Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labas rytas, 

Jetus kokie vaizdai.♥️

Atsakyti
Diena nekaršta, reikėtų baigti sodinti vienmetes. Gal uodai nesuės.
Atsakyti

Spiečius sode tupi. O piktas kaip vilkai... Kažin man tokio reikia? Tikrai ne mano, mano bitės ne vilkines... Bet gaila ir palikti.

Atsakyti
O kaip tu, Dusia, atskiri, kad jos piktos? rolleyes.gif Man jos visos visada piktos atrodo biggrin.gif
Braškes jau visą savaitę valgom, nes buvau agro plėvele apklojusi vieną 2 eilių lysvę ax.gif Nebeapvalgom, kai pradėjo sirpt. Tik nuo miltligės dar vis neprisiruošiu su soda ir žaliu muilu nupūst. Nu gal , kai derlių atiduos, tada gydysimės.
IK, tu didelis žaidėjas, tai tavęs ir ministerijoj klausosi. O tie mažieji visada lyg paskutinis paršelis prie kiaulės - vis nuspiriamas, nors atkakliai bando kovot dėl vietos po saule ax.gif
Atsakyti

Žolia, bitutės ne visos piktos. Nu prie avilių nueini, vienom dangčio atkelt mespėji jau zirzia, ratus suka, net žiūrėk jau kokia ,,skiepija" į koją, ranką... O prie kitų nueini, gali prie lakos patupėti, gali nors plikom rankom rėmukus pakiloti.  Nu jei labai jau judini tai pazirzia truputį.

Atsakyti
Mes irgi jau savaitę braškes valgom. Agroplėvelė paankstina derlių.
Gerai, kad šiandien vėsesnė diena, pjoviau broilerius pardavimui.
Arbūzai gražiai plečiasi, gal bus derliaus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Puolu prie karališkų pusryčių. Bet proe tokio stalo kompanijos reik. Kai patiekta ant žolytės ar kalnuose, galiu ir viena sėdėti.

Braškės mano vėlyvos, tyčia tokias perku, kad pavasarinės šalnos nenušaldytu. Tai dar mažiausiai dvi savaites lauksiu dar.

Atsakyti

Mano braškės tik ima rausti. Paskutiniai metai. Nebeauginsiu, kol anūkų neturėsiu. Puola kenkėjai... O purkšti nespėjus, nemoku ir neturiu kuo.  Zolia šitas spiečius buvo kovinis, tik prieini artyn ir 20 pakyla į kovą. Praėjusį plikom rankom susemiau, nei viena nekando. Vakar gavau daug skiepų, teko rengtis rimtai. Aš rimtos bitininko aprangos neturiu, chalatas palaidom rankovėm , kad nenusipikiuoti prie avilio, ir pavargęs sietelis ant galvos. Maniskems nereikia skafandru... Panaudojami MB žieminius rūbus, kad gyvai likti  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Pas mane bėda atsitiko - pamačiau avilį klevo plyšyje prie vartų unsure.gif Bet lyg nepuola. Kaip man iš jų medų pasiimti? A, bitininkės? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažin kažin Žolyte?Pas mus kriaušėje kasmet apsigyvena.Per žiemą ar numiršta ar išksrenda prieš žiemą?Šiemet spiečius pabėgo į kriaušę tiesiu taikymu.Sako reikia pjauti kamieną ,bet kažin ar kas ryšis?Kaimynas patarė užkišti drevę,kad neįsitaisytų kitiemet vėl.
Šeštadienį vaikai mb gimtadienio proga padovanojo visą bitininko aprangą ir pirštines specialias.Vakar išbandė niekas nesugėlė pirmą kartą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2021 06 15, 20:09)
O kaip tu, Dusia, atskiri, kad jos piktos?  rolleyes.gif  Man jos visos visada piktos atrodo  biggrin.gif 
  Braškes jau  visą savaitę  valgom, nes buvau agro plėvele  apklojusi  vieną  2 eilių lysvę  ax.gif  Nebeapvalgom, kai pradėjo  sirpt. Tik nuo miltligės dar vis neprisiruošiu su soda ir žaliu muilu nupūst. Nu gal , kai derlių atiduos, tada gydysimės. 
IK, tu didelis žaidėjas, tai tavęs ir ministerijoj  klausosi. O  tie mažieji  visada lyg paskutinis paršelis prie kiaulės - vis nuspiriamas, nors atkakliai bando kovot dėl vietos po saule  ax.gif

O kas manęs gali klausyti aplinkos apsaugos ministerijoje ? Mane tiesiog užbiesina kai kurių valdininkėlių išsikalinėjimai, tai nepatingiu jų viršininkams pranešti.

O kokia ten miltligė ant braškių ? Gal kekerinis puvinys ?

Šiandien ir pas save radau kelias braškes.
Ko tai bitės taip spiečia ? Vakar vaikai net prigulė, pažeme spiečius varė. Paskui bijojo eiti pasižiūrėti. Gi šuo buvo ištremtas ir pririštas , gerai kad neužjuto.
Atsakyti