QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 05 13, 18:55)
Tikrai, geriau bet koks skiepas nei jokio. Brolis purkštavo prieš skiepus, jau visa savaitė su koronke ligoninėje. Temperatūra laikosi, be vaistų niekaip. Antibiotikus leidžia, liepia gulėti ant pilvo ir per vamzdelį į vandenį burbulus pūsti. Va tau ir nesiskiepyti.
Tai dar gerai, kad tik burbulus pūsti per vamzdelį, o ne kvėpuot per jį su pajuntu deguonim
IK, tai užlindai be eilės su skiepu .Nuo pirmadienio tik pradėjo skiepyti mūsų amžiaus grupę, o tu jau antro skiepo lauki.Aš pati nesisiūliau, bet iš mūsų šeimos centro paskambino penktadienį, ar sutiksiu skiepytis antradienį, tai ir sutikau.Vyras didesnėj amžiaus grupėje, tai jau turi abu pfaizer skiepus, sūnus irgi abu, jis kaip universiteto darbuotojas, nebegalėjo eiti į darbą be skiepo, turėjo dirbti iš namų, kitaip bauda.Vengrijoj gyvenantys dukra su žentu po vieną pfaizerį turi.Jie galėjo ir su Sputniku skiepytis, bet niekas nepasiūlė, tik kinietišką siūlė, atsisakė.Kiti iš vaikų dar nei sirgo, nei paskiepyti.
Labas rytas.
Na aš vakar užsiregistravau pfaizer skiepui antradienį.
Sūnus su marčia nulėkė prieš dvi savaites į Šalčininkų rajoną,Baltarusijos pasienyje kaime ir gavo pfaizer skiepą.Po jų didelį kiekį turbūt išpylė?Iš vietinių atėjo gal tik 5.Daugiau visi vilniečiai atlėkė. Dabar ketvirtadienį Šalčininkuose gaus antrą skiepą.
Laba,
Aš po Zenecos tai sirgau. Seniai taip ,,nemiriau", temperatūra, sąnarių (pažeistų" skausmas, prakaito pylimas, silpnumas...bet vakar jau neblogai jaučiausi. Gyvensiu.
Labas rytas.
Labas rytas.
Laba,
Ingrida, nebesiorientuoja mamukas?
Mes namie vonią su tualetu jungiam. O dabar daržų sezonas prasidėjo. Tai šiandien nei rankyčių, nei kojyčių...
Uždvigubino žinutes
QUOTE(Niurzga @ 2021 05 16, 20:15)
<p>Laba,</p><p>Ingrida, nebesiorientuoja mamukas?</p><p>Mes namie vonią su tualetu jungiam. O dabar daržų sezonas prasidėjo. Tai šiandien nei rankyčių, nei kojyčių...</p>
Kodėl klausi?Orientuojasi.Rytoj eina antro skiepo.Aš antradienį eisiu skiepytis.
Labas rytas.
Noriu ten...........
Buvusioji,sėkmingo remonto.
Laba,gaunam lietaus,mano lysves tuoj isplauks (kada zmogui gerai)Varnenam pritrukom inkilu(20 turim)po stogais sulindo.Maziukai cypia,tevai nespeja sliekaut Remontai pajudes savaitgali,atvaziuos vaikai.sudes plokstes.As sendien pasizadejau nuglaistyt plyteles,pas sese...kas trauke uz liezuvio Cia musu mamukas praranda oreantacija-alzhaimeris Dar viskas pusiau su beda,bet ateitis ...