Labas rytas.
Neįsivaizduoju , kaip žmonės per tokį karštį sugeba dirbti. Aš namie kaip karpis ant plento orą gaudau.
Nusiboginau pripučiamą čiužinį į rūsį. Nuėjau prigulti, sušalau. Atsinešiau dideliausią antklodę, pagulėjau , vėl sušalau. Susinervavusi parėjau į tropinį karštį. Nors klimatizatorius burzgia iš paskutiniųjų. Bet neužtenka galios atšaldyti visą namą.
Nusiboginau pripučiamą čiužinį į rūsį. Nuėjau prigulti, sušalau. Atsinešiau dideliausią antklodę, pagulėjau , vėl sušalau. Susinervavusi parėjau į tropinį karštį. Nors klimatizatorius burzgia iš paskutiniųjų. Bet neužtenka galios atšaldyti visą namą.
Laba,
Mano mama visą savaitgalį sodyboj ant saulės dirbo, iš proto eina, rankom žolytę peša kur trimeris neprieina. Paskui skundžiasi, kad kažko širdis maskatuojasi. Kaži kodėl
Aš tai nepaskrendu. Kūną ir užvalkalą prieš miegą vandeniu supurškiu. Tai nors taip užmigti pavyksta.
Labas rytas.
Labas rytas.
Laba merginos, ar genite šiltnamio agurkus? O lauko? Jei taip, tai pagal kokią schemą? Internete randu skirtingų.
Labas rytas.
Šiltnaminius reikėtų genėti, kad džiunglėmis nepavirstų. Klasikinis būdas : centrinis stiebas parišamas, šoniniai stiebai trumpinami už trijų - keturių lapų. Ant jų bus pagrindinis derėjimas, po 3-4 kekes.
Pagfaliau atvėso ir žemė kiek atlyta. Puoliau į ravėjimus. Bijau, kad kol pirmadienį darbininkės ateis, agurkų ir paprikų nerasime..
Po truputį ranka taisosi, rytoj baigiu sportus.
Pagfaliau atvėso ir žemė kiek atlyta. Puoliau į ravėjimus. Bijau, kad kol pirmadienį darbininkės ateis, agurkų ir paprikų nerasime..
Po truputį ranka taisosi, rytoj baigiu sportus.
Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 06 16, 19:35)
Na, FB ten vis komentavo apie sergančias braškes, kad jei lapai rausta, tai miltligė Nu pas mane taip ir yra rausta apačia ir sukasi lapai, ir uogos tokiais plėmais šlapiais. Nuo tokių kerų nuskynus atrodo sveikas uogas, jos kažkaip tęžta, nuplautos irgi tokiom pavandenijusiom dėmėm išmuša. Pernai buvo tvirtos skanios uogos.
Na, seniau vadinosi braškių valktis. Kažkaip dabar jis smarkiai išplitęs. Greičiausiai todėl, kad visi sodinasi pramonines braškes. O tos veislės kuriamos su nuostata, kad iki derėjimo braškynai bus purškiami 4-5 kartus su fungicidais.
Kaip puoliau į ravėjimus, laiko pojūtis išnyko. 5 valandas kapliavau, na, gal greičiau jau su rankomis roviau. Išgelbėjau agurkus.
Kaip puoliau į ravėjimus, laiko pojūtis išnyko. 5 valandas kapliavau, na, gal greičiau jau su rankomis roviau. Išgelbėjau agurkus.
Po lietaus ir pas mane kad šoko žolė augt ten, kur mulčo nedėta Kol mažytė žliūgė buvo, tai tas karštis baisus- nekapliavau, Kad neišjudint šaknų. O čia tik kelios dienos po lietaus ir bac - pieva
Dar manau, kad ir odiškasis puvinys yra, nes uogos tokios keistos būna kai kuriuose keruose. Bet ne ištisai, pavieniai. O va dukra kur iš UK atsiuntė Hapil daigų , tai tokie atsparūs. Gal tik tą veislę reik pasilikt vėliau, nors uogos mažai saldžios.
Šiandien jūrą aplankėm - kaista pilvas raudonas Geras oras labai pasitaikė: ir saulės, ir vėjo pakankamai
Dar manau, kad ir odiškasis puvinys yra, nes uogos tokios keistos būna kai kuriuose keruose. Bet ne ištisai, pavieniai. O va dukra kur iš UK atsiuntė Hapil daigų , tai tokie atsparūs. Gal tik tą veislę reik pasilikt vėliau, nors uogos mažai saldžios.
Šiandien jūrą aplankėm - kaista pilvas raudonas Geras oras labai pasitaikė: ir saulės, ir vėjo pakankamai