IK, o tu paprikas lauke pasodintas dengi agro, ar palieki dangaus malonei?. Netilpo jos man į šiltnamį, pasodintas lauke, pridengiau. Arbūzų plantacijos irgi. Matysis, ką užauginsiu
Labas rytas.
Pas mane dar 20 arbūzų šiltnamyje,neparuošta žemė.Nors melionus susodinau,jau lipo iš vazonų.
Labas rytas.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2021 06 04, 00:23)
IK, o tu paprikas lauke pasodintas dengi agro, ar palieki dangaus malonei?. Netilpo jos man į šiltnamį, pasodintas lauke, pridengiau. Arbūzų plantacijos irgi. Matysis, ką užauginsiu
Matei tą plotelį prie sandėlio , kur iš visų pusių užuovėja ? Tai ten visa egzotika nei dengiama, nei šildoma. Vasaros dieną , kai lauke apie 25 šilumos, ten vidurdienį 10 laipsnių šilčiau. Gal ir pas tave ne atvira vieta ?
Prie Varšuvos yra Bejo firmos bandymų laukas. Auga ten paprikos atvirų atviriausioje vietoje, apsodintas medžiais plentas gal už puskilometrio. Svarbu, būtų pakankamai vandens ir tręšimas.
Pas mus rasą uždėjo. Nors dar nepasiilgau to lietaus. Tik žemė pasiutusiai kieta. Pupeles šiandien atsėjau. Iš kokių 20 m vagos radau sudygusias tik dvi.
IK ties Vaivadais į tokią liūtį buvome pakliuvę apie 16 valandą vos spėjo vlytuvai valyti. Už Vaivadų sausa,Žaliojoje iš viso nelyta.
Laba, Lauke visos Mano pupelės sudygo, bet su salotom šiemet vargstu. Ai? užtai šiltnamis šiemet didesnis tai agurkus kelis pasodinau, tai greičiau agurkus valgyt pradėsiu ir salotų nebereiks.
Vakar sodyboj palijo, gal pusvalandį. Taip smagiai, gausiai, bet ne šniūrais, žemė spėjo viską sugert, augalų neužplakė, nu žodžiu tobulo lietaus gavau.
Labas rytas.
Labas rytas.
Niurzga, įtariu, vėl iš manęs kietų atėmei. Mums tik vėjas aršus liko.
Užtai pas mus taip gražiai su perkūnija net keturias valandas lijo, bet nestiprus tas lietus. Jau labai reikėjo lietaus, 13 dienų nebuvo liję.Sodriai žemė įsigėrė.Atsodinau dabar tuščius burokų tarpus, išsiretinau, rytoj pasaliestruosiu ir galės daržas augti. Pirmąjį šieną jau parsivežėm, kito dar nenupjovėm, taip kad man tas lietus Dievo dovana.Visos vandens talpos buvo tuščios, net iš valymo įrenginių buvom švarų vandenį ištraukę šiltnamiams palaistyti