Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Niurzga @ 2021 05 14, 08:44)
<p>Laba,</p><p>Aš po Zenecos tai sirgau. Seniai taip ,,nemiriau", temperatūra, sąnarių (pažeistų" skausmas, prakaito pylimas, silpnumas...bet vakar jau neblogai jaučiausi. Gyvensiu.</p>

as tai po jos visa nakti nemiegojau , ištisines šaltkrėčio bangos ir galvos spazmai kankino, o kita diena kaip po gero baliaus bigsmile.gif , ai dar metalo skonis burnoje ...žodziu visa puokštė smile.gif

bet pabuvus ''covidinese" laidotuvese supratau kad gal geriau para laiko atkenteti , negu į maišą su visam unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 gegužės 2021 - 09:31
Pagreitintu tempu tvarkausi aplinką. Tas lietus tai užkniso. O tiek galėjau šiandien padaryti....
Sudeklaravau pasėlius šiandien, nors tiek gerai.
Atsakyti
IK,ruosies pas daktaru?o tada atostogos biggrin.gif Vadovausi visiems,mums nuotykiu papasakosi...
Atsakyti
Kiekvieną kartą , kai atsiduriu ligoninėje, nutinka kokios nors anekdotinės situacijos. Kam papasakoju- krinta iš juoko ir netiki biggrin.gif .Na ką aš padarysiu, kad į nieką nesugebu rimtai žiūrėti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Ingrida, Buvusioji viską į vietas sustatė. Sumaišiau mamukus.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsibodo niūrios dienos.
Atsakyti
Labas iš ryto 4u.gif
O mas mus visai neblogos tos dienos wub.gif Saulėta, kartais padebesuoja, tik vėjas stiprokas. ax.gif Žolė auga ne dienom, o valandom. Jau antrą kartą pjaunam savo hektarus rolleyes.gif
Kaip abžora, padauginau pomidorų daigų pasiaugint, tai dabar reiks kažkaip parduot. Bet sunku , kai visi skirtingų veislių. Dažniausiai žmonės perka kokios vienos veislės hibridus populiarius .
Ingrida, kaip sekasi kaime gyvent? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 20 gegužės 2021 - 06:46
Ačiū Žolyte,kaime-nuostabu.Grįžtu miestan,susirenku greitai pomidorus ir atgal.Šeštadienį miegojome mieste,o dieve,užlipti į penktą aukštą katastrofa.Naktį mašinos važinėja,kažkur dragas ūžia.Mašinos nėra vietos pastatyti kieme.Ne kaip kaime grįžti statyk kur nori. bigsmile.gif O tyla,o oras gaivus............ wub.gif Šeštadienį vėl grįšime į miestą,sūnus atvažiuoja su draugais,gimtadienį švęsti gal? ax.gif
Aš kasmet padauginu pomidorų,sukišu likučius į lauką.Kiek užauga tiek. ax.gif
Aš jau pjausiu trečią kartą žolę.Pas mus iš viso kasdien lietus. rolleyes.gif
Atsakyti
Tai va, kad kaimas yra gėris wub.gif Aš pagalvodavau, kaip tu vargsti tam penktam aukšte, kai turi sodybą 4u.gif Ir dar su šuniukais kai laipiot po kelis kart per dieną išvest...
Mes gi irgi buvom planavę miestan keltis. Tipo, amžius, sunku jau tvarkytis kaime bla bla bla. Tai dabar vargstam per dvi vietas. Dar daugiau vargio įsitaisėm biggrin.gif Nes mokinė nori mieste būt, patogiau jai. Bet mudu planuojam kaime likt, kai ji baigs gimnaziją ax.gif Nors patogu ir mieste mums, bet labai trūksta tos erdvės ir privatumo . Kaimynai iš visų pusių, jau 6 ryte mašinos zuja keliu, nes į darbus pradeda važinėt.
Atsakyti
Labas rytas.
Tai va aukojomės dėl vaikų,kol mokslus baigė.Dabar laisvi ,galime gyvent kur norime. ax.gif
Atsakyti