Na ką, tai jau visos antokoroninės ?
Kai tik sueis laikas, pasiimsiu galimybių pasą. Jau kaip pasiilgau pasėdėti kavinėje per lietų su kava ir pyragėliu. Pasiilgau kokio nors koncerto, žmonių minios. O tai jausiu fiziškai, kaip auga ne tik lašiniai, bet ir pitekantropo gaurai.
Laba. Aš turiu galimybių pasą. Nors kol kas turiu tik vieną skiepą. Jau 4 sav. po Zenecos skiepo.
Labas rytas.
Labas iš ryto
Kaip aš negerai jaučiuos visą savaitę... Ar čia tas užtemimas, ar karštis taip blogai veikia Naktį neišmiegu, atsibundu lyg darbus būčiau dirbusi visą naktį , jau gatavai pavargusi. O dieną vėl kažką reik dirbt.
Nenupurškiau laiku braškių, matau miltligės požymius... Reik kažką galvot liaudiško papurkšt, nes uogos jau skinamos
Ingrida, konteinerio vis lauki? Aš važiavau į komunalinį ir parsivežiau pati, nes gi vistiek į miestą važinėjam.
Kaip aš negerai jaučiuos visą savaitę... Ar čia tas užtemimas, ar karštis taip blogai veikia Naktį neišmiegu, atsibundu lyg darbus būčiau dirbusi visą naktį , jau gatavai pavargusi. O dieną vėl kažką reik dirbt.
Nenupurškiau laiku braškių, matau miltligės požymius... Reik kažką galvot liaudiško papurkšt, nes uogos jau skinamos
Ingrida, konteinerio vis lauki? Aš važiavau į komunalinį ir parsivežiau pati, nes gi vistiek į miestą važinėjam.
QUOTE(žollia @ 2021 06 11, 11:18)
Labas iš ryto
Tai kad į jų kontorą pakliūti negali-karantinas,tik skambučiai.Ot gerai dabar taip dirbti.
Žolyte,laikykis,aš laikausi.
Nu jo... Kažkurioj įstaigoj tiesiai į akis džiaugėsi, kaip gerai tas karantinas nuo klientų atsifutbolint Nes internetu ne visi moka dokus pateikinėt ar kt. Nu bet po karantino tai užpuls tuos biurokratus žmonės dvigubai, tiek išlaukę ir išsinervavę Aš pati va su NŽT duoduos internetu. Bandžiau įsiprašyt į kontaktinį klausimo sprendimą, tai jokiu būdu ... Parazitai. Dabar jau iki to daėjo, kad reik ieškot info kaip su ŽŪ ministerija klausimą spręst. Vietiniai dievukai neįgalūs Gal jiems spyris į kėdę padės apsispręst- moka jie dirbt, ar nemoka
O aš ilgai su vietiniais nežaidžiu. Nepatinka gaišatis, skambinu kam nors į ministeriją ir prašau paaiškinti, ko nesuteikia reikalingos paslaugos. kažkaip stebuklingai suveikia. Kažkada vargau su statybos leidimais. Kai reikalas skubos tvarka pasiekė aplinkos apsaugos ministeriją, paaiškėjo, kad jį galima moment sutvarkyti, net apeinant nepageidaujamą valdininką. Paskui jis manimi vis skundėsi rajone.
Labas rytas.
Labas rytas.
QUOTE(buvusioji @ 2021 06 14, 07:28)
Labas,o cia tai pusryciai Ingrida,tavo sodybele?
Gerai būtų.
Naktys šaltos??????
Lab as rytas.