Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labas rytas.

Pasėdėsiu. Patinginiausiu.

Atsakyti
Gudrios čia pasėdėti. Imkite po amfibiją ir plaukte į daržus.
Atsakyti
Jei jau mano daržuose šlapia , tai kas normalioj dirvoj darosi baisu pagavoti ax.gif
Niurzga , kaip sekasi bitininkauti daugiaaukščiuose ? Mano mergos tai tingi ir eis laukais ( ty spiečiais ) . Oro nėra , dirbti negali , kas belieka... tik buntus kelti .
PS gal naikinam ta Gmailą ?
Atsakyti
labukas smile.gif Nu valties pas mus nereik,normaliai slapia,,griovys prisipilde vandens-varles kurkia,gandras jas renka.Koks sedejimas,mano brangusis statybom uzsieme(cia + prie grindu tvarkymo),Turejom vagoneli turistini,islupo,o dabar darys vasarai namuka(sveciam)Tai vistiek reik rankas pridet,o man jau tingisi tongue.gif Uzsiemiau virtuves komplekta atnaujint(mamukui),pritrukau dazu,laukiu kol atves,darzai savo eiles laukia,vistukai ciepsi demesio praso biggrin.gif pradejau linksmai gyvent,o menesio gale anukelis pas mane liks,va tada nieko nespesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 05 28, 09:07)
Jei jau mano daržuose šlapia , tai kas normalioj dirvoj darosi baisu pagavoti  ax.gif
Niurzga , kaip sekasi bitininkauti daugiaaukščiuose ? Mano mergos tai tingi ir eis laukais  ( ty spiečiais ) . Oro nėra , dirbti negali , kas belieka... tik buntus kelti .
PS gal naikinam ta Gmailą ?

Pritariu - naikinam smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kas tvarkote vandentiekį aukštybėse, užsukite pagaliau kranus. Ir prašome šilumos. Plyyyyzzzz.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

Dusia niekaip nesiseka, mirė žiemą bitutės. Jų laaaabai mažai tebuvo, vilčių jokių nedėjau. O jos dar į dvi krūveles pasidalino žiemą.

Pastačiau aviliuką lauke ant jų tako. Lauksiu, gal kam patiks nauji namučiai.

Sena kūdra iš kraštų išlipo, nors pavasarį vos iki kauliuko vandens tebuvo.

Šiemet paskelbiau karą sraigėms. Renku stropiai. Galybė ir didelių, ir jauniklių.

Atsakyti
labukas,nepatikesit-pas mus kelias dulka biggrin.gif ,o vakar vakare sitiek vandens gavom.Gaila bituciu,Niurzga unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na pas mus dar siaubingai šlapia. bigsmile.gif
Atsakyti
Bangelė labai gerai parašė, kaip mūsuose orai 4u.gif Saikingai lietaus, tik vėjai šaltoki ir saulės norisi daugiau ax.gif Ko gero, bus šaltoka ši vasara...
Lauke susodinti pomidorai mėlyni mėlyni nuo šalčio unsure.gif , nu bet kaip bus taip... Ir tai dar 10 liko, bet tuos jau mesiu , nes nebeturiu žemės , o ir varpyt velėną dabar pragaro darbas, nėr kada. biggrin.gif
Likom su 1 mašina, o kai du vairuotojai ir abiem reik, šakės... Turim derintis su važiavimais. Dabar sunku ir nusipirkt kažką, VBS žiniomis, sistema nesureguliuota , užlūžta dėl tų kodų... Reik priduot į laužyną ir imt paspirtuką - galėsiu varinėt pirmyn-atgal bigsmile.gif biggrin.gif

Atsakyti