Spiečiai , skyrimai per pusę, kad daugiau spiečių nebūtų. Bėda ta , kad vienas avilys piktokas . Man tokios nepatinka , silpninsiu ir keisiu motina ax.gif Arba rudenį jungsiu prie kitos šeimos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 28 birželio 2021 - 09:58
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Dusia spečiai du, abu neblogi. Ir abu MB aviliuose :D​ . Vieną iš jų prieš dvi dienas pamatėm virš namo skrendantį anksti ryte, tai sekėm, žiūrėjom kur nuskris. Sekėm. Gražus vaizdas kap lakon lenda. Srovelėm. Kaip upeliukai nuo kalno.

Bet nieko tokio, jis dirbs, o aš medų valgysiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 29 birželio 2021 - 20:11
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2021 06 29, 21:05)
<p>Laba,</p>
<p>Dusia spečiai du, abu neblogi. Ir abu MB aviliuose biggrin.gif​ . Vieną iš jų prieš dvi dienas pamatėm virš namo skrendantį anksti ryte, tai sekėm, žiūrėjom kur nuskris. Sekėm. Gražus vaizdas kap lakon lenda. Srovelėm. Kaip upeliukai nuo kalno.</p>
<p> </p>
<p>Bet nieko tokio, jis dirbs, o aš medų valgysiu.</p>

Kokie maes visi skirtingi smile.gif Man nei medų sukti , nei valgyti nepatinka ... O biteles tvarkyti labai ax.gif
Atsakyti

Laba, 

Aš dar pilnai baimės jausmo neatsikračiau

Kartais ramiai einu, kartais įsitempus.

Mb sodyboj nėra, dirba, o man atostogos, reik eit magazinus uždėt, o aš atidėlioju :B .Netingiu. Bet šiandien gražus oras, jos zuja kaip pašėlę.

Medų tik skystą mėgstu. O sukietėjęs tik sergant. Man tik toks poreikis. Ai dar Kalėdiniams neduoliams reikia :D​ 

Atsakyti

Nu va, nusitieikiau, nuėjau. Ir ne tik prie to prie kurio reikėjo, bet ir į kitus du nosytę įkišau pažiūrėt kaip joms sekasi. Į lizdus nelindau, be reikalo netrukdžiau.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti