Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Bent jau man pernai tai rožės nudžūvo, o bulvės augo .Tai ėmiau jas ir iškasus pasodinau į dirvą.Bent bulvės paaugo, vis šiokia tokia nauda.Tada galvojau, gal tas bulves nuskust reikia, gal tada jos nedygtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 31, 17:57)
Ankstyvų veislių nuo sudygimo (lauke) 45 dienos, vėlesnių daugiau. Gali padaigintas dabar sodinti į lysvę, uždengti plėvele, kai pasirodys daigai - agro ir turėsi ant Joninių o gal anksčiau.
Netingi eksperimentais užsiimti biggrin.gif Ar yra slaptas gerbėjas su rožėmis ?
Atrodo, reikia šalinti akutes smeigiant rožes į bulvę, ar atmintis apgauna.

Apžiūrėsiu šiandien daigus rožių, tai jei jau rasiu kokią bulvę kur visi daigai miršta tai tą bulvę ryt persodinsiu ax.gif
Eksperimentuot netingiu, įdomu, o be to rožės labai gražios buvo.
Tai jau kurgi ne, aišku, kad gerbėją turiu tongue.gif Kovo 8 rožyčių gavau. Paskui MB gimtadienis kovo 11, pusiau apvali sukaktis buvo, tai rožių gavo skirtingų, tai vat vienos labai gražios ir buvo, bet ir ne tokias gražias tuo pačiu sukarpiau. Tuo metu dar nieko nesėjau, nes pas mane tamsu ir ant palangių vietos nėra daug tai neskubu, o jūs viską sėjat, džiaugiatės, man gal pavydas tai ir aš norėjau po žemę pasiknist.
Žinojau dėl akučių, bet tyčia neišpjausčiau su ta mintim, kad netikėjau, kad rožės prigis tai pagalvojau, kad ir su bulvėm tuo pačiu pažaisiu ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na, pas mus neypatingai šilta. Prilijo naktį. Vakar dar daugiametes kelias perkėliau, tai gerai ta drėgmė.
Keliaujam sodint į šiltnamį, jau gana namie šiltai sėdėt ax.gif
Atsakyti
zolia, tu cia su balandzio 1-aja taip juokauji ax.gif
Mano augalai balkone, nenesioju, bet durys atidarytos i svetaine.
Labas
Atsakyti
Bandžiau pajuokaut, bet greit išrišai tongue.gif Nepavyko bandymas biggrin.gif
Šiųmetiniai dar tik su pirmais tikrais lapeliais, neseniai išpikiuoti ,negreit apie šiltnamį galvot ax.gif
Aš tai nepasiruošus jų nešiot pirmyn-atgal. Tikriausiai, kaip pernai, vėl padarysiu iš agro plėvelės tokį tuneliuką ir laikysiu ten juos iki sodinimo. Pernai puikiai pasitvirtino man toks sprendimas 4u.gif
Lauke saulutė pasirodė, eisim batutą surinkt dukrai padėt. Žiemai buvom išardę ir į klėtį sunešę, kad nešlaptų.
Atsakyti
Laba,

o mane žolia būtum apgavus ax.gif , nu pagalvojau, kad labai čia anksti ir šiltnamyje naktys per šaltos, nu bet ką aš žinau su tokiais jūsų visų gabumais man jau atrodo viskas įmanoma.
Ir svarbiausia, kad mane nuo 8 ryto taip apgavo, kaip gyvenime nėra apgavę. O vis pamirštu, kad šiandien niekuo tikėt negalima. tongue.gif
Atsakyti
ne is karto, zolia. Pirma mintis buvo, kad gal pas tave sildomas siltnamis ax.gif
Atsakyti
Nu tai gerai. Nuraminot biggrin.gif , kad biski pavyko smile.gif
mano dukra nusipirko UK jazminą ir veigelę po 1 svarą . Žada augint vazonuose. Man atrodo, kad nieks jai neišeis... Taip pasiilgusi jazmino, kad bandys smile.gif
Atsakyti
Na bent pamėgins, o gal išeis, jazminas man neatrodo labai lepus, o veigelės man niekaip nepavyksta prisijaukinti.
Atsakyti
O aš išboginau dalį pomidorų į šiltnamį. Nakčiai uždengiau dviguba agro, gal bus gerai. Jei ką, parsinešiu. Kiti ant palangės kankinsis. na, pabuvau gera. Langą išblizginau, kad šviesos daugiau tektų. Vis vien ne tas , kas šiltnamyje, išbėga į ūgį daigai, nors tas kambarys aplamai nešildomas, tiksliau, šildosi nuo gretimo.
Niurzga, dėl tavęs pasodinau sunberio du daigus. Galėsi eksperimentuoti.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti