Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Žolia , medų gali pasiimti va taip :
Toks bitinininkavimo būdas vadinasi drevinė bitininkystė . Aš apie ją nieko neišmanau smile.gif Varėnoje yra propaguotojų .
Dažniausiai drevėse žiemojančios bitės miršta nuo negydimo . Jei jau įsitaisė , nebeiškrapštysi ... Perų bitės nepalieka .
IK šiemet mergos bėga laukias ( ty bitės speičia ) , dėl šalto pavasario . Negalėjo dirbi , rūkė ant lakos ir sugalvojo , kad reikia daugintis ... Kolektyvinis protas. Bitės labai godžios , gerają prasme ... Arba dirba 24 val per parą iki išsekimo ( vasara greitai susidėvi , gyvena apie mėnesį tik ) arba dauginasi , ty spiečia ... Dykos nebūna . O spiečius labai gerą užtaisą turi - pasiūvą bele kiek korių ir tt.
Atsakyti
niekaip taip nepavyks, nes plyšelis toks siauras, gal koks 0,5 cm tik, tai kaip ten ką išimsi biggrin.gif
Dabar žydi akacija (nu gal robinija) ir jazminas, tai toks ūžimas bičių, net vėlai vakare jos dar dūzgia. bet tas dūzgimas man patinka irgi wub.gif
Atsakyti
labukas,karsta?IK,ne buvusioj pievoj braskes,pernai cesnakai augo.Jau valgom,kiek bus tiek uzteks mirksiukas.gif Bitininka pazystu ax.gif Marcinkonys teviske jo.Brolis irgi auksinius nagus turi,abu gamtos vaikai.Rasiau apie remontus biggrin.gif ,vyras sudauze vitrina rolleyes.gif ,para laiko vaiksciojo ,kaip debesis(tik nelieskit jo ,sprogti gali)Gavom per pora dienu langa,sendien jau stovi vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Buvusioji-te 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif įsivaizduoju,MB papasakojau dabar,užjaučia. 4u.gif
Atsakyti
Ingrida,dekui,ale gi sakau-skubyc neraikia biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Kokie gaivūs pusryčiai šitokiame karštyje.
Kaip ginatės ?
Aš tai išlendu iš namų tik laistymo žarną perkelti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 06 20, 10:46)
Kokie gaivūs pusryčiai šitokiame karštyje.
Kaip ginatės ?
Aš tai išlendu iš namų tik laistymo žarną perkelti.

Kaupiuosi eiti beržų vantoms. mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba.

Dirbu ryte nuo 7-8 net be pusryčių ir vakare nuo 19 val. iki 22-23 val.

O dieną saulės ruožus probėgom įveikinėju. Nustipt galima.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti