Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

IK man jau tik dslis lietaus liko, kažkur netoli Panevėžio davė šniūrais taip, kad valytuvai valyt nespėjo. Bet nebepamenu ar Velžy ar Vaivaduose.

Žemė tik paviršiukyje išdžiūvusi buvo. O 2-3 cm gilyn jau drėgna. Ir vėl palijo. Bačkos pilnos kaip buvo taip liko, nes neteikėjo vandens.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 08 birželio 2021 - 21:21
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas!!!! biggrin.gif Lt tokia maza,o kokie oru skirtumai.Galetu palyt,vien del vieskelio mirksiukas.gif labai jau dulka.Mano agurkai tik po antrus lapukus leidzia,pomidorai zydi ,moliugai nedygsta,morkos ,kaip sepetys.Kaip pavariau ,savo mazaja ranka...o jos eme ir sudygo.
Atsakyti

Laba,

Cukinijos, patisonai, aguročiau sudygę, o sėju su atsarga visada tai išdalinsiu daigus.

Morkos sudygę. Lapiniai burokai nenorom vėlai bet sudygo. Žirniai ir pupelės visi... Nu apart salotų nesudygusių daugiau niekuo negaliu skųstis.

Ai galiu, sraigės puola. Karą šiemet paskelbiau. Renku stropiai ir išvežinėju.

Atsakyti
Nu va,priverkiau biggrin.gif graziai nulijo,kelias nebedulka.Pavargau ,kaip suva,o dar suni isvest reiks tongue.gif Gal jis mane pavedzios?Rasiau apie statybas,tai kai igriuvom sendien,atidirbom darbo diena.Vakar gavau skiepa antra,rodos nieko,bet po darbu skauda ranka(pati kalta)
Atsakyti

O aš sužinojau, kad šianakt sodyboj lijo. Jėgaaaa. O už 8 km pas draugus, nelijo. Mieste kur gyvenu nelijo, o darbe už 10 km ryte net balos buvo.

Atsakyti
Septintą atsikėlusi ant mašinos lango radau lygiai pustrečio lašo. biggrin.gif
Šiandien konsultavimo tarnyba pas mane pastatė vabzdžių gaudyklę ir suprogramavo su už 2 km esančia meteorologine stotele. Tai dabar būsiu gudri, per IKMIS sistemą pasijungusi matysiu visos Lietuvos lietų, šalnas ir visa kitą.
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2021 06 09, 17:04)
.Vakar gavau skiepa antra,rodos nieko,bet po darbu skauda ranka(pati kalta)

Aš irgi vakar gavau antrą Moderna skiepą.Po pirmo nieko nejutau tik dūrio vietą skaudėjo, o va, po antro...Naktį nepamiegojau, buvo baisiai šalta, sukilo temperatūra.Jau ir paracetamolio kelias tabletes išgėriau, o temperatūra nekrenta, pakyla iki 38,2, nukrinta iki 37,7 ir vis laikosi.Daugiau kaip ir nėra kitų požymių, petys labiau skauda, nei po pirmo skiepo.Tai šiandien voliojuos lovoj daugiau, bet užmigti neina.Tik ožkas pasimelžiu ir atgal į lovą.Nu, tikiuosi praeis greitai
Atsakyti
IK,busi musu pranasautoja biggrin.gif
Atsakyti
Bangele, man po Modernos antro skiepo irgi vakar kaulus laužė. Bet šinadien einu jau kaip sukutis, viskas praėjo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Po pirmo pfaizer tik silpna buvo.Po antro net antroje paroje vakar atsiguliau miegoti,pradėjo krėsti šaltis,nors pusę dienos jau darbavausi .Man padėjo ibumetinas. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, viskas gerai, šiandien aš jau sveika.Kaip iš nieko prasidėjo, taip viskas staigiai ir pasibaigė.Apie pusę nakties ir beveik visa diena.vakare temperatūra pati nukrito. mirksiukas.gif
Atsakyti