Na nemoku aš su viana ranka gyventi...
Na nemoku aš su viana ranka gyventi...
Pasisaugok! Viso pasaulio darbų nenudirbsi, kaip ir visų pasaulio pinigų neuždirbsi. O sveikata, pasirodo, labai brangus(pinigine prasme) dalykas
Šiandien vaikščiojau ir pirštu rodžiau, ką ir kur daryti.
Užkniso lietus juodai. Sudygę marliukuose moliūgai ir cukinijos, daigai ilgiausi, o jiems numatyta vieta - vos ne po vandeniu. bent jau prieiti gali tik su slidėmis, kad neprasmegti. Arbūžų ir melionų irgi negaliu sodinti - per šlapia, pasigaus stiebo puvinį.
Laba,
IK kantrybės. Pasisaugok.
Salotas į dumblą subėriau.
Buvo laikas kai ranka operuota buvo, pribintuota prie pilvo. Po maike pakišta. Tai buvau išmokusi viena ranka raištelius užsirišti, su kilpomis, ne šiaip sau. Šortukai spalvoti su raišteliais tada madoj buvo. Pati apatinius rūbeliius išsiskalbdavau, su koja prispausdavau.... ko tik neįsigudrinau.
Labas rytas.
Nu nieko sau Niurzgiuk,bandau įsivaizduoti.
Pila kaip iš kibiro.
Laba,
Ingrida jei tu apie raištelius, tai tuo metu buvo draugų kompanija ir jei ateidavo draugas, kuris tos atrakcijos nematė tai kam nors šaudavo į galvą tuos raištelius atrišt, nu, kad pažiūrėt į mano gabumus. (Šortai dar ir su rimta tvirta guma juosmenyje buvo, nenukrisdavo) raištukai buvo dėl grožio. Juos galėjau tiesiog vidun sugrūst, bet negi ,,negraži" vaikščiosi be tokio akcento
Lietus paskandins. Bet kaip vandens telkiniai atsistatys, po sausų metų.
Bijau garsiai net kalbėti, bet Žemaitijoj lietus kol kas proto ribose.Nuo vakar pietų iki šiandien pietų lijo, bet nesmarkiai, prieš tai buvo liję penktadienį prieš beveik dvi savaites(gegužės 14)labai gausiai.Tada kopūstus pasodinau, šiandien gvazdikėlius(serenčius).Perteklių išnešiau ir pasodinau aplink bendruomenės namus, per talką pasižadėjau.Juk tai buvę mano darbovietės plotai, žinau kur kas auga geriau ir tt
Labas rytas.
Labas rytas.