Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labos ,
Niurzga bitučių gaila 4u.gif Šiemet spiečių metai ...Tikrai kažkos užsuks į Tavo aviliuką . Jei turi melisų ar levandų eterinio aliejaus palašink ant lakos. Ir dar gerai kokį seną korį į avilį įdėti , ar supikiuotos medžiagos gabalą .
Mano mergos vakar spiesti sugalvojo ... sugavau . Geriau medų neštų ,o ne laukais bėgtų ...
Atsakyti
Žolia, su mašinomis blogai ne tik dėl registracijos. Kaimynas užsiima parvarymu. Praeitą savaitę buvo Prancūzijoje. Bėda. Prancūzai karantine tupėjo, nėra visai daužtų mašinų. O ir dėvėtų neparduoda. Žodžiu, nėra judėjimo toj srityje.

Mano balos niekaip nenusenka. Išėjome šiandien su Baskerviliu į tolimą lauką svogūnų apžiūrėti. Grįžtant parsukome pro bulves. O ten koks aras dar po vandeniu. Baskis ant prakasų į tą balą... Šuoliavo šuoliavo, tik žiūriu, jau klimpsta. Šiaip taip išlindo, net papilvė dumblina buvo. Prausiau iš šlangos, nes tokį baisu namo leisti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 05 31, 21:02)
Žolia, su mašinomis blogai ne tik dėl registracijos. Kaimynas užsiima parvarymu. Praeitą savaitę buvo Prancūzijoje. Bėda. Prancūzai karantine tupėjo, nėra visai daužtų mašinų. O ir dėvėtų neparduoda. Žodžiu, nėra judėjimo toj srityje.

Mano balos niekaip nenusenka. Išėjome šiandien su Baskerviliu į tolimą lauką svogūnų apžiūrėti. Grįžtant parsukome pro bulves. O ten koks aras dar po vandeniu. Baskis ant prakasų į tą balą... Šuoliavo šuoliavo, tik žiūriu, jau klimpsta. Šiaip taip išlindo, net papilvė dumblina buvo. Prausiau iš šlangos, nes tokį baisu namo leisti. biggrin.gif

Oi pažvengiau , kad prancūzai dėl karantino mašinų nebedaužo hihihi.gif O kaip tik dieduks apie citroeną C kalba ax.gif Teks kažkokią vistiek pirkt iš LT parduodamų. Niekaip su viena netelpam su dieduliu biggrin.gif
Kokie skirtingi šunys . Mano abi panelės net į pelkę ant asfalto nelipa, tik voliotis ant visokių ššš greitos.
Kaip gražu tos bitės wub.gif Vienas organizmas 4u.gif
Atsakyti

Dusia, per mažai jų buvo, kad išgyventų.

Bandysiu viliot naujas.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Vaizdas Ingridos soduose :D​ 

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

IK kaip ranka, skauda? Ir kaip suaitvarkai su viena ranka? Ką naujo išradai? :D​ 

Atsakyti
Niurzgute, naudoju tą ranką po truputį. Bet kai naudoju - tada pradeda skaudėti. Vakar išėmė siūlus, mankštinu po truputį.. Nieko naujo neišradau , tik kaip papinyką iš priekio užsisegti. biggrin.gif
Šiandien sutupdėme su darbininke agurkų daigus , taip pat melionus, arbūzus. Žiūriu, kad reikia dar agurkų pasidaiginti, bus vėlesni..
Atsakyti
IK,vyras papinyka lai uzsegineja ax.gif Mergai,kas per sudas....braskes vel grambuoliu palikuonys tvarko,spinatai amaruose,rozes irgi...dvi obelaites iskasiau cry.gif
Atsakyti
Turi Cobros musėms naikinti ? Tiks ir amarams ant rožių, tik iš toliau purškenti reikia, kad nenudeginti.
Špinatus prašome nuplauti ir valgyti. O braškes gal į buvusią pievą pasodinai ? Kai nuvalgysi braškes, visas įtartinas galima palieti kokiu insekticidu. Na, bent karboliu.
Atsakyti